Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια τα Χριστουγεννα ερχομαστε Ελλαδα!

Γνωριζει καμια τι παιζει με το βρεφικο γαλα?

Εννοω θα με αφησουν να εχω μαζι μου γαλα σε σκονη νερο σε θερμος

και μπιμπερον ωστε να ταϊσω το μωρο μολις φτασουμε Αθηνα?

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΝΕΡΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανησυχω για το θερμος επειδη το ανιχνευτικο δεν το "πιανει"

και για το γαλα. Λες να με βαλουν να το δοκιμασω? :ohmy:

Αλλα παλι δεν θα με δουν με το μπεμπη αγκαλια?

Δημοσίευση

Λοιπόν... έτσι και βρουν νερό στις αποσκευές σου αμέσως σε συλλαμβάνουν και σε στέλνουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. :) :)

Κανένα πρόβλημα απολυτως. Τους λες πριν περάσεις τον έλεγχο ότι έχεις θερμός με ειδικό νερό για το γάλα του παιδιού και περνας κανονικά τον έλεγχο. Εγω και εμφιαλωμένο περνω μαζί μου και δεν μου λένε τίποτα.

Κάποια στιγμή με ρωτησε ένας υπάλληλος αν έχω πάνω μου υγρό σε μεγάλη ποσότητα και του είπα "Δυο 80Ε γεμάτα γάλα, έτοιμα να εκραγούν". Φυσικά δεν το κατάλαβε και δεν το επανέλαβα. Του είπα "πλάκα κάνω, δεν έχω τιποτα υγρο"

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Λοιπόν... έτσι και βρουν νερό στις αποσκευές σου αμέσως σε συλλαμβάνουν και σε στέλνουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. :) :)

Κανένα πρόβλημα απολυτως. Τους λες πριν περάσεις τον έλεγχο ότι έχεις θερμός με ειδικό νερό για το γάλα του παιδιού και περνας κανονικά τον έλεγχο. Εγω και εμφιαλωμένο περνω μαζί μου και δεν μου λένε τίποτα.

Κάποια στιγμή με ρωτησε ένας υπάλληλος αν έχω πάνω μου υγρό σε μεγάλη ποσότητα και του είπα "Δυο 80Ε γεμάτα γάλα, έτοιμα να εκραγούν". Φυσικά δεν το κατάλαβε και δεν το επανέλαβα. Του είπα "πλάκα κάνω, δεν έχω τιποτα υγρο"

:laugh: Ευχαριστω! Ξεαγχωθηκα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...