Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ;;;;;;;;;;


xenianek

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ Η ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ "ΛΗΤΩ" ΣΤΙΣ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΕΚΕΙΝΟΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ.....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!

ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.....ΒΕΒΑΙΑ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΩ....ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!ΦΡΙΚΤΟ!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευτηχως ηταν εκει συνεχεια και σε εγρηγορση διαφορετικα δεν θα προλαβαινε με τον τροπο που γεννησα να με ξεγεννησει εκεινος!!!! :P:):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχισαν οι πονοι σις 3 το πρωι και περιμενα μεχρι να γινουν πολυ δυνατοι στις 6 σπασαν τα νερα και στις 7 ημουν στην κλινικη. Με παρελαβε η μαια και στις 9 ηρθε η γιατρος. Ηταν ΑΨΟΓΗ σε ολα!! Οσο για το χερι δεν καταλαβα τιποτα διοτι ειχα κανει επισκληρηδιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαταρχήν με το καλό και με έναν πόνο!!

Λοιπόν εγώ ξεκίνησα για το μαιευτηριο όταν είχα συσπάσεις ανα πεντάλεπτο και οι οποίες είχαν κρατήσει πάνω από μία ώρα.

Πήγαμε 11 το βράδυ και τυχαία ήταν εκεί ο γυναικολόγος μου ο οποίος με είδε και είπε να μείνουμε το βράδυ γιατί μάλλον ξεκινούσε ο τοκετός...

Ο γιατρός μου μετά έφυγε και εγώ εμεινα σε κανονικό δωμάτιο κλινικής.

Κατα τις 3 η ώρα είχα πιο έντονα πονάκια και πήγα να με δουν.Είχα διαστολή 3 και με πήγαν στο δωμάτιο οδινών και τοκετού( το ίδιο σημείο ήταν )

Ο γιατρός και πάλι άφαντος,δεν τον χρειαζόμουνα όμως γιατί όλα πήγαιναν καλά και ήδη είχα τηλεφωνήσει τη δική μου μαία.

Τη διαδικασία λοιπόν την πέρασα μόνο μαζί της και με τον άντρα μου.

Πότε ήρθε ο γιατρός μου?Οταν είχα διαστόλή δέκα...

Μου έσπασε τα νερά , είπε να σπρώξω και τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι...

Τελοσπάντων , το σημαντικότερο είναι να έχεις δίπλα σου - εφόσον όλα πάνε καλά - ανθρώπους που σου παρέχουν ηρεμία και ασφάλεια,και επειδη συνήθως οι γιατροί δεν είναι παρών σε όλη τη διάρκεια του τοκετού ,αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που είχα επιλέξει να έχω τη δική μου μαία.( το κόστος μηδαμινό σε σύγκρηση με αυτά που κάνει ο γιατρός και τα λεφτά που παίρνει ;) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evipapa έγραψε:

το σημαντικότερο είναι να έχεις δίπλα σου - εφόσον όλα πάνε καλά - ανθρώπους που σου παρέχουν ηρεμία και ασφάλεια

Συμφωνω απολυτα με την Ευη αυτο εχει σημασια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξεκινήσαμε για την κλινική και οι τρες μας (εννοω εγω α ανδρας μου κ η μικρη μας αφου δεν ειχαμε που να την αφησουμε) όταν οι πόνοι ερχόταν ανα 5', γυρω στις 4πμ. Οταν φτασαμε ηταν ηδη εκει και με περιμενε! Ερχοταν καθε μιση ωρα να με δει. Μετα απο 7 ωρες προσπαθειων με εβαλε χειρουργειο λογω του οτι οι παλμοι του μωρου πεφτανε και η διαστολη μου ειχε κολλησει στο 6.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το βραδυ που γεννησα ειχα παει το απογευμα στο γιατρο μου για την καθιερωμενη επισκεψη. Μου ειχε πει πως θα γεννουσα στις επομενες 48 ωρες. Οταν γυρισα σπιτι με επιασαν τρομεροι πονοι. Στην αρχη καθε 2 λεπτα κ μετα ηταν συνεχομενοι. Με το που τον πηραμε τηλεφωνο ξεκινησε αμεσως, ειχε φτασει μαζι με εμας στην κλινικη. Παλι καλα γιατι γεννησα μεσα σε 1.5 απο οταν με επιασαν οι πονοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω απο την ωρα που πηγα ημουνα με το προσωπικο του "μητερα" .... πηγα στις 2 το βραδυ και αυτος ηρθε σε μενα κατα τις 5 το πρωι... ηταν εκει αλλα ειχε αλλη γεννα. οποτε βρεθηκαμε πουρνο πουρνο

να σας πω την αληθεια δε νομιζω οτι θα κανε και πολλα πραγματα αν ηταν εκει ....

εκεινο που χρειαζομουν στα σιγουρα ηταν το χερι του αντρα μου που με κρατουσε κατα τη διαρκεια των ωδινων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα νερά μου σπάσανε στις 2:20 τα ξημερώματα!

Της τηλεφώνησα κι έφτασε στην κλινική πριν από μένα!!!

Γέννησα στις 8:30 το πρωί!

Όλες αυτές τις ώρες ήταν δίπλα μου και μου έδινε κουράγιο και δύναμη!

Πρααγματικά, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται δίπλα σου εκείνες τις στιγμές!

Είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεσαι σε κείνη τη φάση!

Η γιατρός μου, όμως, είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και επιστήμονας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πήγαμε στην κλινική όταν οι πόνοι άρχισαν να ερχονται ανα 5λεπτο,όλο το βραδυ,από τις 1:30 που ειδα αιμα κ ξεκινησε η διαστολή μιλούσαμε στο τηλ. κ μου ελεγε να περιμένω σπίτι,τελικά πήγα κατα τις 5:30 στην κλινική κ μετα απο καμια ωρα ηρθε κ ο γιατρος μου!γέννησα σχετικά γρήγορα,στις 10:25 το πρωι είχα το αγγελακι μου αγκαλιά!γενικά ήταν συνέχεια μαζί μου,καλά πήγαινε κ για λίγο στο γραφείο του,αλλά κ εκει ειχε μονιτορ κ παρακολουθουσε την εξέλιξη,κ "ανέχτηκε"όλες τις παραξενιές κ φοβίες μου :P !γενικά τον θυμάμαι με μεγάλη συγκίνηση,γιατί με το που με ξεγέννησε κ εδωσε το θαυματάκι μου στις μαίες να το πλύνουν,με αγκάλιασε κ με φίλησε φανερά συγκινημένος κ αυτός!με το καλό σου εύχομαι κοπέλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα με επιασαν οι πονοι στις 5:00 τα ξημερωματα... αλλα εγω δεν το πιστευα πως ηταν πονοι γεννας και ετσι με αναγκασε σχεδον με το ζορι ο αντρας μου να παρω τηλ τη μαια μου στις 7:00 το πρωι οπου μου ειπε να φυγω αμεσως για το ιασω οπου γεννησα... αν εφευγα στις 5 σε μιση ωρα θα ημουν εκει... εγω ηθελα και μια ωρα να ετοιμαστω οποτε φυγαμε απο το σπιτι στις 8 και φτασαμε 9 γιατι ειχε φοβερη κινηση στον Κηφισσο... εφτασα με 6.50 εκ διαστολη... τοσο καλα... ο γιατρος μου ηταν ηδη εκει οπως και η μαια γιατι ολη νυχτα ξεγεννουσαν αλλες κοπελες... ημουν τυχερη σ'αυτο αλλα ουτως η αλλως θα ηταν εκει πριν απο μενα...!!! Τελικα γεννησα 13:45... τη περισσοτερη ωρα ημουν με τη μαια... ο γιατρος πηγαινε κι'ερχοτανε... !!! Ηταν μαζι και ο αντρας μου και θυμαμαι οτι δεν ηθελα εκεινη στιγμη αλλον ανθρωπο μαζι μου... !!!

Με το καλο σου ευχομαι και μην αγχωνεσαι... ολα θα γινουν οπως πρεπει... να εισαι χαλαρη για να το απολαυσεις...!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ από μένα!Εμείς μπηκαμε με ραντεβού στις 6 το πρωί! Μου είχε δώσει ο γιατρός μου ένα χαρτί να το δώσω στη γραμματεία που έγραφε να μου κάνουν όλες τις εξετάσεις κ να φωνάξουν κ τη μαία! Κατά τις 8 ήρθε κ εκείνος αν κ τον περίμενα τελευταία στιγμή!Αψογος! Μου έδωσε κουράγιο κ γέλαγε με τον άντρα μου!!Τι μου θυμήσατε τώρα...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτα απ'όλα με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!! Μ'έναν πόνο !! Εγώ μπήκα με πρόκληση περίπου 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ μου! Είχα πάρει και την μαία του γιατρού μου και δεν το μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή!! Σίγουρα και στο επόμενο παιδί θα την ξαναπάρω, εννοείτε!! Το κόστος ήταν μηδαμινό μπροστά στο κόστος του γιατρού! Ήταν εκεί δίπλα μου όλη την ώρα μέχρι και το τέλος! Βέβαια κι ο γιατρός μου μια χαρά ήταν! Δεν ήταν συνέχεια εκεί! Πηγαινοερχόταν όμως κι έλεγχε την κατάσταση! Μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά και φυσικά μου έδωσαν το πολυτιμότερο στην ζωή μου! Το μωράκι μου στην αγκαλιά γερό κι υγίη!! Αχ ήταν ωραία εμπειρία και θέλω να την ζήσω ξανά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΗΣΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΡΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΤΛ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΙΑ, Κ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ(ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ) ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΑΦΟΥ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2008, ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ, ΔΙΕΓΝΩΣΘΗ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΩΟΘΗΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΗ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ, ΗΡΘΕ, ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΨΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw mpika me proklisi exontas ftasei mexri tin teleutaia mera gia na genniso fisiologika... mou edose ena xarti gia na to doso stis nosokomes gia to farmako pou tha mou vazane gia na me pianane ipotethete oi ponoi oi opoioi den irthan pote. Piga stin kliniki 1:00 to vradi k mexri tis 9:00 den eixa kanei kamia diastoli. O giatros mou eixe pei exarheis oti tha erxotan kata tis 7:00 to prwi giati den tha xreiazotan pio mprosta k an auxanotan i diastoli tha ton enimeronan k tha erxotan. Irthe ontos 7:00 to prwi k eutixos pou itan ekei giati o mikroulis mas eixe arxisei na zorizete k epeftan oi palmoi tou... mesa se misi wra ekane 3 ptwseis k me etoimasan gia xeirourgio arwn arwn... auto pou thimamai apo ton paniko pou epikratouse itan ton giatro na mou xaidevei to kefali k na mou leei "afou eimai egw edw min fovasai gia tipota...ola tha pane mia xara" pragmatika pou edwse poli kouragio ekeini tin stigmi giati omologo oti ta eixa paixei!!! Etsi me ta liga ta polla o tzoutzoukos mou gennithike 9:50... aaaaxxx den perase polis kairos apo tote alla... ti mou thimisate k mena twra!!!

Xenianek pragmatika otan exeis dipla ton giatro sou k apo tin stigmi pou ton empistebese den fovasai tipota... kalo tha itan na tou anafereis oti ton thes konta sou k autos an den mporei na erthei tha vrei na sou pei kati etsi oste na sou dwsei kouragio. H apopsi mou einai na to sizitiseis mazi tou!!! Egw i alithia einai pws den to skeutika oute fovithika mexri teleutaia stigmi...misi wra prin gennithei o mikros gia tin akriveia giati me agxosan poli oi ptoseis pou ekane!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γέννησα με πρόκληση -> καισαρική οπότε με τον γιατρό μου είχαμε δώσει "ραντεβού". Δεν ήταν όλη την ώρα στο μαιευτήριο. Το μεσημέρι έφυγε και επέστρεψε σε 2 ώρες. Ο τοκετός μου ήταν πολύωρος και τελικά κάναμε καισαρική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα κάτι πονάκια απο τις 6 το πρωί αλλά επειδή το προηγούμενο βράδυ είχα παέι να με δεί η γιατρός μου και μου είχε πεί πως αργούμε ακόμα μιας και ο μικρός ήταν ψηλά τα αγνόησα. Πήγα κατά τις 7 για μια γενική ούρων (εντολή γιατρού) μετά ανέβηκα πέντε ορόφους με τα πόδια στη νομαρχία για κάτι δουλειές μπας και κατέβει και ο μικρός και τα πονάκια πονάκια ούτε καν χρονομετρούσα. Μετά πήγα με τη μαμά μου το αμάξι στο πλυντήριο και μετά για ψώνια (πήρα ένα πολύ ωραίο ζευγαράκι παπούτσια)πονούσα αλλά έλεγα ιδέα μου είναι. Όταν ένοιωσα πιο έντονα τους πόνους γύρισα σπίτι να ξεκουραστώ λιγάκι αλλά μόλις πήγα τουαλέτα είχα αίμα και πολύ μάλιστα. Εκεί τα χρειάστηκα πήρα γιατρό και μαία και 10 και 50 ήμουην στο ιασώ. Ο μικρός είχε αποφασήσει να με ταρακουνήσει γιατί η χαζή μάνα δεν έπαιρνα χαμπάρι.

Σου λέει το παιδί αυτή δεν καταλαβαίνει ότι βγαίνω ας της κάνω μια τραχηλική αιμοραγία να θορυβηθεί και να πάει στο μαιευτήριο. Όταν έφτασα είχα 6 εκ διαστολή η γιατρός μου και η μαία με περίμεναν εκεί γιατί είχαν και άλλο τοκετό. 15 και 05 κρατούσα τον μικρούλη αγκαλιά και ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γή. Σου εύχομαι ένα γρήγορο τοκετό και ένα υγιές μωράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ....ΔΗΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟΥ...ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΜΕ 2 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΩ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 3 ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 11 Η ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Προσθήκη...