Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑΑΑΑΑ!!!!


Recommended Posts

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΧΟΥΜΕ 125 ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΟΣ!! :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol:

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 2,1 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΚΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ :blink::blink::blink:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!! :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια Ρουμπελίτσα μου!!!!

Καταπληκτική εμπειρία,έτσι; :laugh:

Μεγάλωσε πάραααα πολύ το φασολάκι σου!Και να δεις σε λίγο καιρό που θα έχει γίνει ένα μικρό ανθρωπάκι και θα κουνάει χεράκια-ποδαράκια,θα βάζει το δαχτυλάκι του στο στόμα...Εκεί να δεις κλάμα η μαμά! :laugh:

Με το καλό γλυκιά μου!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια...

πολυ χαρηκα...

ολα να σου πανε καλα..

αληθεια τι θα θελες?

αγορι η κοριτσι?

φυσικα πανω απ ολα γερο δε το συζητω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ RUBELLA μου....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , ΤΕΛΕΙΑ νέα... :woohoo: :woohoo:

Ειναι ενα απο τα ομορφότερα συναισθήματα της εγκυμοσύνης (γιατι εχει κ αλλα , θα το δείς αργότερα)..... ;)

Μπραβο, μπράβο,,,,ολα καλα....Να εισαι καλα κ να ξεκουραζεσαι !!!!!!!!!φιλιά πολλα !!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thouli έγραψε:

συγχαρητηρια...

πολυ χαρηκα...

ολα να σου πανε καλα..

αληθεια τι θα θελες?

αγορι η κοριτσι?

φυσικα πανω απ ολα γερο δε το συζητω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ....ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :laugh: :laugh:

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο ρουμπελιτσα, ετσι να κλαις πάντα απο χαρά :laugh: :laugh: Εύχομαι να έχεις μια πολυ καλή εγκυμοσύνη, άντε κ στα δικά μας οι επόμενες :silly: :silly: :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια για τον Φασολακη σας! Φασολακης???

Ετσι μου βγηκε! :P Θα δεις οτι στον επομενο

θα δειτε ακομη πιο πολλα! :laugh:

Καλε!!!!!!!!! :woohoo: Τι πανεμορφα tickerakia ειναι αυτα?????? :silly: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ...

ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ, ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.... ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ Κ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!! ΧΙΧΙΧΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!τι υπεροχα νεα ειναι αυτα????????????????????????

ειδες??ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

εγω θα παω την αλλη εβδομαδα!!!!!

μπραβο και παλι μπραβο!!!!φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ! ΤΙ ΤΕΛΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ε? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΒΟΥΡΚΩΝΩ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΣΤΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΠΗΤ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ?ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rubela μου,χαιρομαι πολυ για σενα!!!ζησε την εμπειρια μ'ολη τη δυναμη της ψυχης σου!!!ηθελα να σε ρωτησω με την πρωτη σου προσπαθεια επιασες το μωρακι σου?μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ονομα του γιατρου σου?ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rybela μου συγχαρητήρια!!χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά!!!είναι τέλεια στιγμή!!!

να προσέχεις γλυκιά μου και να μην κουράζεσαι!!φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ! RUBELAKO μου μη μας τα κανεις αυτα και ειμαστε ευσυγκινητες .............τι θα γινει τωρα .......θα κλαιμε και εμεις ?

αχ κοπελα μου ειναι οντως απιστευτο ολο αυτο το θαυμα της ζωης και ειμαστε πολυ τυχερες που εχουμε την πολυτελεια να νιωσουμε και να βλεπουμε την καινουργια ζωουλα να χτυπαει μεσα μας και να το βλεπουμε σιγα σιγα απο μια κουκιδα να γινετε ολοκληρωμενος ανθρωπος .

εχουμε ακομα να ριξουμε κλαμα για τα ζουζουνια μας φιλεναδα, δεν λεγεται,ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΛΕΣ

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΝΤERNET H' AKOMA ????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!

ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ :woohoo:

ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ" ΠΟΥ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΤΙ ΙΣΩΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑ!!! :woohoo: ;)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ !!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουμπη μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! :):):) ποποοοοοοοο ακουσες καρδουλα!!!!!!!!!!! ψυχη μουυυυυυυ!!!!!!!!!!! με το καλο κουκλα μου, να σε προσεχει εσενα και τη κοιλιτσα σου η Παναγια να πανε ολα τελεια!!! που πανε δηλαδη!!! χιχιχιιχχιχιχιχιι ουαουυυυυ!!!!!!!! :):):):)

και μονο που βλεπω το τικερακι σου ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!! :):):):):):) με το καλο μαναρακι μου!!!! προχθες γεννησε μια πολυ καλη μου φιλη και εκανα προβα!!! χιχιχιχιιχιχι μολις μπηκα στο δωματιο και την ειδα ξαπλα αραχτη να κραταει στην αγκαλια της ενα τοσο δα μικρουλινι και να το κοιταζει σαν χαζη, εσενα θυμηθηκα!!! αντε λεω ετσι θα παω να δω και τη ρουμπιτσα μας με το ρουμπακι της!!! χιχιχιχιχιιχ η φιλη μου καθοταν ετσι οπως σου περιγραφω και ειχε χαζεψει...ειχε κοκκινησει ολοκληρη......ηθελε να κλαψει απο τη χαρα της!!!! πρεπει να ειναι φανταστικο...........αυτα να σκεφτεσαι οταν πας για νανακια το βραδυ!!!! ρωτησα τη φιλη μου πως αισθανεται που κραταει τη μπουμπου και μου ειπε....''ειναι θαυμα....ειναι ο,τι ωραιοτερο δινει ο Θεος στη γυναικα...'' . θελω να περασουν οι μηνες να μου το πεις και εσυ αυτο κουκλαρα μου!!!! φιλακιααααααααα!!!!!!!!!! και φιλακι στη κοιλιτσα θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω ποτέ δε το προτιμούσα, ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες επαφές να είναι καλές και να έρθει το σπορακι🤞 Εμένα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που είχαν τύχει και είχαν συνδεθεί με την εγκυμοσύνη αυτή, που νομίζω συνεχώς θα μου περνάει από το μυαλό, τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός λίγο λίγο απαλύνουν, Συνέχεια βλέπω πεταλουδιτσες να με περιτριγυριζουν και σκέφτομαι πως αυτές οι πεταλουδιτσες είναι τόσο μικρές όσο και αυτό το μωρακι όταν έφυγε και πέταξε ψηλά στον ουρανό, είναι στιγμές που περνάει από το μυαλό μου έντονα και σκέφτομαι πωπω πως μπορεί να αλλάξει η ζωή έτσι....πως να μην είναι δύσκολο ψυχολογικά μετά; πραγματικά έχουμε τόση δύναμη μέσα μας 
    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...