Μετάβαση σε περιεχόμενο

ιδεες για κοκκινη κολοκυθοκρεμουλα

Recommended Posts

εχω στο σπιτι μου την κολοκυθα της σταχτοπουτας .εχετε καμια ιδεα για απογευματινη κρεμουλα με βαση την κολοκυθα ή ακομα και καμια ευφανταστη συνταγη για μεγαλυτερα παιδακια που ουτε να την δουν δε θελουν? ξερετε επισης αν την καταψυξω αν θα διατηρουσε τα θρεπτικα της συστατικα για την δινω λιγη λιγη στο μωρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ την έβρασα χθές με λίγο μήλο και έγινε πολύ ωραία κρεμούλα. Η μικρή μου την έφαγε πολύ ευχάριστα.

Την μισή την έκοψα κι εγώ σε μεριδούλες και την έβαλα στην κατάψυξη δεν ξέρω όμως αν διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά της.

Καμιά ωραία συνταγή για μεγαλύτρα παιδάκια θα ήθελα κι εγώ πολύ να μάθω.

Δεν εχει κανενα προβλημα στην κατάψυξη η κολοκυθούλα . Προσεξε μην γινει αμαξα και φύγει :P

Μπορειτε να την κανετε και σουπα βελουτέ ή μια ωραια πίτα γλυκια με σταφίδες και ξηρους καρπους ή απλα πουρέ .

γιωτα την κοβεις σε φετες καθαριζεις τη φλουδα βγαζεις τα σπορια και τη βραζεις με μηλο λιγο βρασμενο που τη δοκιμασα στο μωρο γινεται μια χαρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...