Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia help me!!den kserw ti na skeftw...

Recommended Posts

kalimera koritsia!!!loipon akouste!eixa teleutaia periodo 17/10 kai exei teliwsei edw kai 4 meres!!!

OMWS!!!exw akoma ponous periodou stin koilia,sto podi(diko mou simptwma periodou auto,xaxa),prismeni koilia,zalades.

kai ygra..

diladi niwthw les kai perimenw periodo pali!!!

den mporw na isixasw!olo pausipona pernw alla den paei allo.... :(:(:(

sas exei tixei???????????ti na kanw????????????

help meeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο ποτε.

Καλο θα ηταν να σε δει ο γυναικολογος σου. :)

Παντως δεν νομιζω να ειναι κατι κακο μαλλον για καποια διαταραχη του κυκλου. Στο γιατρο σου γρηγορα για να σου λυθουν ολες οι αποριες.

κανε ενα τηλεφωνακι στο γιατρο σου κοριτσακι μου,δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο..παντως κανε και κανενα τεστ καλου κακου.. :kiss: ευχομαι οτι καλυτερο

Να παρεις τηλεφωνο το γιατρο σου Μαρινιω Αν μπορεις κανε και μια εξεταση αιματος για εγκυμοσυνη (διχως ομως να ελπιζεις πολυ) γιατι σπανια συνυπαρχει εγκυμοσυνη με περιοδο(που ειναι λιγο διαφορετικη απ οτι συνηθως)

Πολλά παίζουν. Και ωορρηξία μπορεί να είναι. Πόσο διαρκεί ο κύκλος σου; και πόσες μέρες κράτησε η περίοδος; Τα συμπτώματα που έχεις τώρα, τα έχεις ξαναεντοπίσει σε ωορρηξία ή μόνο σε περίοδο;

Το τεστάκι κάνε το αν συνεχιστούν 2, 3 μέρες ακόμα. Πάντως εγώ πρόσφατα έμαθα από μια φίλη που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της όταν ήταν ήδη 1 μηνός και κάτι και της είχε έρθει κανονικότατα παρίοδος! Κουφό;

egw eidika se auton ton kiklo eixa kanoniki periodo...

kai kratise 6 meres!kanonikotati...

opote xlwmo gia egkimosini!e?? :(

apis mou les na einai woriksia toso nwris?????????

an nai teleia... :woohoo:

giati savvato tou dwsame kai katalave! :blush:

speranza έγραψε:

Πολλά παίζουν. Και ωορρηξία μπορεί να είναι. Πόσο διαρκεί ο κύκλος σου; και πόσες μέρες κράτησε η περίοδος; Τα συμπτώματα που έχεις τώρα, τα έχεις ξαναεντοπίσει σε ωορρηξία ή μόνο σε περίοδο;

Το τεστάκι κάνε το αν συνεχιστούν 2, 3 μέρες ακόμα. Πάντως εγώ πρόσφατα έμαθα από μια φίλη που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της όταν ήταν ήδη 1 μηνός και κάτι και της είχε έρθει κανονικότατα παρίοδος! Κουφό;

koufo ontws...

den kserw..

an sinexistei tha parw ena testaki... :huh::blink:

alla pio polles pithanitites yparxoun na exw piasei to tzoker apo to na exw sporaki...xaxa :lol::lol:

ax me exoun trelanei autes oi ormones!!!!!! :angry::angry:

εχω ακουσει περιπτωσεις εγκυμοσυνης με περιοδο,στην ουσια δεν ηταν περιοδος,αλλα αιμα απο την εγκυμοσυνη..το λεω για να εξεταζουμε τα ενδεχομενα ολα..

παρε πρωτα το γιατρο σου και αυτος θα ξερει καλυτερα..παντως,αν ειναι διαταραχη του κυκλου σου να ξερεις οτι την προκαλεσε το αγχος σου..δεν ειναι καλο..τι ειπαμε???οχι αγχος...χαλαρωσε λιγο γιατι ολα ειναι καλα στο σωμα σου και με το αγχος οχι μονο χαλας τον κυκλο σου,αλλα δεν αφηνεις και το σπορακι να ερθει.. :kiss::kiss:

alkost έγραψε:

εχω ακουσει περιπτωσεις εγκυμοσυνης με περιοδο,στην ουσια δεν ηταν περιοδος,αλλα αιμα απο την εγκυμοσυνη..το λεω για να εξεταζουμε τα ενδεχομενα ολα..

παρε πρωτα το γιατρο σου και αυτος θα ξερει καλυτερα..παντως,αν ειναι διαταραχη του κυκλου σου να ξερεις οτι την προκαλεσε το αγχος σου..δεν ειναι καλο..τι ειπαμε???οχι αγχος...χαλαρωσε λιγο γιατι ολα ειναι καλα στο σωμα σου και με το αγχος οχι μονο χαλας τον κυκλο σου,αλλα δεν αφηνεις και το σπορακι να ερθει.. :kiss::kiss:

kopela mou ALITHEIA!sou to orkizomai!!!!!katholou agxwmeni den imoun!!!oute eimai!

ekei pou kathomoun agkalitsa me ton kalo mou kai xthes kai savvato vrady eixa ponous periodoy kai ton ksipnisa!!!den mporousa na koimithw...

sikwthika ekana ntouz zesto pira panadol kai kati egine...

meta apo 2-3 wres pali ponouw periodou..

kai akoma exw....

a!!!!!na sas pw oti se auth thn periodo eixa anagoules pou den eixa se allous kiklous kai episis ein prwti mera kafe ygra...

diladi ksekinise perierga o kiklos kai akoma perierga... :ohmy:

βρε συ,δε χρειαζεται να μου ορκιζεσαι τιποτα,αλλα δεν εννοω αν ησουν αγχωμενη τη συγκεκριμενη μερα,η τον συγκεκριμενο μηνα,εισαι γενικα αγχωμενη με το θεμα του μωρου..και αυτο μπορουμε ολες να σου το επιβεβαιωσουμε..καθε φορα τα μηνυματακια σου ειναι ολο αγχος και ανυπομονυσια,να φανταστεις εχεις και συμπτωματα,μονο και μονο απο αυτο!!..και ειναι λογικο,δε λεω το αντιθετο προς θεου..

εγω πριν απο καποιους μηνες,σκεφτομουν θετικα το οτι θα μεινω εγκυος και ολα καλα,και κατεληξα να εχω 2 εβδομαδες καθυστερηση,(που ποτε δεν ειχα καθυστερηση εγω,η περιοδος ερχοταν με μαθηματικη ακριβεια :laugh: )..ενω δεν ημουν εγκυος..και τελικα πηρα χαπια για να ερθει..φαντασου..και ελεγα "δεν ημουν καθολου αγχωμενη,το σκεφτομουν θετικα"...οσο το τριβελιζεις συνεχεια στο μυαλο σου,οχι μονο δεν ερχεται,αλλα κανει και ζημια και στον κυκλο και σε ολα..

πιστεψε με ξερω κατι παραπανω,18 μηνες προσπαθουσα,εχω περασει απο ολα τα σταδια..μονο οταν το εβγαλα απο το μυαλο μου πραγματικα ηρθε..και ηρθε αμεσως!!!τον ιδιο μηνα!!! :kiss:

kopela mou oxi den eimai agxwmeni genika...

apla agxwthika me to oti exw ponous periodou akoma...

den to skeftome !genika eipa na to parw kai egw xalara...kai opote erthei...

den lew pws eimai egkios apla lew na rwthsw mipws exei simvei se kamia kopela edw sto mammy!

οκ τοτε εισαι σε καλο δρομο,θα ερθει γρηγορα το νινι σου,να εισαι σιγουρη!...οσο για τα πονακια,αν δε μιλησεις με το γιατρο σου δε θα ξερεις σιγουρα,μπορει ακομα και κρυωμα να ειναι,αλλα εμεις απο δω δεν μπορουμε να σουδωσουμε σαφεις απαντησεις..αλλα παρε τον τηλεφωνο,για να σιγουρευτεις κι να ησυχασεις...

μαρινιώ μου, γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφωνάκι στο γιατρό σου? Μπορεί βέβαια να είναι συμπτώματα ωορρηξίας.. Οργανισμός είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...