Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια καλημέρα είπα να πω……

Καταρχήν πολύχρονες όλες οι Δημητρούλες μας!!!! :kiss: Να σας χαιρόμαστε κορίτσια μας κι ό,τι επιθυμείτε!!!! Πολύχρονα τα παιδάκια που γιορτάζουνε!!!!! Και οι σύζυγοι!!!!! Να χαίρεστε τα μωρά σας κι όσους σας αγαπάνε!!!!!

Πώς τα περνάνε τα κορίτσια του Mammy καλέ???? Μου είσαστε όλες σας καλά???? Εγώ είμαι έτσι κι έτσι, μάλλον καλά θα έλεγα, αλλά αρκετά πεσμένη ακόμη! :( Όπως ξέρετε, κάνω "Mammyland-αποτοξίνωση"….. μάλλον δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα πάντως….. το μυαλό μου εκεί….. κολλημένο….. :(

Παρόλα αυτά, κάνω πράγματα διάφορα, να ξεχαστώ, να ηρεμήσω, κάνω τη ζωή μου τέλος πάντων, όπως…… προτού βάλουμε μπροστά για νινάκι! Διαβάζω αρκετές ώρες Αγγλικά, κυρίως όταν είμαι μόνη μου, γιατί όταν είναι ο αντρούλης μου στο σπίτι, του αφιερώνω μπόλικο χρόνο και δεν το κάνω επειδή έτσι πρέπει αλλά ακριβώς επειδή με ευχαριστεί απόλυτα!!!! :)

Στο σπίτι, έχω μαζέψει πάμπολλα βιβλιαράκια συνταγών….. από περιοδικά, εφημερίδες, κτλ. κτλ. Κάνω λοιπόν αυτές τις μέρες ένα πολύ καλό ξεσκαρτάρισμα….. πετάω ή τέλος πάντων δίνω κάπου αλλού όποια συνταγή δεν μου χρειάζεται ή δε θέλω να ασχοληθώ και σκοπεύω, επειδή σημειώνω συνταγές κι από την TV, από εκπομπές δλδ. να φτιάξω ένα κλασεράκι, να το χωρίσω σε κατηγορίες και κάθε μέρα, να φτιάχνω και κάτι καινούργιο, κατά προτίμηση με χαμηλά λιπαρά κι όχι πολλά λάδια, γιατί αν μη τι άλλο….. είμαι χρόνια ερωτευμένη με τη μαγειρική!!!! :) Αυτό νομίζω εξάλλου φαίνεται…… :P

Εννοείται πως αυτές τις μέρες πέφτει extra εργασία στο σπίτι, με ντουλάπες, πλυντήρια, σιδερώματα, κτλ. κτλ. οπότε το ραδιόφωνο "ξεχνάει να ξεκουραστεί"…… Δεν είμαι ιδιαιτέρως fan της τηλεόρασης, την ανοίγω συγκεκριμένες ώρες και για να δω κάτι που θέλω, όχι για να την έχω απλώς ανοιχτή και ν’ ακούω…..

Ξεκίνησα να διαβάζω ένα βιβλίο, που δεν είναι μυθιστόρημα, αλλά αληθινή ιστορία και τις περισσότερες βραδιές με βρίσκει ο άντρας μου αγκαλιά με το βιβλίο να κοιμάμαι….. με χαλαρώνει απίστευτα….. με ταξιδεύει….. παράλληλα κάνω και μεταφρασούλες σε τμήματά του οπότε εξασκώ και τα Αγγλικά μου…… και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό….. Η συγκεκριμένη ιστορία πάντως..... μ' έχει κάνει πολλές φορές να δακρύσω μέχρι στιγμής κι ακόμη έχει μέλλον..... Παθιάζομαι πολύ με το διάβασμα και πάντοτε είναι η καλύτερη ψυχανάλυσή μου..... ;)

Εντός των ημερών, ξεκινάω να μαγειρεύω με ατμομάγειρα, ρομποτάκι και Tepanyaki….. αν το ξέρετε…. αυτό το κινέζικο σκεύος που μοιάζει με κατσαρόλα….. ξέρω πως είναι πολύ καλό το μαγείρεμα εκεί, για κάποιον που ενδιαφέρεται να διώξει τα κιλά του, όπως εγώ, που μονίμως….. στα λόγια μένω!!!!! :P

Δυστυχώς όμως…….. ξεκίνησα και δουλειές με την οδοντογιατρό μου!!!!! Ναι μεν είχα να πάω για τον ετήσιο έλεγχο, αλλά τις προάλλες, εκεί που έτρωγα, άκουσα ένα κρατς-κρατς…… ναι…… ήτανε το σφράγισμα που έσπασε! Ευτυχώς δεν πόνεσε….. το είδε η οδοντογιατρίνα κι αρχίσαμε…… έχουνε προκύψει 3 θήκες, το συγκεκριμένο δόντι που έσπασε έφαγε μία ένεση που ήταν όλη δική του…… δεν με έπιασε όμως, γιατί πέθανα στον πόνο με τον τροχό….. άσε που 1η φορά μου ερχότανε αναγούλα και τάση για εμετό από τον πόνο…… ένα σφραγισματάκι 10 λεπτών έγινε μέσα σε μισή ώρα.... από τις αναγούλες..... πάντως αδιαθέτησα κι αυτόν τον μήνα κανονικότατα..... για να μην το συνδέσετε.... :(

Στενοχωρέθηκα πολύ ρε γμτ…… πέρυσι τέτοια εποχή….. "πήρα το μάθημά μου" πως οπωσδήποτε βουρτσίζουμε τα δόντια προ νυχτερινού ύπνου….. και τώρα….. προέκυψαν κι άλλα…. το συγκεκριμένο δόντι….. έχει πρόχειρο σφράγισμα τώρα, για λίγες μέρες, μέχρι να ετοιμαστεί η θήκη, πονάει αρκετούτσικα και μου φέρνει ημικρανίες, αλλά είναι μες στο πρόγραμμα! Έτσι που έμπλεξα…… με βλέπω καλά Χριστούγεννα να ξεμπερδεύω….. με βλέπω να γίνομαι υστερική με το βούρτσισμα….. όπου πηγαίνω θα κουβαλάω τη βούρτσα μου μαζί….. και θα το κάνω συνήθεια, όταν είμαι σε σπίτι, να βουρτσίζω τα δόντια μου αμέσως μετά το φαγητό…… δε γίνεται αλλιώς….. γιατί ή πολύ σκάρτο σμάλτο έχω….. ή τίποτε βιταμίνες μου λείπουνε…… :(

Κατά τ΄άλλα….. δόξα τω Θεώ….. είμαστε καλά, μας ανανεώνει πάντοτε η μπουμπούκα η ανηψιά μας που φροντίζουμε να την βλέπουμε συχνά…… τώρα πλέον, στα 3, έχει απίστευτο νάζι…… όλη την ώρα θέλει την προσοχή μας επάνω της κι είναι πολύ-πολύ χαδιάρικο κοριτσάκι….. μόνο να έτρωγε λιγάκι παραπάνω….. γιατί εκεί έχουμε ένα θεματάκι……

Στο σπίτι βάλαμε αυτόνομη θέρμανση τις προάλλες, που είναι ότι καλύτερο, γιατί διαφορετικές ανάγκες έχει ο καθένας σε μία πολυκατοικία….. κρίμα να το καίμε άνευ λόγου…… έτσι θα έχουμε την ιδανική θερμοκρασία που επιθυμούμε…..

Χθες κάναμε τα 40 της ξαδέλφης μας…… αυτό ήτανε…… κάπως….. ακόμη δεν το έχουμε χωνέψει…… οι θείοι μας έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο κι απλό μνήμα…… (τι λέω Χριστέ μου πρωί-πρωί???) όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό…… η θεία μας έβαλε εκεί ένα σημείωμα μαρμαρένιο που…… συγγνώμη…. αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο πέραν του ότι με το σημείωμα με πιάσανε τα κλάμματα….. Χριστέ μου…… τι έκανε αυτή η γυναίκα πια????? Γιατί να πικραθεί τόσο????? Τουλάχιστον, η μικρότερη της κόρη, αν κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην Εντατική, πάει λιγάκι καλύτερα…… Μακάρι να γίνει το Θαύμα….. μακάρι…… :(

Λοιπόν, κοριτσάρες μου αυτά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα κορίτσια για τα μηνύματά τους, να ξέρετε σας σκέφτομαι, μου λείπετε, αλλά όταν αισθανθώ έτοιμη και χαλαρή, σίγουρα θα τα ξαναπούμε!!! Ευχαριστώ επίσης πάρα πολύ την Irene1 που άνοιξε θέμα για μένα…… «θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου!!!!!» :P

Φιλάκια…… καλά να περνάτε και θα τα ξαναπούμε!!!!!! Να μου φιλήσετε τα μωρά σας!!!!!! Ciao Belles!!!!!!! :kiss:

:kiss:

Δημοσίευση

PITSAZOUZOUNA απο αυτα που διαβασα νομιζω πως οι μερες σου ειναι γεματες ;) οσο για τις συνταγες τι θα λεγες να περασεις μερικες εδω να τις δουμε κ εμεις,χαιρομαι που μαθενω νεα σου κ γενικα πως εισαι καλα φιλακια... :kiss:

Δημοσίευση

Πηνελόπη μου,πού είσαι γλυκιά μου;Σε σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες αν και ήξερα οτι κάνεις αποτοξίνωση απο το μαμμυ! :laugh:

Χαίρομαι που οι μέρες σου είναι τόσο γεμάτες και που έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με τον πνευματικό σου κόσμο! :) Εγώ προσπαθώ να το κάνω όταν κοιμάται το λουλουδάκι μου γιατι τις υπόλοιπες ώρες θέλω μόνο να την έχω αγκαλίτσα :)

Θα μας στείλεις καμιά συνταγούλα; :laugh: Ή καλύτερα κανένα ταπεράκι;Χαχα :silly:

Πολλά φιλάκια καλή μου,και να μπαίνεις να μας λες τα νεάκια σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Επειδή γενικά..... είμαι.... πολύύύύύ λιχούδα..... (γι' αυτό και στρουμπουλούλα......) :P κάποια στιγμή..... όταν θα είμαι στα πιο καλά μου..... θα βάλω συνταγούλες.... αλλά θα τις εφαρμόσω πρώτα επάνω μου κι επάνω στον αντρούλη μου...... και μετά εδώ..... καλά????? Φιλιά σε όλες σας!!!!!

Δημοσίευση

Χαίρομαι πολύ που μπήκες λιγάκι, μας έχεις λείψει πάρα πολύ!

Πολλά βρε έβαλες στο κεφαλάκι σου, αλλά μπορεί να σου κάνουν και καλό όλες αυτές οι δραστηριότητες..

Θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις.

Ζουζουνίτσα μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνουν όλα όπως εσύ θες! Τα καλύτερα κοριτσάκι μου!!

Δημοσίευση

πινελοπιτσα μου αν κι ελεγα οτι θα μας κανει καλο λιγη αποτοξινωση,τελικα εγω δεν το τηρησα.η αληθεια ειναι πως δεν ξεκολλας ευκολα απο τα κοριτσακια του mammy.μπραβο σου εσενα ομως!χαιρομαι που ασχολησαι με τοσα πραγματακια κι αυτα σε κανουν να νοιωθεις καλα!ευχομαι πολυ πολυ συντομα να μας γραψεις για να μας ενημερωσεις πως εισαι απολυτα ευτυχισμενη!να εισαι παντα καλα και μην μας ξεχνας!σε περιμενουμε!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σας αφήνω και πάλι, δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ! Σας σκέφτομαι!!! Να μου προσέχετε!!!! Καλά δαγκώματα στις.... πατουσίτσες των μικρών σας.....

Καλή συνέχεια στο….. σερφάρισμα!!!! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Καλά είσαστε????

Μπήκα να πω ένα γεια, καλά είμαι, δόξα τω Θεώ, πήζω στις δουλειές, το σπίτι θυμίζει πολύύύύύύ...... βομβαρδισμένο τοπίο..... ρούχα παντού.... χαλιά μέσα στη μέση μέχρι να πλύνω και να στρώσω..... ευτυχώς ο καιρός καλά κρατεί ακόμη......

Και μέσα σε όλα αυτά.... τα τρεχάματα μου στην οδοντογιατρό μου δεν έχουνε τελειωμό!!!! Ευτυχώς.... τελειώσαμε το 1ο δοντάκι, βάλαμε τη θήκη και χθες "τροχίσαμε" το 2ο..... άλλο 1 έχουμε..... με τον καθαρισμό πέθανα στον πόνο και στο αίμα..... μόλις μου έκανε όμως την ένεση για τον τροχό..... μου ήρθε μία σκοτοδίνη..... μία φοβερή ζαλάδα...... αυτό που με πιάνει..... ο ίλιγγος που με πιάνει.... όταν βλέπω αίμα..... με ρώτησε η γυναίκα τί έχω και της είπα πως μάλλον έχει πέσει πάλι ο αιματοκρίτης μου..... Πολύ ψύχραιμη είμαι τελικά..... ευτυχώς είναι πολύ καλή η κοπέλα και με περίμενε να συνέλθω..... δε θέλω άλλο τροχό...... :(

Αυτά..... σας αφήνω κοπέλες μου να συνεχίσω γιατί.....

"πνίγομαι"...... Φιλάκια σε όλες!!!!!

Καντινού, Voyla, Mpougatsoula, Crazy, Elenitsa_2, Evipapa, Evhdal, ΦΑΝΗ26, Dallia, Irene1, Mikroulaxristos, Milina, Μαρινιώ, Hope_89, Rubela, Θέλω να γίνω μαμά!, Alkost, Marouli32, Bell, Apis, Xntou, Andria, Thouli, Manoula3, Franita, Happy mammy, Ανθή, Savropinguinos, Afrodith, Teo Cool, Kalypso, K.T.K., Ninina, Βάνια, Sweetmammy

Kοριτσάκια μου, συγγνώμη αν ξέχασα κάποια, είμαι πολύ κακιά, το ξέρω, με όλες σας έχω μιλήσει όμως και σας νιώθω πολύ κοντά μου!!!! Η σειρά είναι τυχαία!!!!! Σας αγαπάω όλες και σας σκέφτομαι!!!!!

Καλή συνέχεια!!!!! Σας φιλώ!!!!

Δημοσίευση

PIPITSAZOYZOYNA, τα φιλιά μου! και καλές δουλειές, γράφεις στην αρχή για ένα βιβλίο... αν μπορείς και θέλεις γράψε ποιό είναι, εχω μιά τρέλλα με το διάβασμα και διαβάζω κάθε είδους βιβλία. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Πολλά φιλάκια Πιπιτσάκι μου!

Πολύ χαίρομαι που σε ακούω και πολύ συγκινούμαι που δεν μας ξεχνάς...

Απόλαυσε τις στιγμές σου , είναι δικές σου και ανεκτίμητες ;)

ΥΓ,Εμείς είμαστε μια χαρούλα οικογενειακώς!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...