Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ------. :(

ΕΙΝΑΙ Ο 6ος ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σου Κατερινακι!μην σε βλεπω απελπισμενη γιατι πεφτω κι εγω !εμεις ημαστε στον 3ο μηνα προσπαθειων και ΔΕΝ περιμενω στις 12/11!αυτο το μηνα ενω ειπαμε να το αφησουμε στην τυχη του τελικα του δωσαμε και καταλαβε που λενε... ;)

κανουμε μερα παρα μερα και σημερα ειμαι στην 14η μερα του κυκλου μου...σημερα δεν θα κανουμε γιατι καναμε εχθες και περιμενω να περασουν οι μερες για να δουμε τι καναμε!!!ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩ!!!!

ενταξει καμια φορα πεφτω ψυχολογικα αλλα μετα ηρεμω γρηγορα και προσπαθω να μην το σκεφτομαι συχνα για να μην αγχωθω και εμποδισω την συλληψη με το παλιοαγχος μου!καταλαβαινεις?

σου ευχομαι γρηγορα μανουλαααααααααα!!!!!!!!!!!!! :kiss:

AX,ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΕΕΙ?ΚΙΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ,ΟΜΩΣ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.....

Εγω κοντευω να κλεισω χρονο φιλη Κατερινα και το θελω κι εγω πραγματικα πολυ...περασα και πολυ δυσκολα μεγαλες απογοητευσεις και στενοχωριες μεχρι που το δεχτηκα οτι δεν ειναι στο χερι μου το ποτε και κανω οτι μπορω για να εξερω σιγουρα οτι απο αποψης υγειας ολα ειναι καλα....δεν αγχωνομαι και το καταφερα γιατι δεν δινω ελπιδες στον εαυτο μου....κανω εξετασεις το ψαχνω....και εχω πιστη και μεγαλη χαρα οποτε θελει να το υποδεχτω...

Το σιγουρο ειναι και το εχω καταλαβει και το εχουμε συζητησει παρα πολλες φορες με κοπελες απο εδω μεσα οτι το αγχος και να σου γινεται εμμονη δλδ να το σκεφτεσαι συνεχεια κανει πολυ κακο...Εγω πλεον δεν λεω πολλα απλα καθομαι με τα χερια ανοιχτα στον ουρανο και περιμενω να πεσει χα αχ χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

Θα ερθει Κατερινουλα...ζησε οπως ζουσες παντα...απολαυσε τον αντρουλη σου και οτι κανετε παρεα βολτες κλπ και θα ερθει σιγουρα και συντομα!!!Ολα τα αλλα ειναι σχετικα!Φιλακια πολλα με το καλο να ερθει η ευλογια!!!

Κατερινακι μου,εκανες υπερηχο ?τεστ παπ?αιματολογικες-προγεννητικο?εγω τα εκανα και ειναι ολα οκ αλλα δεν καναμε σπερμοδιαγραμμα,αν χρειαστει δηλαδη αν περασουν 6 μηνες προσπαθειων και δεν ...τοτε θα παει ο αντρουλης για εξεταση σπερματος και αμα ολα οκ τοτε θα περιμενουμε αλλους 6 μηνες και μετα αμα δεν...θα παμε για πιο σοβαρες εξετασεις.

παντως 6 μηνες δεν ειναι πολυ κουκλιτσα μου γιατι εχουμε και το αγχος

μας που εμποδιζει την συλληψη και γενικα μας φερνει αλλαγες ακομη και στον κυκλο μας.εγω ετσι την επαθα στους 2 πρωτους μηνες.αλλαζε ο κυκλος μου και καναμε σεξ σε μερες που δεν ειχα ωοριξια ...μετρουσα λαθος και απο το αγχος μου αλλαζε ο κυκλος και η ωοριξια συναμα.καταλαβαινω πολυ καλα πως θελεις κι εσυ σαν εμενα πολυ ενα μωρακι αλλα δυστυχως πρεπει να κανουμε υπομονη λιγους μηνες ακομη καρδουλα μου.ελπιζω ναρθει αυτον τον μηνα και να μην χρειαστει να περιμενουμε!!!

κατερινουλα ωραιο θεματακι!!! μην απογοητευεστε καλε, εγω προσπαθω σχεδον 2 χρονακια... τον ενα χρονο τον αφαγα ετσι.....απλα περνουσε ο καιρος και εγω λογω ενος βλακα γιατρου ο οποιος δεν θεωρησε σκοπιμο ννα με ενημερωσει οτι εχω πολυκυστικες, με αφηνε ετσι!!!! και πριν ενα χρονο αλλαξα γιατρο, και εχω μπει σε μια διαδικασια μηπως τα καταφερω επιτελους να ζησω το θαυμα..... υπομονη πρεπει να κανουμε κοριτσια....εγω αυτο εμαθα......... 2 πραγματα θελει...υπομονη και να ακουμε τον γιατρο μας αυτα που μας λεει να τα κανουμε και ολα θα γινουν,ειμαι σιγουρη!!!! θα τα καταφερουμε ολες!!!!! οχι αγχος επισης,οσο αντεεχουμε..

Κατερινουλα γεια και απο εμενα.Εμεις προσπαθουμε εδω και 7 μηνες.Εχοντας βιωσει μια ατυχη εγκυμοσυνη χρονια πριν...τωρα δεν ερχεται με τιποτα.Παιζουν και τα τεστ εγκυμοσυνης μαζι μου αφου εδειξαν 2 φορες θετικα χωρις να ειμαι ομως.Εχω σταματησει να το σκεφτομαι(οσο γινεται αυτο),αλλα σιγουρα δεν ασχολουμαι με τεστ ωορρηξιας η εγκυμοσυνης πλεον...αν ειναι να ερθει θα το καταλαβω...τι στο καλο?υπομονη θελει

ΑΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΜΙΚΡΟΥΛΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ!

LIBERTYΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΔΥΝΑΤΗ...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ..... :kiss:

κοριτσάκια γειά σας! εμείς ακόμα δεν προσπαθούμε για άλλο γιατί πρέπει να αναρρώσω μετά την άτυχη εγκυμοσύνη που είχα, αλλά θεωρώ πως είμαι και γω στο κλαμπ αυτός μιας και σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε και εμείς ξανά τις προσπάθειες.

εύχομαι όλες να τα πάμε καλά και να μπούμε σε κλαμπ "γεννησα ένα υπέροχο μωράκι" :P

αλλά κορίτσια όντως καλύτερα δεν είναι να αφαιθείται ελεύθερες χωρίς θερμόμετρα και υπολογισμούς, θα έρθει θα το δείτε...

μην αγχώνεστε......... ;)

Κατερινουλα μου εγω προσπαθουσα...κατσε να μετρησω... 15 μηνες!! ειχα ομως προβλημα και μαζι με τις προσπαθειες και τη θεραπεια καταφερα τελικα και εμεινα εγκυος φυσιολογικα!! Τωρα εχω ενα αγορακι σχεδον 2 μηνων!! Υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους!! :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ

ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 1ος ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ

ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΩΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΒΑΛΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ 29 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 38.

ΝΕΛΗ ΜΟΥ ΚΙΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

αυτο ειναι το πιο τελειο που μπορουμε ολες να κανουμε!!!!! εγω ολο τον περσινο χειμωνα ημουνα μεσα στο αγχος!!!!! ειχα καθυστερηση καθε μηνα μονο αι μονο απο το αγχος μου!!!! και τον μαιο επαθα μια πλακα.......μα τι πλακα,........... 11 μερες καθυστερηση!!!!! ημουνα πλεον σιγουρη οτι ειμαι εγκυος!!!!! ειχα χαρει τοοοοοοοσο πολυ!!!!!!! και πηγα να κανω μια χοριακη....με τον αερα της ''κερδισμενης''!!!! και μου ερχεται ενα ωραιοτερο μηδενικο!..... και επαθα..... ε απο εκεινη την ημερα πεταξα οσα τεστ εγκυμοσυνης και ωορηξιας ειχα σπιτι, δεν ξαναμιλησα ποτε με τον αντρα μου για παιδι, τιποτα!!!!!!! απο τον μαιο ακολουθω την τακτικη ''οποτε ερθει'' !!! καμια φορα πρεπει να σου κανει μεγαλη πλακα ο Θεουλης οπως εκανε σε μενα για να νοιωσεις ενα ισχυρο σοκ να συνελθεις!!!! οποτε και εγω ψιλοσυνηλθα!!!!! ενω πριν 2 χρονια περιπου που δεν ειχα καν στο μυαλο μου για μωρο,απλα ειχαμε αρχισει να κανουμε ερωτα ελεθευρα, εμεινα αμεσως. ασχετα που δεν ειχε καλη καταληξη η εγκυμοσυνη...... αρα το μυστικο ειναι το αγχος οντως.......

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΝΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ).ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΛΩΣ..Ε ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ :kiss:

Γεια σας κορίτσια !!Μπουμπουκίτσα εδώ!!!!Καινούρια στην παρέα ..Είμαι παντρεμένη εδώ και ενάμησι χρόνο και προσπαθούμε για παιδάκι οχτώ μήνες!!Αυτό που ταλαιπωρεί εμάς είναι ένα μικρόβιο που μας έχουν βρει, το ουρεόπλασμα και παιδευόμαστε με καλλιέργιες και αντιβιώσεις!!Ελπίζουμε να ξεπεραστεί σύντομα και να έχουμε και εμείς ευχάριστα!!Καλή τύχη και επιτυχί ασε όλες μας!!!!!!!! :cheer:

Να τα χαίρεσαι και να τα βλέπεις πάντα γερά και ευτυχισμένα!!

Ναι, πράγματι το άγχος είναι ότι χειρότερο, σου ρίχνει και την ψυχολογία καμιά φορά!Αλλά όταν θέλεις τόοοσο πολύ κάτι.....Τελικά ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε με δικές μα ς δυνάμεις...αλλά είναι στο χέρι του Θεού, οπότε ελπίζουμε και συνεχίζουμε τις προσπάθεις!!!

καλησπερα κοριτσια κι εμεις προσπαθουμε 1 χρονο και πριν εξι μηνες ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη κι απο τοτε τιποτα κ ανχος φουλ!!!!μετρουσα τις μερες μια μια :huh::huh: μεχρι που αυτο το μηνα ειχα 2 θετικα τεστ που δυστηχως ηταν λαθος κ στο καπακι εβγαλα κ κυστη :angry::angry: κι τωρα δεν λεει να ερθει ακομη η κυρια γι αυτο κοριτσια ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ εγω πηρα το μαθημα μου και αλλαζω τακτικη :):)

Καλησπέρα Βάσω!Τελικά όλες παίρνουμε το μάθημα μας.Και εγώ από τότε που άρχισα ν αγχώνομαι και να ψάχνομαι όλο και κανένα μικρόβιο ανακαλύπτω.Φοβάμαι μη μου γίνει εμμονή.Αυτό το παλιοουρεόπλασμα με έχει ταλαιπωρήσει πολύ!

Αφού έχεις μείνει έστω και μια φορά έγκυος, ασχέτως το αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, απλά να κάνεις λίγη υπομονή και θα έρθει!!Όπως λέει και ο άντρας μου , μπορεί να αργήσει αλλά θ αείναι το ομορφότερο, εξυπνότερο και το πιο υπέροχο μωρό του κόσμου, χι,χι!!(ολα τα μωρά ΄τέλεια είναι)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...