Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ Σ/ΠΙΝΓΚΟΥΙΝΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ,ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ?ΔΙΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Κ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα.Για τι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι;Εγω ειχα παρει ασφαλειες για τις πριζες απο τα τζαμπο και μια μπαρα για την σκαλα.Αυτο εξαρταται απο το σπιτι σου.Δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω.

Γιωτάκι αρχίσατε? Καλά αλωνίσματα...

Πήρα ασφάλειες για τις πρίζες από το συνεταιρισμό ηλεκτρολόγων αλλά έχει και στο jumbo. Ασφάλειες για τις πόρτες (από τα jumbo) για να μην πιάνει τα δαχτυλάκια της, ασφάλειες για τα ντουλάπια, το ψυγείο και τη λεκάνη της τουαλέτας (μεγάλη αδυναμία της έχει), σιλικόνες για τις γωνίες από τα τραπεζάκια αλλά αποδείχτηκε άχρηστη αγορά αφού τις ξεκολλάει και τις βάζει στο στόμα. Έχει στα Jumbo της chicco.

Δίχτυ στα κάγκελα του μπαλκονιού δεν έβαλα ακόμα γιατί χειμώνιασε και δεν καθόμαστε στο μπαλκόνι, αλλά δε θέλεις να σου πω τι έπαθε μία γνωστή μου με τον γιο της, λίγο μικρότερο από το Μαράκι...

Τώρα θέλω να πάρω ασφάλεια για την ηλεκτρική κουζίνα. Για να μην ανοίγει η πόρτα. Ανησυχούσα μήπως βάζει το χέρι της στην πόρτα και καίγεται όταν δουλεύει ο φούρνος. 1'' χρειάζεται για να γίνει το κακό... Αλλά...Και δεν το βάζει, αλλά και να το βάλει, δεν καίει η πόρτα. Κάνει το άλλο όμως. Έμαθε να κρεμιέται από το χερούλι και να την ανοίγει.

Αααααχχχχχ... Μιλάμε για τέντωμα... Έρχεται 22.00 το βράδυ και είμαι λιώμα από το κυνηγητό... :unsure:

Γιωτα κι εγω αυτα που σου ειπε η Ιφιγενεια θα σου ελεγα..

Ομως αυτα τα καλικατζαρακια δε τα σταματαει τιποτα!ολο και κατι αλλο επικινδυνο θα βρουν να κανουν! :silly: :P

Γιώτα ήμουν έτοιμη να ανοίξω κι εγώ ποστ με την ίδια απορία.Η μικρή μου βέβαια είναι ακόμα πολύ...μικρή :P αλλά έχω αγχωθεί γιατι ακούω τόσα καθημερινά για ατυχήματα μέσα στο σπίτι :(

Εγω εχω παρει τα περισσοτερα απο τα jumbo... ασφαλειες για τις πριζες, ασφαλειες για ντουλαπια, συρταρια, συρταριερα, ψυγειο και για τα πορτακια στο συνθετο του σαλονιου... σιλικονες για τις γωνιες του τραπεζιου... επειδη το τραπεζακι του σαλονιου μου εχει τζαμι, εχω βαλει απο πανω ενα ειδικο τραπεζομαντιλο που ειναι παχυ και το βαζουν κατω απο τα τραπεζομαντιλα τα κανονικα για να μην χαρασεται το τραπεζι... το δινουν με το μετρο σε μαγιαζια με λευκα ειδη... επισης εχω βαλει ενα καγκελενιο πορτακι στο δωματιο του μικρου για να μην μπορει να το "σκασει" γιατι εμεις μενουμε σε μεζονεττα και δυστυχως η σκαλα ειναι ξυλινη κυκλικη και ετσι οπως ειναι τοποθετημενη δεν μπορω να βαλω την πορτα εκει... στο κατω μερος της σκαλας εχω βαλει αυτο το δυχτι που βαζουν στα μπαλκονια και το πιανω με ενα συρματακι γιατι αν τον αφησω ανεβαινει στον πανω οροφο... εχει γινει η σκλαλα σαν κοτετσι αλλα τι αλλο να κανω; :P

eftuxos i dustuxos den ksero menoume se diamerisma k den exoume skala,exo polla ntoulapia k surtaria aftomata pou kleinoun amesos (epiase exthes ta daktula to moro tis apo kato ) ,gonies g to trapezi,eidiko aftokolito g tzamia,thelo k gia gonies g ta sovatepi k gia tin kouzina,oti uparxei to thelo,einai thirio i mikri!!!!

Κ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO K TA MOTHERCARE. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Κ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!

ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!!!! :blink:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ......................

liontarina έγραψε:

Κ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO K TA MOTHERCARE. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Κ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!

ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!!!! :blink:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ......................

Κατερινα εμενα σημερα μου επεσε απο τον καναπε με το κεφαλι... ευτυχως δεν χτυπησε γιατι ημουν κοντα και τον προλαβα... ανεβαινει πανω και πηγαινοερχεται και θελει να τρωει ετσι... αλλιως γκρινιαζει και δεν μου τρωει...!!! :dry:

savropinguinos έγραψε:

ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ! ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ........ :dry:

sweetmammy έγραψε:

Κατερινα εμενα σημερα μου επεσε απο τον καναπε με το κεφαλι... ευτυχως δεν χτυπησε γιατι ημουν κοντα και τον προλαβα... ανεβαινει πανω και πηγαινοερχεται και θελει να τρωει ετσι... αλλιως γκρινιαζει και δεν μου τρωει...!!! :dry:

Ωραιο ειναι αυτο το κρανος... αλλα θα πρπει να του το φοραω ολη μερα... :P αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι μην χτυπησει το λαιμο του... ! :dry:

Αυτο που βλεπω οτι χρειζομαι επισης, ειναι ενα προστατευτικο για την κεραμικη εστια της κουζινας γιατι το χερακι του φτανει τα μπροστινα τα ματια και μια μερα τον γλυτωσα απο το καψιμο στο παρα τριχα...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...