Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα,οπως προειπα,γιορταζει ο αντρας μου...Χαλαρη εγω..τοσα χρονια δεν πολυ ζηλευα...θεωρουσα κιολας και απορουσα γιατι δεν ενιωθα κανενα ιχνος ζηλειας.....ωσπου πριν πεντε λεπτα χτυπησε το κινητο του...μηνυμα για χρονια πολλα απο πρωην!ελεος δηλαδη!μετα απο τοσα χρονια...θα μας τρελανει η γυναικα?να σας πω την αληθεια τον υποψιαστηκα..αλλα ειδα οτι του εγραψε¨"συγγνωμη που στελνω μετα απο τοσα χρονια.."και κλπ....εγω που δεν ζηλευω....καπνουσ εβγαζα...μιλουσα για ασχετα θεματα και φωναζα...αχχχχχχχ

Δημοσίευση

Να σου πω γλυκια μου κι εγω να εβλεπα μηνυμα απο πρωην θα τα παιρνα στη κρανα!! :laugh:

Μα καλα κι αυτη ανεγκεφαλη ειναι;;μετα απο τοσα χρονια δε σκευτηκε οτι μπορει να ειναι παντρεμενος ή τελος παντων με σχεση;;;!!!! :angry:

Ο καημενος που να το ξερε;;τι σου ειπε;; :silly:

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!!

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ,ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ!!!!Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ

ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!

Δημοσίευση

Θα μου περασει μωρε...να τα λεω σε σας...τωρα που πηγε να παρει ποτα..δεν εχω παραδεχτει οτι ζηλευω...απλα φωναζω...''Ελευθερια,να στρωσω το τραπεζι?¨"ρωταει....¨"Ασε μας ρε δημητρη¨"απανταω...καθολου δεν φαινεται....καθολουυ

Δημοσίευση

ΡΕ κοριτσια ενα μυνημα του εστειλε..δεν του ζητησε ραντεβου ουτε εκανε ερωτικη εξομολογηση

Απο την αλλη κι εγω θα ψηνομουνα λιγο μηπως ξυπνησει στον αγαπημενο μου ωραιες ανεμελες στιγμες.. Μου εχει τυχει να παρω τηλεφωνο πρωην μου που το βρηκα οταν καθαριζα ενα ντουλαπι και μιλησαμε λιγο..μου ελεγε για τα δικα του (ηταν αρραβωνιασμενος μιλησαμε για ατομα που ειχα να δω απο τοτε..Δεν ειναι απαραιτητο οτι του την πεφτει..τωρα αν δεις κανα μυνημα αλλου τυπου μετα απο καμια βδομαδα θα εχεις λογο να ζηλεψεις

Χρονια σας πολλα!!! Μη δηλητηριαζεις τη μερα της γιορτης του..

Δημοσίευση

Απαράδεκτη η τύπισσα, αλλά ο αντρούλης σου τί φταίει; Μην πέσεις στο επίπεδό της και μην αφήσεις μια τιποτένια κομπλεξική να χαλάσει τη σχέση σου με τον άντρα σου! Ψηλά το κεφάλι και να θυμάσαι ότι αυτή είναι η αδύναμη κι εσύ τον έχεις στο πλευρό σου! Πήγαινε τώρα δώστου ένα φιλάκι του καημένου που γιορτάζει...Να τον χαίρεσαι!

Δημοσίευση

apis ξερεις γιατι τα πηρα?δεν ζηλευω γενικα...απλα ξερω οτι ηταν κολλημενος με αυτην και ειναι πολυ τσ....η συγκεκριμενη...δεν συγκινειται με τιποτα...ειχε αρραβωνιαστικο τοτε αυτη....φαντασου..και χωρισε γιατι την επιασε με τον αδελφο του...τοτε φαντασου

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ APIS ΜΑΣ...

ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ

ΜΙΛΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ..ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ???ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!ΟΠΟΤΕ,ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΤΙ ΘΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Η ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

Δημοσίευση

Bρε δε σου ευχηθηκα να τον χαιρεσαι η γαιδουρα! :blush: :silly:

Μωρε μη του χαλας τη μερα της γιορτης του επειδη βρεθηκε μια γκαβη να τον θυμηθει μετα απο τοσα χρονια.. :unsure:

Σιγα μην ετρεχε τιποτα κι αυτος να σε αφηνε να ακουμπας το κινητο του ή αυτη δε θα ηξερε οτι εισαι σπιτι;Δε θα του εστελνε μηνυμα χαζη ειναι;.. ;)

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

:angry: ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ....ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΙΩΝΕΣ !!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ!!!

ΑΛΛΑ......ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΟΚ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ.alkostaki σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και οτι καλυτερο.η γαιδουρα δεν σου ευχηθηκα.pυrple ευχαριστω.σου εχω μια συμπαθεια,χωρις να σε ξερω.καλη λευτερια.οπως και σε ολες.Ηρεμησα τωρα..απλα τι ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε συ...κομπλεξαρες...λατρευω που γινομαστε μητερες..πρεπει να ειναι ασυλληπτο συναισθημα αλλα εχουμε κατι θεματακια με το χαρακτηρα μασ....δεν νομιζετε?

Δημοσίευση

εγω καθότι παθολογική ζηλιάρα τον έχω βάλει να αλλάξει νούμερο κινητού για να μην το έχει καμιά πρώην.. φυσικά το νομοσχέδιο ισχύει και για μένα.. κοριτσάκι μου μην χαλάς την μέρα του, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και μην κάνεις σαν σπαστικιά την ημέρα της γιορτής του.. αντίθετα να γίνεις όσο πιο καλή μπορείς για να νιώθει τυχερός και πλήρης και να μην νιώθει καμιά νοσταλγία για το παρελθόν ;)

Δημοσίευση

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ,

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ

ΠΗΡΕ ΤΗΛ Η ΑΘΕΟΦΟΒΗ ? ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!! :angry:

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ

ΤΟ ΔΑΣΟΣ !!! ;) ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ?

ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ... ΟΧΙ, ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΣΤΙΣΕΙ

Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ :P

ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ... ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΘΑ ΤΗ ΒΡΙΖΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο,ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ

Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ LOGO ΠΙΑ ... ;)

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ :kiss:

Δημοσίευση

Να τον χαιρεσε κοπελα μου τον αντρουλη σου και να σου πω σε ολους μπορει να συμβει απο εκει που δεν το περιμενεις ,και αφου σου εδωσε το κιν. να απαντησεις εσυ μην απαντας τιποτα και διεγραψε το μηνυμα ,ανωτεροτητα ! και δεν θα χαλασετε την μερα σας για κανενα ασχετο .

Δημοσίευση

Kοριτσια μου η βραδια τελειωσε..και ναι δεν εδωσα σημασια,δεν απαντησα στο μηνυμα της,του το εδωσα πισω...μια χαρα...ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ....τι να πω...Κοριτσια τον πηρε τηλ!!!και ξερετε τι του ειπε?"ανησυχησα γιατι ειδα οτι ισχυει ο αριθμος σου και δεν απαντουσες μηπως επαθες τιποτα μετα απο τοσα χρονια¨"........και θα απαντουσε γα...το μου αν ειχε παθει?(μακρια απο δω)...ειμαστε....αχχχχχχχχχχχχχχχ ειμαστε.....δεν θα το πω

Δημοσίευση

αχ κκοριτσαρα μου ποσο σε καταλαβενω!!!! καταρχιν να σου ζησει ο αντρας σου,να τον χαιρεσαι και οτι ποθειτε!!!! υγεια και χαρα στο σπιτικο σας!!!!

καλε αυτο με το μηνυμα δεν ειναι τιποτα!!!!! εμενα μου χτυπαγανε τα κουδουνια οι λυσσαρες!!!!!!! ασε!!!!!!!!!!! κοριτσια........δραμα!!!!! μια αλλη μου ειχε πει να τον μοιραζομαστε γιατι δεν μπορει να τον ξεπερασει!!!!!!!!!! ελεος!!!!!! καλα δεν συζηταμε για την πρωην του η οποια ψαχνει ευκαιρεια οποτε μπορει να μας κανει τουρμπο!!!!! ξερεις κατι ομως??? περασα πολυ ασχημα ειδικα στην αρχη της σχεσης μας με ολες αυτες τις βλαμμενες... μολις ειπα μεσα μου ''τελος,θα τις αγνοησω πληρως'' σκασανε τοσο πολυ,που ακομα το ευχαριστιεμαι!!!!!! οποτε.......αγνοησε την!!!!!!!! αν θες απαντησε της και στο μηνυμα....βρες κατι εξυπνο...κατι να της κοψεις τελειως τον αερα...... για παραδειγμα ''να σαι κααλ,ευχαριστω,και εσυ οτι ποθεις,αλλα σε παρακαλω μη με ξαναενοχλησεις. ''. αυτοσχεδιασε! και προπαντων,μην δειχνεις στον αντρα σου οτι σε πειραξε......ακομη κι αν νομιζεις οτι δεν πειραζει και οτι αντρας σου ειναι,ας ξερει πως αισθανεσαι.... οχι! μην δειχνεις τιποτα! πηγενε καντου και μια περιποιηση σπεσιαλ λογω γιορτης και θα σου πω εγω τι ανανεωση θα ειναι!!!

Δημοσίευση

Στην αρχη της σχεσης ημουν και δικαιολογημενη καπως...αλλα 6 χρονια μετα...δηλαδη ελεος....δεν απαντησε στο μηνυμα και του τηλεφωνησε ρε συ????εκει τρελαθηκα...ειχα και κοσμο σπιτι....πως δεν τα εσπασα....εγω εναν ανθρωπο 6 και 7 χρονια μετα σιγα μην τον επαιρνα.....δεν απαντησε στο μηνυμα και πηρε και τηλ η γκομενα.....ελεος....δεν μου φτανει ο πονος μου με τα χαζα τεστ εγκυμοσυνης που χαιρομαι τσαμπα και ποτε δεν ειμαι εγγυος εχω και τις μουρλες τωρα.....τα εσπασα ολα

Δημοσίευση

οπα οπα???????? επειδη δεν απαντησε τον πηρε τηλ??????????????????? παμε καλα???????????????????????????????????????? πες του να τα κοψει αυτα!!!!!!!! πες του απο που κι ως που περνει αυτη το θαρρος για τετοιου ειδους συμπεριφορα??????????? ποπο τα πηρα και εγω τωρα

Δημοσίευση

Ασε καθομαι σε καρβουνα αναμμενα...ειχα ηρεμησει και με τα κοριτσια εδω ωσπου εγινε αυτο...της ειπε εχω παντρευτει και κλπ,δεν φαινοταν να εχουν μιλησει πιο πριν,διπλα απο το ακουστικο ημουν...αλλα ξερω εγω?πω ε η γυναικα ειμαι και νιοπαντρη...δεσ τωρα...τις γυναικες μου μεσα πια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...