Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα ,

Από εβδομάδα περιμένουμε & εμείς την διάδοχο οπότε καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα !!

Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό να «κρατήσουμε» από πριν κάποιο δίκλινο ή μονόκλινο στην Πτέρυγα Κόνσολα…

Ο τοκετός θα είναι προγραμματισμένος (καισαρική) οπότε πιστεύω να μπορεί να γίνει κάτι..!!

Ο γιατρός που μας παρακολουθεί μας είπε ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε δωμάτιο αλλά θέλουμε να το σιγουρεύσουμε εάν και εφόσον είναι εφικτό..

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια,

επειδη γεννησα τον Νοεμβριο εκει και με γιατρο καθηγητη

δεν μπορειτε να κλεισετε απο πριν δωματιο.Δεν πρεπει να φρικαρετε

θα υπαρχει σιγουρα δωματιο και να ξερετε οτι τα δικλινα ειναι λιγο μικρα να παρακαλατε να ειναι τρικλινο, εγω ημουνα σε τρικλινο μεγαλο με μπαλκονι σουπερ!!

Με το καλο να γεννησετε και ελπιζω να βοηθησα!!

Δημοσίευση

geokor08 έγραψε:

Καλημέρα ,

Από εβδομάδα περιμένουμε & εμείς την διάδοχο οπότε καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα !!

Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό να «κρατήσουμε» από πριν κάποιο δίκλινο ή μονόκλινο στην Πτέρυγα Κόνσολα…

Ο τοκετός θα είναι προγραμματισμένος (καισαρική) οπότε πιστεύω να μπορεί να γίνει κάτι..!!

Ο γιατρός που μας παρακολουθεί μας είπε ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε δωμάτιο αλλά θέλουμε να το σιγουρεύσουμε εάν και εφόσον είναι εφικτό..

Καλησπέρα κι από μένα...!

Εγώ γέννησα στις 21-2 όπως αναγράφεται και στο τικεράκι μου.Παρέμεινα στην Κόνσολα(είναι όντως καταπληκτική πτέρυγα,ελάχιστα δωμάτια,ησυχία και πεντακάθαρη),σε τρίκλινο.Σε δίκλινο όπως λέει κι η Purple καλύτερα να αποφύγεις να μείνεις.Είναι αρκετά στενάχωρα.Τα τρίκλινα είναι κορυφή,ευρύχωρα,με τη ντουλάπα σου,το καθαρό σου μπάνιο και τα όλα σου.Έχει και τηλεόραση μέσα.

Κατά τ'άλλα το φαγητό δε τρώγεται,αλλά κάποιος θα βρεθεί να σου φέρνει ένα ταπεράκι...

Απ'ότι ξέρω σε καμιά περίπτωση δεν σου κλείνουν δωμάτιο από πριν..Πάντα βρίσκεις όμως,μην αγχώνεσαι.Να πεις και του γιατρού σου αμέσως μετά τη γέννα να δώσει εντολή να σε μεταφέρουν στη συγκεκριμένη πτέρυγα..Σε εμένα έτσι έγινε.Εκείνοι θα πουν στον άντρα ή στην μαμά σου ή όποιος είναι κατάτη διάρκεια του χειρουργείου απ'έξω και σε περιμένει,να έρθουν να δουν τα διαθέσιμα κρεβάτια όπου θα μεταφερθείς(Καλύτερα σε ακριανό,όχι μεσαίο...Ειδικά με καισαρική,αν κάποια από τα ακριανά φέρνει συγγενή της το βράδυ,θα ταλαιπωρηθείς να ανεβοκατεβαίνεις στο κρεβάτι σου).Εκείνοι θα αποφασίσουν,και θα σε μεταφέρουν αμέσως.

Με το καλό!

Δημοσίευση

Καλημέρα ,

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...

Για το φαγητό το έχω ακουσει και εγώ ότι είναι απαράδεκτο αλλά

σίγουρα κάτι θα γίνει...

Οσο για το δωμάτιο θα το προσπαθήσω για τρίκλινο-δίκλινο(μιας και τα μονόκλινα είναι μετρημένα στα δάχτυλα απ'οτι μου είπαν)

Το μόνο που "φοβάμαι" είναι να μην βρεθεί κρεββάτι στην συγκεκριμένη πτέρυγα και μας ρίξουν σε άλλη με αλλοδαπους κλπ

Δημοσίευση

Καλημέρα,εγώ στα δυο παιδιά μου νοσηλεύτηκα στην πτέρυγα Πετσάλη σε δίκλινο μια χαρά.Η Πετσάλη έγινε επί ολυμπιακών και είναι επίσης πολύ προσεγμένη.Το δίκλινο δεν το βρήκα μικρό. Με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...