Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsares mou geia sas....

mporei kapoia na me pei sas parakalw to ti akrivos mou ginete shmera olh mera???

perimena kanonika na adiathetisw shmera,tis prohgoumenes meres eixa ola ta simptomata opws exw kathe mina otan einai na adiathethsw kai shmera pou perimenw na erthei, olh mera ap to prwh exw ponous opws ponaw kathe mina alla periodos pouthena...........

ti lete na simvenei???yparxei mipws periptwsh egkymosinhs???

kai test meta apo pia mera kathisterisis prepei na kanw????

Δημοσίευση

μου έχει τύχει κάτι τέτοιο λιλι μου αλλά όχι δεν ήμουν έγκυος.

συνήθως μου συνέβαινε όταν περίμενα και ήμουν και λιγάκι κρυωμένη.

όσο για σένα ελπίζω να μην είναι περίοδος και να είναι ένα σποράκι και να πάνε όλα καλα...

φιλάκια! :kiss:

Δημοσίευση

ki egw pisteyw pws mallon tha mou rthei giati den exw tipota paraksena sumptomata apla olh mera me exei taraksei stous ponous kai den mou xei ksanasumvei etsi.telos pantwn tha deiksei,an den erthei kai shmera tha kanw kanena testaki!!!!!!

s eyxaristw polu pantws glykia mou fatsoula kai se sena ta kalutera......

filia polla!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

bourique mou s eyxaristw polu kat arxin!!!!!

to eixa skeftei ki egw to prwi shmera giati kapou eixa diavasei oti anevenei h thermokrasia stin egkimosinh,kai htan 36,6 kai twra molis pou ksana metrisa einai 36,8.

prepei na einai panw apo 37????

kai na xeresai ton giorgaki sou kai me to kalo to deytero padaki sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ

ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση

koritsia mou molis hrthe pali h apogohteysh!!!!!!!!!!!!! :(:angry::(:angry::(:angry:

ekei pou xarika oti kai shmera 3mera adiathetisa hrthe h... ainte na min pw!!!!!!!!

thelw na klapsw na ourliaksw den tin paleyw!!!!!!!!

kai to kerasaki stin tourta,me pernei o kollitos mou kai mou leei oti h dikia tou einai egkios,pou ypotithete oti prwsexan ki olas,kai skeftontai na to riksoun!!!!!!!!!!!!

ta neyra mou :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

an einai dynaton??????????emeis prospathoume trela to theloume trela kai tous allous tous erxete xwris na to theloun kai to rixnoun ki olas!!!!!!!!!!!!!

ti adikia ein ayth??????????eleos

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Δημοσίευση

ΛΙΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ

ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ

ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Δημοσίευση

ayto akrivos prwspathw na tou eksigisw ki egw me osh dunamh mporw kai to xeoritero einai oti aytos to skeftetai thetika kai h kopela den to thelei me tipota!!!tha mas trelanei teleiws!!!!kai na peis oti ta paidia einai kai ligo kairo mazi?oxi.einai kai aravoniasmenoi!!!

ax ti na pw μασρορακι mou???adikia ap ton theo....

oso gia mena,den exw na kanw tipot allo ap to na synexeisw na skeftomai thetika kai na prwspathw!!!!

aplws eixa megalh xara me tis 3meres kathisteriseis kai prosgiothika apotoma shmera....stenaxwrethike kai o androulis mou polu...

ti na kaneis omws???

eyxaristw polu pantws koritsares mou eiste oles glukes!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Λιλή μου μη στενοχωριέσαι όλες λίγο πολύ οι κοπέλες εδώ μέσα περάσαμε απο τη δική σου φάση και βιώσαμε ανάλογα συναισθήματα. Μη το βάζεις κάτω και μη κοιτάς τις αδικίες που γίνονται γύρω σου. Να έχεις εσύ θετική διάθεση και να πιστεύεις στον εαυτό σου "ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η΄ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ". Εγώ προσπαθούσα 1 χρόνο και πάνω που είπα ο.κ. πάμε για εξωσωματική έμεινα έγκυος. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να δεις το +++++++++++++++++++++++++++++++++

Δημοσίευση

sakoulina mou xilia eyxaristw!!!!!!

ki emeis eimaste stis 7mines prwspathiwn mas,ap tin prwthmera pou ta ftisksame ki olas diladi!!! xaxaxaxaxa

ksereis einai ap ekeines tis periptwseis pou oi 2anthrwpoi sinantiountai kai lene "edw hmaste"..... kai ston 3mina pantreytikame :) :) :)

filia polla kai pali euxaristw

pane ksana dunata kai me thetikh energia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...