Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!


Recommended Posts

ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ "ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ?" "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ?" "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?" ΘΑ ΤΣΙΡΙΞΩ!! :angry: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ! 5 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ! :woohoo: ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? 20? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!! ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ¨"ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!" :dry: ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΘΟΣ. ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ ΚΑΠΕΛΟ :laugh: ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΘΗΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πόσο μα πόοοοοσο σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου!!θηλάζω ήδη 4,5 μήνες αποκλειστικότατα,ούτε μία φορά συμπλήρωμα,κ ακούω ακόμη τα ίδια!!μου έχουν τσακίσει τα νεύρα!!το μωράκι μου ξεπέρασε τα 8 κιλά,χαίρει ακρας υγειας,αλλά όχι!!για όλα φταίει το γάλα!!πλέον απαντώ"ε,καλά δεν περίμενα να μου πείτε κ κάτι άλλο,αλλά δεν πειράζει!καταλαβαίνω,είναι που δε θηλάσατε κ δεν ξέρετε πως είναι τα πραγματα!!!"κ μετά χαμογελώ!!χι χι χι!!α, κ που είσαι,εχει κ συνέχεια!τώρα αρχισαν τα"άντε να αρχίσει τις κρεμουλες τις πηχτούτσικες μετα τον εκτο μηνα ,να τον "πιάνουν"!κ όταν εγώ απαντώ"μα δεν προκειται να φάει ετοιμες κρέμες"εκεί να δεις πως με κοιτούν!!μη σκας καλή μου!μάθε να χαμογελάς κ να τους απαντάς!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γράψτους εκει που ξέρεις....όλα αυτά τα κάνουν γιατι ζηλεύουν όχι μόνο αυτες που δεν θηλασαν (επειδή δεν τα κατάφεραν) αλλά και αυτες που δεν ήθελαν να θηλάσουν (μην τους πέσει το στηθος).

Έχω ακούσει και εγω.....αλλά τους έλεγα έξω....

Μην πτοεισε συνέχισε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ!! "ΚΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΑ ΜΕΧΡΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ 12Η ΜΕΡΑ!!! ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕΕΕΕΕ....." ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να απαντήσεις"ευτυχώς εγώ είμαι τυχερή κ από γάλα άλλο τίποτα!!!¨"μην μπαινεις στη διαδικασία να εξηγείς,χαμένος κόπος!!εγώ προσπαθούσα στην αρχή να εξηγήσω,αλλά όταν ειδα πως απο το ενα μπαινουν κ απο το άλλο βγαίνουν,έπαψα να προσπαθώ!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα μην ασχολείσαι! :laugh:

Θα ακούσεις πολλά απο τους ''σοφους και τέλειους ''γονείς :P Αλλά εγώ σου λέω να τους γράψεις κανονικότατα!!! :laugh:

Το τι θα φάει το μωρό είναι υπόθεση της μαμάς και του μπαμπά.Άρα αφού είστε οκ με τον θηλασμό και το μωράκι σου το θέλει δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με αυτά!

Απάντησε σε όσους λένε πολλά! :angry: Πες εσύ περισσότερα! :angry: Αντε γιατι βλέπω πως όσο είμαστε ευγενικές δεν βγαίνει τίποτα!!!Επίθεση κορίτσια,επίθεση :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα θέλεις να βρεθούμε να θηλάσουμε παρέα;;;;

Τα εγραφα σε άλλο μηνυμα για τη στήριξη.

- Δεν κοιμάται; Μηπως δεν τη φτανει το γαλα σου;

- Δεν τρώει; Το έχεις κακομάθει με το στηθος σου.

- Μη το θηλαζεις μετά το 6μηνο γιατί θα εξαρτηθει απο σενα και δεν κανει καλό να ερχεται σε επαφη με το στηθος σου.

- Τρώει κάθε 2 ώρες; Μεγάλωσε και δεν τη φτανει πια το γαλα σου.

Το θεϊκό:

- Το πάχυνες το παιδί από το πολύ γάλα!!!! Να του κάνεις δίαιτα.

"Κάτσε να ερθετε να σου το στρωσω εγω το παιδι που το εχεις κανει να μη τρωει."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΚΟΠΙΑΣΕ!! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ...hope_89 ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ... ΜΠΑΙΝΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η LUCKY! ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. - ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΑΚΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΑΑΑ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. - ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΑΚΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!

Ναι ναι! ΠΙΕΣΕ ΤΟ! Στην αναγκη ριξε του και καμια

τιμωρια! Ετσι για να μην γινει γαϊδουρι και σε κανει οτι θελει!

Μεγαλωσε πια!:P

Κοριτσια πλακα κανω ε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλά συγνώμη δεν έχουν ακούσει ότι το μητρικό γάλα είναι ότι καλύτερο και ότι το ιδανικό είναι να παίρνει μητρικό γάλα τουλάχιστον 1 χρόνο?

εγώ δηλαδή δεν είμαι μητέρα αλλά αυτό έχω ακούσει...

μακάρι να κάνω παιδιά και να τα θηλάζω και γω. φυσικά και δε θα ασχοληθείς άλλο με τον οποιοδήποτε που σου λέει το αντίθετο...

παρεπιπτόντως να σου ζήσει!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ bell ΜΟΥ -ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΧΕΧΕΧΕ :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και έχεις να ακούσεις κ΄άλλα....

Σηνύθως οι κουτσομπόλες βρίσκουν διάφορα...εμένα μου είπε η διπλανη μου πριν λίγο καιρό....γιατι του λες μη, ζημιές κάνει????Τι την νοιάζει αυτην τη κάνω εγω!!!Κ ναι του λέω μη όταν ανεβαίνει στον καναπέ....έπρεπε να απολογηθώ?....αυτη το έχει παρατημένο όλη μέρα 15 μηνών δεν περπαταει ούτε μιλάει...το δικό μου τα κάνει αυτά απο 10...δε κάθομαι να καπνίζω όλη μέρα με τις φίλες μου και το μωρό ακόμα στο ριλάξ....ΕΛΕΟΣ

Όταν κάποιες ζηλεύον προσπαθούν να βγάλουν τους άλλους λάθους γιατι έχουν τύψεις....ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειχα το ακριβως αντιθετο προβλημα

ολοι ειχαν αγχος μηπως και δεν καταφερω να θηλασω

ευτυχως ειχα υποστηριξη

το μονο που τους πειραζε ηταν οι θηλες σιλικονης, που αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω και χρησιμοποιω ακομα, λογω επιπεδων θηλων...

για ολα εφταιγαν οι θηλες!!!(για κολικους, ιδρωτηρια, γκρινια...)

το ο,τι το μωρο χωρις αυτες δε θα θηλαζε κανεις δεν το σκεφτηκε

μην ακους κανεναν

ολοι εχουν παντα μια γνωμη

το καλυτερο ολων ειναι οτι ο μονος που συνιστουσε συμπληρωμα (παρα το γεγονος οτι το μωρο επαιρνε βαρος κανονικα) ηταν ο παιδιατρος

καλα που δεν τον ακουσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

- Μανα, πάλι σημερα δεν εφαγε τίποτα, ούτε φρούτο, ούτε φαγητό. Έχει εντονο πονόδοντο. Ουτε το στηθος μου δεν θελει...

- Μηπως να της εδινες από το άλλο γάλα με το μπιμπερό;

Εεεεε; εχετε να πείτε κάτι; Φρεσκα φρεσκα σας τα γραφω τα νεα! Πριν απο λίγο μιλησαμε και εκλαιγε το παιδί. Και φυσικα φταιει που τη θηλαζω ακομα και δεν εχει μαθει να τρωει. Αλλα θα μου τη στρωσει. Μου την ξεματιασε για αρχη και τωρα μενει να κατεβω Ελλαδα για να το περιποιηθει το μωρακι μου!!!! Αχ μαμα... δεν αλλαζεις με τιποτα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Δε θυμάμαι να μας έχεις ανακοινώσει το θετικό σου αποτέλεσμα!!! Με το καλό. Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι!
    • Κι εμένα 2 μετρά είναι ο μπαμπάς της μικρής. @nanouko κι εγώ 1,60 είμαι. Το μόνο που με σώζει είναι οτι είναι κι εκείνος αδύνατος. Γερά να είναι τα μωράκια μας κορίτσια μου κι ότι θέλει ας γίνει!!!
    • Κορίτσι μου γλυκό πάντα μας σκέφτεσαι όλες και δεν μας ξεχνάς 🥰🥰🥰.. σας παρακολουθώ συνέχεια!! Και στο θεματακι Αυγούστου βλέπω τα νέα σου ❤️ εγώ καλά είμαι! Είχαμε κάνε την 2η σπερμματεγχηση πριν από 1 μήνα για να ετοιμαστούμε για την επιτροπή φαρμάκων και τελικά μας έκανε την χάρη το σπορακι και βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα 6+3 για την ακρίβεια 🥰 και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες! Με την @ΛΕΥΚΗ  την @Antonia2 και την @Xrisa95 θα γεννήσουμε όλες μαζί αν πάνε όλα καλά 😁😁😁😁
    • Θα κανείς σίγουρα κουβέντα με την γιατρό σου να σου πει εκεινος καλύτερα τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση σου…Εγω έκανα αποξεση γιατί ήταν λίγο πιο προχωρημένη από εσενα η εγκυμοσύνη και δεν μου εδιναν χάπια για αποβολή στο σπίτι....αν μπορεί να γίνει μόνο του (χωρίς χάπια ) άστο να γίνει μόνο του  εγω θα σου πω την γνωμη μου μόνο.. είναι πολύ νωρίς για να μπεις στην διαδικασία των εξετάσεων ειδικά για καρυοτυπο.. για την ώρα θεωρείτε τυχαίο γεγονός και δεν το ψάχνουν πιο πολύ και σε εμένα αυτο είπαν.. .το μόνο που θα σου έλεγα να κανείς είναι ορμονικές εξετάσεις να δεις θυρεοειδή αν είναι ρυθμισμένα αυτά τίποτα άλλο για την ώρα  Ο φόβος ότι μπορεί να ξανά τυχει πάντα θα υπάρχει απλά με βάσει τις πιθανότητες είναι με το μερος σου στο να πάει καλά την επομενη φορά..Εμένα μου είπαν με το που δω την πρώτη περίοδο μπορω να ξεκινήσω αμέσως προσπάθεια ξανά δεν χρειάζεται να περιμένω και αυτό έκανα...λογικά θα πάρεις το οκ να ξανά προσπαθήσεις μετά την πρώτη περίοδο αρκεί να είναι και ο αντρας σου εκεί μην έχει φύγει ταξίδι  Θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό 
    • Αχ σκυλάκια!!! Ποσο μα ποσο τα αγαπώ!!! Πριν την εγκυμοσύνη ονειρευόμουν τοσο πολυ ενα σκυλάκι. Αφου στον σύζυγο του το δήλωσα, μολις και το τελευταίο παιδι αρχίσει τις εξόδους με φίλους εγω θα πάρω σκύλο. Εκείνος τα αγαπάει μεν, αλλα δεν τα θελειες το σπίτι... Αλλα θα πατουσα ποδι. Και να σου πω, τι δεν θα εδινα να έχω ενα σκυλάκο τωρα στα δύσκολα. Μεγάλωσα με σκυλιά απο παιδι... Τα παιδια μου σαφως δεν μπορούν να καταλάβουν τι μου συμβαίνει ούτε τους έχω πει κατι. Μονο οτι ειμαι λίγο άρρωστη και θα συνέλθω. Εκανα και το λαθος μια μερα να ξεσπάσω σε κλάματα και ηρθαν ολα και με αγκάλιασαν και ρωτούσαν τι έχω... Τα ζουζουνια ειναι 9 , 4,5 και 2,5. Ταυρακι ζυγακι και παρθενακι αντίστοιχα! Να σας πω κατι κουλό;;; Πρίν 3 μηνες που ήταν έγκυος μια φίλη (που δυστυχώς παλινδρομησε) μου ειχε πει για ντομπλερακι. Της ειπα θα της δωσω το δικο μου. Γυρισα το σπίτι ανάποδα για να να το βρω. Και ορκίζομαι εδωσα τεράστια βάση, σε ένα συρτάρι που ήμουν σίγουρη οτι το ειχα εκει. Ομως δεν το βρηκα. Οποτε θεώρησα πως μαλλον θα το έδωσα στην αδερφή μου. Και καλε κορίτσια.... Χθες βράδυ, πηγα να παρω απο αυτο το συρτάρι ένα τετράδιο, το οποίο ειναι πανω πανω και τσουουουπ να σου το ντομπλερακι!!! Κουλο ε;;; Τα παιδιά αποκλείεται να το είχαν πάρει γιατί δεν το φτάνουν. Το εβαλα για πλακα στην κοιλιά. Ακουσα το εντερακι μου, ακουσα και τους χτύπους της καρδιάς μου. Οκ ζω. Αλλα μου φανηκε τοσο περίεργο.  Έκλεινα τα ματια και ονειρευόμουν τους χτύπους της καρδιάς του. Τι δεν θα έδινα να τους ακουσω... Θεε μου ποσο το θέλω. Ποσο το αγαπώ. Πόσο θα ήθελα σε 7 μήνες να το κρατησω στην αγκαλιά μου . Ποναω τόσο ποτ ξέρω πως δεν... Επίσης υπάρχει μια μικρή ελάττωση στο αιμα. Στην λεκάνη δεν βλέπω η βλέπω ελάχιστο όπου μέχρι εχθές ήταν κατακόκκινο το νερό  στην λεκάνη,στο χάρτη βέβαια βλέπω. Θεωρω ακράδαντα πως θα έπρεπε να παίρνω και ενεσης κορτιζόνης... Και μεγίστη δόση utrogestan  δεν ξερω ποια είναι. Ούτε ο σύζυγος που ειναι φαρμακοποιός.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...