Μετάβαση σε περιεχόμενο

yasmin


annoula1981

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελιές!

Είμαι νέα στην παρέα και θα ήθελα τα φώτα σας.

Ξεκίνησα για πρώτη φορά αντισύλληψη και η γυναικολόγος μου έδωσε τα Yasmin, ενω λοιπόν είμαι στο πέμπτο χαπάκί νιώθω ναιτίες και αλλαγή στη διάθεση μου. Η γιατρός μου είπε πως είναι λογικό λόγω αλλαγής των ορμονών μου αλλά... ξέρετε τώρα.. ανησυχώ.. Σημειωτέον δε οτι έχω βάλει αφύπνιση στο κινητό για να τα παίρνω ακριβώς την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Ξέρετε κάτι παραπάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annoula μου εγώ έπαιρνα τα gynofen που είναι πολύ βαριά αντισυλληπτικά για 4 χρόνια και είχα μόνιμα κατακράτηση και πρησμένο στήθος, αλλά και λίγο κατάθλιψη κάποιες μέρες του μήνα.

τα yasmin τα πήρα για 3 μήνες και από οτι μου ειπε ο γιατρος ειναι απο τα πιο ελαφρια αντισυλληπτικα. Εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια αλλά καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός. Ένιωσα μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα gynofen.Σαν να μην έπαιρνα χάπι. Το ίδιο μου έλεγε και η αδερφή μου που τα έπαιρνε κανα χρόνο.

Εγώ δεν έβαζα αφύπνιση στο κινητό αλλά είχα στο νου μου οτι καθε μερα στις 11 (περιπου εκεινη την ωρα κοιμαμαι) να παιρνω το χαπι. Και δεν το ξεχασα ποτε στα 4 χρόνια!

Τα αντισυλληπτικά είναι ορμόνες και είναι φυσιολογικό να νιώθεις λίγο περίεργα ειδικά στην αρχή. Πάρτα κανα μηνα και μετά ξαναμιλάς με τη γιατρό σου. Μην το σκέφτεσαι πάντως, αν το έχεις στο μυαλό σου μπορεί και να αυθυποβάλλεσαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έτσι χάλια ήμουν στην αρχή που έπαιρνα τα yasmin. Σε μερικές μέρες θα σου περάσει, μετά μπορεί να σε ξαναπιάσει μετά την περίοδο που θα τα ξαναρχίσεις, αλλά σιγά σιγά θα εξαφανιστούν τελείως τα συμπτώματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ, ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΟΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ YASMIN ΗΜΟΥΝ ΟΚ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ, ΕΠΑΘΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:

-ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑ

-ΑΔΕΝΩΜΑΤΑ ΣΤΠΟ ΣΤΗΘΟΣ :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΡΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...