Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΟΝΟ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ?

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ?

Δημοσίευση

Σε ποιά πόλη θα πάτε; Καλά να περάσετε!

Τη μικρή θα τη θηλάσεις όσο πιο πολύ μπορείς στο ταξίδι για να μην πονέσουν τα αυτιά της. Θα σου δώσουν μια ζώνη για βρεφη και θα τη δέσεις πάνω σου στη προσγείωση και την απογείωση. Δεν θα σε εμποδίζει να θηλάσεις.

Δημοσίευση

Πιο ακριβα ειναι τα καταστηματα στο αεροδρόμιο. Μόνο σε προορισμούς εκτός Σεγκεν έχουν ειδικές τιμές.

Στο Βερολίνο η θερμοκρασία είναι γύρω στους 11 βαθμούς. Πουλοβεράκι, μπουφάν, κασκόλ και έτοιμη για βόλτες. Κοίτα να έχεις και το αδιάβροχο του καροτσιού.

Δημοσίευση

Σου εύχομαι καλό ταξίδι. Και βέβαια μπορείς να θηλάσεις μέσα στο αεροπλάνο, απλά ,μη ξεχάσεις να ζητήσεις θέση προς το τέλος ή την τελευταία για να έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Εγώ θήλασα τη μικρή μου όχι τόσο γιατί πεινούσε όσο γιατί ψιλοφοβήθηκε στην απογείωση και μετά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου....μια χαρά. Να έχεις μαζί σου και αγαπημένα παιχνιδάκια για να αποσπάσεις τη προσοχή καθώς και μπιμπερό με νεράκι γιατί χρειάζεται μη σου αφυδατωθεί.

Δημοσίευση

Αν έχεις πιπίλα και δεν θέλει να θηλάσει εκείνη την ώρα βάλε της την πιπίλα. Από την ώρα που ξεκινάει η κάθοδος βουλώνουν τα αυτιά. Να έχεις μαζί σου και μια κουβερτα. Συνηθως μια δροσιά την έχει στο αεροπλάνο.

Προσωπικά εγώ κάθομαι πάντα στις μπροστινές θέσεις και πάντα κοντά σε έξοδο κινδύνου. Ποτέ στο παράθυρο, πάντα σε διάδρομο. Χαζό αλλά νιώθω ότι προστατεύω τα παιδιά μου έτσι.

Δημοσίευση

SAKOULINA έγραψε:

Σου εύχομαι καλό ταξίδι. Και βέβαια μπορείς να θηλάσεις μέσα στο αεροπλάνο, απλά ,μη ξεχάσεις να ζητήσεις θέση προς το τέλος ή την τελευταία για να έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Εγώ θήλασα τη μικρή μου όχι τόσο γιατί πεινούσε όσο γιατί ψιλοφοβήθηκε στην απογείωση και μετά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου....μια χαρά. Να έχεις μαζί σου και αγαπημένα παιχνιδάκια για να αποσπάσεις τη προσοχή καθώς και μπιμπερό με νεράκι γιατί χρειάζεται μη σου αφυδατωθεί.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΚΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΛΕΩ

ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ

Δημοσίευση

Καλησπερα...!

Κοριτσια με τα μωρακια που δεν θηλαζουν η πιπιλα αρκει;

Ξερετε τι γινεται με το καροτσι; το δινουμε μαζι με τις αποσκευες η το βαζουν σε ειδικο χωρο μεσα στο αεροπλανο;

Σκεφτομαστε να ταξιδεψουμε τα Χριστουγεννα και θα ειναι η πρωτη φορα με το μωρο... τοτε θα ειναι 18 μηνων... θα πρεπει να του κλεισω ξεχωριστη θεση φανταζομαι γιατι δεν θα μπορω να τον εχω τοση ωρα πανω μου...!!!

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα...!

Ξερετε τι γινεται με το καροτσι; το δινουμε μαζι με τις αποσκευες η το βαζουν σε ειδικο χωρο μεσα στο αεροπλανο;

Σκεφτομαστε να ταξιδεψουμε τα Χριστουγεννα και θα ειναι η πρωτη φορα με το μωρο... τοτε θα ειναι 18 μηνων... θα πρεπει να του κλεισω ξεχωριστη θεση φανταζομαι γιατι δεν θα μπορω να τον εχω τοση ωρα πανω μου...!!!

νομιζω το καροτσι το πας μεχρι να ανεβειτε και εκει το παιρνουν αυτοι

και μεχρι 2 χρονων απο οτι ξερω δεν κλεινει θεση

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσια που κανετε τετοια ταξιδια!

μονο οι Ελληνες φοβομαστε να βγαλουμε τα παιδια μας εξω στο κρυο!

πηγα εκπαιδευτικο στην Πραγα και αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν οτι κυκλοφορουσαν πολλες μαμαδες με τα μωρακια τους στο καροτσι ,πολυ μικρα μωρακια κια ας εκανε κρυο!

πηγαμε στο καρλοβι βαρυ μερα που εβρεχε και εκανε παρα πολυ κρυο.... ε υπηρχαν παρα πολλα παιδακι που κυκλοφορουσαν εξω στην βροχη με αδιαβροχο και εδειχναν πολυ χαρυμενα!

εβλεπα ολα αυτα τα παιδακια και ενοιωθα μονη, μου ελειπε η κορη μου, την επομενη αν μπορω θα την παρω μαζι μου!

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα...!

Καλύτερα να χεις το ποτηράκι με νερο ή χυμο ή το μπουκάλι αν ειναι ωρα που πινει το γάλα του .

Το καρότσι αν θελεις να στο βγαλουν μολις βγεις απο το αεροπλάνο και οχι με τις αποσκευες τοτε το τονιζεις αυτο στο τσεκ ιν . Μεσα στο αεροπλάνο παιρνεις μονο μια χειραποσκευή .

Πανω σου ή πανω στον μπαμπα του δεμένο με τη ζωνη κατα την προσγείωση/απογειωση. Τοσο μικρά μωρα δεν κλεινουν ξεχωριστή θεση . Μετά μπορειτε να κανετε μια βολτα μεσα στο αεροπλάνο για να ξεμουδιάσει . Θα εχεις μαζι τα αγαπημένα του παιχνίδια και θα περάσει η ωρα :)

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα...!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ...

ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ...

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοριτσια... η αληθεια ειναι οτι το εχω ενα αγχος... θα παρω μαζι και χυμο και νερακι... θα παρω μαζι και το φαγακι του... ελπιζω να μην εχω προβλημα σ'αυτο... το προβλημα θα ειναι οταν θα χρειαστει να τον αλλαξω :blink: φανταζομαι θα εχει καπου ειδικο χωρο γι'αυτη τη δουλεια... ποτε μεχρι τωρα δεν τα προσεχα αυτα...

Αλλα βρε κοριτσια να τον εχουμε πανω μας τοση ωρα; δεν προκειται να κατσει... ειναι ζωηρουλης... και αν θελησει να κοιμηθει; :dry:

Δημοσίευση

Μέσα στην τουαλέτα έχει χώρο για να αλλάξεις το μωρό (αλλαξιέρα)....

Εφούλα εδώ σε εμάς στα δυτικά - Βόννη- φτάνει τους 16 βαθμούς κατά την διάρκεια της μέρας, μην αγχώνεσαι καθόλου εγώ τα παιδιά τα έβγαζα έξω και με μείον θερμοκρασίες, ο γιος μου δεν αρρώστησε ποτέ και μέχρι τώρα ούτε και η κόρη μου....

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!! :)

Δημοσίευση

οταν πηγα αυστραλια υπηρχαν μαμαδες με μωρα στο αεροπλανο.. ομολογω οτι ειχαν ιδιαιτερη προσοχη κ μεταχειρηση απο τις αεροσυνοδους..ειχαν πολυ ευνοικες θεσεις ωστε να μπορουν να σηκωνονται κ να εχουν μια ανεση...καθοντουσαν στις μπροστινες θεσεις κ μπροστα δεν υπηρχε αλλοςειχαν ενα μετρο απλα..τωρα βεβαια ισως να εξαρτατε απο την διαρκεια ταξιδιου κ τι ζητα ο καθενας αλλα πιστευω οτι σε τετοιο θεμα υπαρχει μια ευαισθησια κ κατανοηση απο ολους....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...