Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS!!! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...SOS

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!

Η αλήθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει με τους γιατρους κ θα ηθελα τα φωτα σας μηπως και βγαλω ακρη!

Θα σας τα πω με λιγα λογια...Ειμαι 26χρονων κ ο αντρας μου 37 . Μετα απο 1 χρονο ακαρπων προσπαθειων αποφασισαμε να το ψαξουμε,ξεκινωντας απο μια επισκεψη στην γυναικολογο μου. Οι εξατασεις που εδωσε σε μενα ηταν γεν.αιματος, ουρων και για AIDS,ηπαττιτιδα κτλπ και στον αντρα μου σπερμοδιαγραμα.

Οι δικες μου ηταν οκ αλλα το σπερμοδιαγραμμα δεν ηταν καλο (ο αριθμος των σπερματοζωαριων ηταν ο μισος απο τις φυσιολογικες τιμες κ η ταχεια κινητικοτητα απο την πρωτη ωρα ήταν ο%)μορφολογια κ ολα τα υπολοιπα ηταν καλα.Με δικη μας πρωτοβουλια εκανε υπερηχο ορχεων κ τριπλεξ οσχεως κ ηταν τελεια.

Πηγαμε τα αποτελεσματα στην γυναικολογο κ η πρωτη της κουβεντα ηταν εξωσωματικη (μας πιεζε κιολας να κανονισουμε για την ημερομηνια!!!).Η αληθεια ειναι οτι το πηραμε πολυ ψυχραιμα κ ρωτησα αν θα επρεπε να κανω περισσοτερες εξετασεις (ορμονες,υστεροσαλπιγγογραφια κατι τελος παντων)..η απαντηση της ηταν οτι με ενα τοσα χαλια σπερμοδιαδραμμα δεν χρειαζονται αλλες εξετασεις.

Μου φανηκε υπερβολικο που μας πηγε κατευθειαν στην λύση της εξωσωματικης και εκλεισα ραντεβου σε αλλον γιατρο για μια 2η γνωμη.. Μου ειπε οτι χρειαζεται να ελεγξω ορμονες κ να κανω μια υστεροσαλλπιγγογραφια...Τωρα κανω μια αγωγη για την τσιμπημενη προλακτινη μου κ ο αντρας μου παιρνει Νolvadex.

Εσεις βρε κοριτσια τι λετε;;;;; Να συνεχισω με τον 2ο γιατρο (που ειναι πιο κοντα στο δικο μου μυαλο δηλ. εξετασεις, προσπαθειες και στο τελος υποβοηθουμενη αναπαραγωγη) ή να ακουσω την πρωτη γιατρο κ παμε κατευθειαν στην εξωσωματικη;;;;;(SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ :blush: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!!!

Ως ομοιπαθούσα, θα σου πω ότι πρέπει να κάνεις όλο τον κύκλο των εξετάσεων, μια πλήρης εικόνα πάντα βοηθάει, ακόμα και η μόνη λύση λόγω προβλήματος του άντρα είναι η εξωσωματική. Και εμείς επί της ουσίας κάνουμε εξωσωματική λόγω προβλήματος στο σπέρμα, όμως το κέντρο εξωσωματικής μου ζήτησε και ορμονικές και υστεροσαλπιγγογραφία. Η εικόνα των ορμονών είναι πολύ σημαντική, διότι όλη η εξωσωματική στηρίζεται στην λήψη ορμονών μιμούμενων την φυσική λειτουργία του ανθρώπινου αργανισμού - άρα καλό θα ήταν να ξέρεις, πως είναι οι ορμόνες στα φυσιλογικά σου. Για την υστεροσαλπιγγογραφία, ακόμα και στην εξωσωματική (που παρακάμπτονται οι σάλπιγγες λόγω μεταφοράς του εμβρύου στην μήτρα) - από αυτά που γνωρίζω - είναι απαραίτητη. Διότι π.χ. μπορεί να υπάρχουν υδροσάλπιγγες, που πολλές φορές "ρουφάνε" τα έμβρυα και άλλα τόσα που δεν ξέρω να σου πω. Εγώ στην θέση σου, θα τα έκανα όλα ... εγώ με το ζόρι ΔΕΝ έκανα διαγνωστική υστεροσκόπηση - λαπαροσκόπηση ... ήμουν έτοιμη να μπω μόνη μου στο χειρουργείο για να την κάνω, να αποκλείσω τα πάντα - επέμεναν όλοι οι γιατροί όμως ότι δεν έχουν καμία υποψία προβλήματος στην μήτρα μου, οπότε καταλαβαίνεις ... Και να σου πω, είναι τόσο απλές αυτές οι εξετάσεις, που δεν αξίζει να μην τις κάνεις, σε μια μέρα ξεμπέρδεψες!!!

lollipop δεν έχω προσωπική εμπειρία επι ου θέματος.Θα σου πώ όμως αυτό που έτυχε σε μια φίλη μου η οποία προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια με τον συντροφό της και που και στους δύο γιατρούς που πήγε της είπαν πρώτα θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια και εξέταση και μετά εξωσωματική.Η φίλη μου έχει κάνει εξέταση και στις σάλπιγγες και αίματος όπως και εσύ και ο συντροφός της και σπερματοδιάγραμμα το οποίο δεν βγήκε και τέλειο..και να φανταστείς ότι η φίλη μου έχει και πρόβλημα στην μια της σάλπιγγα τελικά.Έκανε και σπερματέγχυση μια φορά αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα ο γιατρός παρ'όλα αυτά της είπε να κάνει ξανά σπερματέγχυση και να προσπαθήσουν και λίγο ακόμη μόνοι τους και αν μετά απο τρείς μήνες δεν γίνει κάτι τότε να κάνουν εξωσωματική.Δεν θέλω να σε επηρεάσω γιατί και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή,εμπιστεύσου το ενστικτό σου καλύτερα και συζητησέ το και με τον συντροφό σου και σας εύχομαι τα καλύτερα!

lollipop κι ο δικός μου σύζυγος είχε ταχεία την 1η ώρα 5% κινητικότητα, αλλά αριθμό πολύ καλό. Τι να το κάνεις όμως,το θέμα είναι να υπάρχει συνολική κινητικότητα ταχεία κ μέτρια τουλάχιστον 50% για να ελπίζεις σε φυσική σύλληψη.. Εμείς κορίτσι μου δεν κάναμε θεραπεία για το σπέρμα (χρονοβόρα και ανώφελη με τέτοια μηδαμινή κινητικότητα) και προχωρήσαμε σε υποβοηθούμενες μεθόδους. Επιχειρήσαμε 2 σπερματεγχύσεις(αποτυχημένες, παρά την επεξεργασία που υπέστη το σπέρμα για βελτίωση)κ τελικά κάναμε την 1η μας ivf με μικρογονιμοποίηση, που ανέλπιστα μας χάρισε το αγοράκι μας!Εννοείται ωστόσο ότι είχα κάνει απ'τη μεριά μου πλήρη ορμονολογικό έλεγχο (αφού ούτε εξωσωματική δεν ξεκινάς αν οι ορόνες σου δεν είναι στα επιθυμητά όρια) και σαλπιγγογραφία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσετε το παιδάκι που τόσο επιθυμείτε με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, οικονομικό και κυρίως ψυχολογικό.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας :):):) Κι εμεις σαν ''προγραμμα'' εχουμε να τελειωσουμε τις αγωγες μας, να κανουμε εναν επανελεγχο(ορμονες κ νεο σπερμοδιαγραμμα στο οποιο δεν ελπιζω κ πολλα),να τσεκαρω κ σαλπιγγες κ να κινηθουμε πιο δραστηκα!!!

Ευχαριστω ξανα παρα πολυ κ ευχομαι συντομα ολες μας με ''γεματη'' κοιλιτσα ;););)

LOLLIPOP ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ & ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ (4% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1η ΩΡΑ & Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ)!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ) ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.

ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 2008. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2009 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ & Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΙΟΥΝΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2η ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ).

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΛΑΦΡΙΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!ΕΙΜΑΙ 27 ΕΤΩΝ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΟΨΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΗ,ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΠΗΡΑΝΕ 12 ΩΑΡΙΑ(ΤΑ 10 ΩΡΙΜΑ),ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΒΡΥΟ,ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΕΙ!!ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ??ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ???ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ???ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ Η ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Σόνια σε ποιο κέντρο πήγες στη θεσ/νικη?

Ακομα δεν έχω ξεκινήσει την εξωσωματική και ψάχνω αν το κέντρο που λέω να πάω είναι καλό???

Εμείς προσπαθούμε εδω και 2 χρόνια.Μας 'εχουν συμβει διάφορα προβλήματα.Μετα απο εξετάσεις επεμβάσεις ενδωμητρίωσης και κιρσοκύλης ο γιατρος μας είπε ότι η μοναδική όδος για να επιτύχουμε είναι η εξωσωματική!

Και τώρα ψάχνω κέντρο και γιατρό?

Ξέρεις τον Τσάκο και την κλινική του ομάδα?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ!! ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!! ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ//ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ// ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ??? 26 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΕ ΟΧΙ 36.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.

ΕΝΝΟΗΤΕ ΣΤΟ 2ο ΓΙΑΤΡΟ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...