Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρεφη κ τηλεοραση...

Recommended Posts

Οχι...μη με παρετε απο τα μουτρα!

Δεν βαζω το μωρο να δει τηλεοραση!!!!!Ουτε προκειται να το κανω!!! :)

Η ερωτηση μου ειναι αλλη!

Η ακτινοβολια της οθονης βλαπτει τα ματακια ενος μωρου(2 μηνων η δικια μου)???

Η κουνια της ειναι περιπου στα 5 μετρα απο την τηλεοραση κ οταν καθεται εκει η οθονη βρισκεται στο πλαι κ οχι μπροστα της.(στην κουνια μπορει να καθισει συνολο 1,5ωρα τη μερα,σπανια 2)

Καμια φορα ομως βλεπω το κεφαλακι της γυρισμενο προς την τβ...Δεν συγκεντρωνεται εκει για να δει αλλα το βλεμμα ειναι προς τα εκει στραμμενο για μερικα λεπτα.

Εψαξα στο διαδυκτιο κ βρισκω πληροφοριες για παιδακια 1ετους κ πανω(ελλειψη συγκεντρωσης,υπερδιεγερση,καθυστερηση στην μαθηση λεξεων κλπ)

Τι μου προτεινετε???Να κλεισω εντελως την τβ???Ο ηχος την ηρεμει νομιζω κ δεν θελω να βρισκεται σε ενα χωρο με πληρη ησυχια!(εεε δεν μπορω να μιλαω 24 ωρες το 24ωρο!!! :laugh: )

Κανω κακο στα ματακια της????Ή ειμαι υπερβολικη?

Το να τη γυρισω πλατη στην τηλεοραση ειναι λιγακι δυσκολο γτ ετσι δε θα την βλεπω κ εγω απο την κουζινα ή τον υπολοιπο χωρο(ενιαιος)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giati den bazeis kapio pani sthn kounia sauto to meros na mhn blepei?

pantos megalonontas diskola to apofeugeis auto .... :(

kai egw exw enieo xoo kai den ginete na exw panta klisth thn tv kai kanei ta panta gia na dei .

Εδω μου εισαι πουλακι μου? και γω κ το Μαρακι περιμενουμε την συνηθισμενη σου γλυκια καλημερα?? παλιοκοριτσο!!!

καταρχην θεωρω ..μεγαλο ψεμα οτι δεν ,μπορεις να μιλας 24 ωρες το 24ωρο!!! :laugh: :laugh:

μα τι προβληματισμοι ειναι αυτοι? τι αγχος ? κ οι πληροφοριες του ιντερνετ αναφερονται σε παιδακια μεγαλυτερα που οι μαμαδες τους τα αφηνουν πολυ ωρα μπροστα στο ..κουτι..

Σιγα μην παθουν τιποτα τα ματακια της για το λιγο που την αφηνεις εκει!! εγω σαν καλή συμπεθερα θα ανησυχουσα για τα αυτακια της..αν της μιλουσες 24 ωρες!!! :laugh: :laugh:

για την ακτινοβολια..δεν εχω ιδεα,,αλλα νομιζω οτι ακτινοβολια εχει κ το ασυρματο δικτυο-αν εχετε-κ το ασυρματο τηλεφωνο κτλ.....

γενικα παν μετρο αριστον!!!! και βαλε κ λιγο ραδιακι να ριξει κ κανα τσιφτετελακι η τσαχπινουλα μας!!!!!

να σου πω.... γυρνα την οσο πιο πλαι γινεται

σιγουρα τωρα που ειναι 2 μηνων δεν βλεπει πιο μακρια απο 0,5 μετρο, απλα ψαχνει την πηγη της φασαριας.

βεβαια αργοτερα (η δικια μου ειναι 6,5 μηνων) θα προσπαθει να την ανοιξει με το κοντρολ!!!!!!

σιγουρα δε γινεται να εισαι ολη τη μερα με κλειστη τβ, αλλα αντι για τβ γιατι δε βαζεις ραδιο? εγω εχω το νιτρο ολη μερα και περναμε ζαχαρη!

μονο το πρωι βλεπει λιγη μελετη αλλα μη νομιζεις μετα απο 2-3 λεπτα χανει το ενδιαφερον της

το σιγουρο ειναι οτι μεχρι 3 ετων η πολυωρη εκθεση στην τβ προκαλει οντως μαθησιακες δυσκολιες και προβλημα συγκεντρωσης (οπως εχω και γω διαβασει)

δεν αρκει μονο να μην ειναι "φατσα" στην τηλεοραση,ειδικα αν ειναι χαμηλος ο φωτισμος το ματακι πιανει την κινηση,την εναλλαγη φωτος.Αυτο πρεπει να το αποφευγετε!

κ παρε ενα καρμακι-τακι..για να μην στεναχωριεσαι!!!!

ελπιζω η τηλεοραση να παιζει τουλαχιστον κατι της προκοπης...κ οχι κους κους κ τετοια............. :laugh:

βαλε το babyradio.gr ante na ανεβειτε μανα κ κορη!! B)

:kiss::kiss:

Καλημερα Αναστασια μου. Και εγω τον μικρουλη μου τον εχω σχετικα κοντα στην ΤΒ αλλα τον εχω γυρισμενο πλατη... καποτε βεβαια τον γυρναω και μπροστα και βλεπει(??) :dry: αλλα για πολυ λιγο... δεν νομιζω να κανει κακο το τοσο λιγο που κοιτανε προς τα εκει. Ρωτα ομως και τον παιδιατρο. Φιλακια :kiss:

Αφροδιτη μου ειναι κουνια κανονικη..οχι κουνια-κρεβατι...που να βαλω πανι?

Καλο κ το ραδιοφωνο αλλα....μαρεσει να χαζευω(μεταφορικα :P ) κ εγω λιγο...κ το εχω αγχος!!!ακομα κ οταν την κανω βολτα στην αγκαλια δε θελω να κοιταζει κατα εκει....μαλλον υπερβολη....

για ποσο θα μπορω να το ελεγχω οπως λετε κ εσεις...?

εχω ξεμεινει απο ιδεες για να την απασχολω!κουβεντα,χαδια,χορος!,τραγουδι,κουνια,στρωματακι-γυμναστηριο,κουδουνιστρα..........ανυπομονω να πεινασει για να καθισω!!!!!!! :P :laugh:

υγ συμπεθερα μου με κανεις κ γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!το καημενο μου το παιδι...κλεινει τα αυτια του πλεον!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ....δεν μου αφηνει χρονο ....κατι 2λεπτα!!!!! χρωσταω πολλες καλημερες!

bebadomama έγραψε:

δεν αρκει μονο να μην ειναι "φατσα" στην τηλεοραση,ειδικα αν ειναι χαμηλος ο φωτισμος το ματακι πιανει την κινηση,την εναλλαγη φωτος.Αυτο πρεπει να το αποφευγετε!

δεν ειναι χαμηλος ο φωτισμος...ανοιχτες κουρτινες-φυσικο φως!

εχεις διαβασει κατι για αυτη την εναλλαγη φωτος-ακτινοβολια?αυτο εψαχνα!

Τομα μου καλημερα!ο γιατρος μου λεει....."Δε σου ειπα να μην σκεφτεσαι τοσο πολυ κ να πηγαινεις βολτες?" :laugh: :laugh: :laugh:

ποση ωρα να κανω βολτα?????????????χαχαχαχαχαχαχα

Αnastacia μου οπως εχω ηδη αναφερει-στο θεμα μας- εμένα θελει φασαρια .είτε εχει να κανει με TV ή ραδιο ή ηλεκτρική σκούπα ,ή το αυτοκινητο...όταν έχουμε ησυχια δεν κοιμαται!! Τσάμπα τόσο μπιχλιμπίδια με χαλαρωτική μουσική!!

& εγώ εχω συνηθίσει & σε κάθε δωμάτιο που είμαι την έχω ανοιχτή ,απλα να ακούω, & μάλλον έτσι εχει μάθει από την κοιλιά.

Γενικά του αρέσει & συνήθως τον βάζω πλάι ή ανάποδα γιατί τον βλέπω ότι γυρίζει συνέχεια & είναι σαν να παρακολουθεί. :S

Δεν εξηγείται αλλιώς. Στον ύπνο μου όμως θέλω απόλυτη ησυχία ..

Απ΄οσο γνωρίζω όμως οι νέες οθόνες υγρών κρυστάλλων δεν έχουν ακτινοβολία.

Τα κινήτα-ασύρματα τηλ είναι πολύ χειρότερα.

Αν κάνει κακό πάντως ενημερώστε μας.

Ωραια Λινα μου...

Μας "θανατωσες"!!!!!!!!!

ΔΕΝ θα κοιμαμαι,ΔΕΝ θα ναζω κρεμες-αρωματα κλπ,ΔΕΝ θα πινω ποτα κ πολλους καφεδες...

Τωρα ΔΕΝ θα βλεπω κ τβ!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

:(:(:(:(:(:( πειραζει που ο δικος μου βλέπει τηλεοραση;;;; :ohmy: γιατι δεν κάνει;;;; :unsure: βλεπει το πρωι παιδικα και το μεσημερι οχι με τις ωρες όμως... :blink:

Οι οθονες παλιου τυπου εχουν ακτινοβολια και καλο θα ητανε να το αποφυγεις. Οι επιπεδες δεν εχουν τοσο. Προσωπικα δεν τον αφηνω να βλεπει καθολου και η τβ ειναι κλειστη ολη μερα. Το ραδιο ομως παιζει απο την ωρα που θα ξυπνησουμε μεχρι την ωρα που θα κοιμηθει. Θυμαμαι τον παιδιατρο να λεει οτι μεχρι τα 3 καλο ειναι ναν βλεπουν.

Τηλεόραση καλό είναι να παρακολουθούν όσο γίνεται λιγότερο, βέβαια τώρα με της νέας τεχνολογίας είναι καλύτερα τα πράγματα.Αυτό όμως που ξέρω εγώ είναι ότι όταν βλέπουμε tv ο εγκέφαλός μας υπολειτουργεί περισσότερο ακόμα και απο τις ώρες που κοιμόμαστε! Γι αυτό καλό ειναι τα παιδάκια να μην βλέπουν.

Φαντάζομαι και με τα pc θα υμβαίνει το ίδιο, αλλά έχω ακούσει κάτι τόσο υπερβολικό που δεν ξέρω αν ισχύει πραγματικά: ότι τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται ακόμα και σε διαφορετικό δωμάτιο όταν υπάρχει ανοιχτό pc στο χώρο!!!

Ποια η γνώμη σας????

juliana αυτα που βλεπει το μικρο σου να ειναι εικονες που δεν εναλασσονται γρηγορα γιατι δεν μπορει να τις επεξεργαστει ο ανωριμος εγκεφαλος τους ακομα.

Νομιζω πως καλυτερο ειναι να μην βλεπουν τα μωρακια μας...

Οκ...Εχουμε μαθει να ζουμε με την τηλεοραση ανοιχτη-ειδικα οσες δε δουλευουμε-αλλα...αποβλακωνονται/... :unsure:

Ρηνουλα για το πσ εχω ακουσει πως η ακτινοβολια ειναι χαμηλη κ πιο πολυ της οθονης.Οποτε απλα ας μην κοιταζει εκει το μωρο...

Αλλα αν σκεφτουμε κ τα ασυρματα δικτυα κλπ....Καηκαμε!!!!

Στα 500μ απτο σπιτι μου υπαρχει κεραια της κοσμοτε! :woohoo: :woohoo:

Φαντασου τι δεχομαστε ολοι μας καθημερινα!!!!!!Και ειναι κ μεσα στο χωριο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...