Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ?ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΣΤ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου..εμεινα πολυ ευχατιστημενη απο το clear blue. Την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω εκανα το τεστ και μεσα σε 30'' το πολυ ητανε καραθετικο. Μετα εκανα την ιδια μερα ενα ακομα ιδιο τεστ και παλι πολυ γρηγορα μου δειξε θετικο και οντως ημουν εγκυος. Ευχομαι την επομενη φορα που θα σου δειξει θετικο να εισαι :silly:

καλημερα!!

και εγω το ιδο με τα κοριτσια εκανα..εδειξε θετικο 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο!! κ οντως ημουν!!αχνο βεβαια αλλα εδειξε τοσο νωρις!!

κοριτσια σε μενα γιατι δεν εγινε?με το clearblue 2 μερεσ πριν την περιοδο ειχε βγει θετικο και η περιοδος κανονικα στην ωρα της....ουτε καν καθυστερηση...μου εχει συμβει 2 φορες...ειμαι λιγο γκαντεμω μαλλον,δεν με θελουν τα τεστ :cheer:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.... :):)

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ!! :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ CLEAR BLUE ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ PREDICTOR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΧΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ E-BAY ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ!! ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΘΕΤΙΚΑ! :silly: :silly: :cheer::cheer::kiss::kiss:

egw exw thetikh empiria .

thn idia hmera pou den mou hrthe h periodos eikse thetiko .

ta test anixneuoun thn ormonh pou ekrinete MONO otan eisai eguos .

kapies fores mpori na thn anixnusoun kai omos na sou erthei h periodos .

auto paei na pei oti den eudokimise h silipsh gia polous kai diaforous logous .ta test panta einai aksiopista arkei na ta xrisimopoioyme afou exoume kathisterish .mexri tote tha exei ginei pio safes gia ton organismo mas an eudokimise h silipsh h oxi .

τι να σας πω... εγω 2 εκανα (1 πριν ενα χρονο και ενα τωρα) και τα 2 μου βγηκαν σωστα..... βεβαια ημουν ηδη εγκυος περαν του 1 μηνος χαχαχαχα

οποτε μαλλον εγω δεν ειμαι εγκυρη πηγη, ε?!?!?!

Εγω εκανα το τεστ 10 μερες μετα την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου και φυσικα εδειξε θετικο. Καθηστερησα τοσο πολυ να το κανω διοτι παντα ετρεχα να κανω το τεστ πριν την ωρα του. Τα ποσα αρνητικα τεστ ειδα δεν μπορω να τα μετρησω. Σημασια ειναι οτι εγινε. Γι αυτο λεω παντα σε ολες τις κοπελες να κανουν το τεστ μετα την καθηστερηση. :)

στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει το clear blue και εδειξε καραμπινατο θετικο..βεβαια ειχα και 6 μερες καθυστερηση...

σε αυτη την εγκυμοσυνη εκανα το self clear 5 μερες πριν την περιοδο και εδειξε αχνα θετικο και ημουν....εγω θεωρω οτι δεν κανουν λαθος... ;)

εμπιστευομαι τα clearblue,μου εδειξαν καθαρα θετικο μια μερα πριν την περιοδο...το οτι βγηκε θετικο και μετα σου ηρθε περιοδος,για αποβολη μου ακουγεται..ξερω οτι το θετικο δε βγαινει ποτε λαθος..φιλακια και σου ευχομαι να μεινεις εγκυος γρηγορα

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ CLERBLUE K PREDICTOR MΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 7 ΩΡΩΝ....ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ Κ ΕΙΧΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

Τα clearblue ακουω και εγω οτι ειναι τα πιο αξιοπιστα.αποβολη δεν νομιζω.χωρις καθολου πονο και χωρις αυξημενη ροη?δεν ειχε κατι περιεργο η περιοδος.δεν θα επρεπε να εχει για να ειναι αποβολη?και στην ωρα της περιοδου η αποβολη?ουτε καν καθυστερηση?δεν ξερω.

Εγώ ποτέ δεν έχω κάνει χοριακή και εδώ στη Γερμανία δεν νομίζω ότι κάνουν. Μια φορά που είχα καθυστέρηση, η γυναικολόγος μου έδωσε τεστ και έκανα.

Μια φορά ένα τεστ έδειξε θετικό και την επόμενη μέρα που έκανα ξανά έδειξε αρνητικό και ήρθε η περίοδος. Ούτε που σκεφτηκα τι μπορεί να σήμαινε αυτό.

Στο πρωτο παιδί, έκανα το τεστ τη μέρα που περίμενα και έδειξε πολύ αχνά θετικό. Δύο μέρες μετά που ξαναέκανα έγινε έντονα θετικό.

Στο δευτερο παιδί έκανα το τεστ 3 μέρες πριν την περίοδο και έδειξε θετικό με τη μία. Αγοράζω πάντα πολύ ευαίσθητα τεστ (10mIU/ml ή κάτι τέτοιο).

Εγώ δε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ποτέ μας απόλυτα σίγουρες με τα τεστ. Γνωρίζω πάρα πολλές κοπέλες που έκαναν περισσότερα από ένα τεστ και βγήκαν αρνητικά, ενώ ήταν έγκυες.

Εγώ έκανα 2 τεστ και βγήκαν και τα 2 θετικά, και την επόμενη μέρα μου ήρθε η περίοδος. Δεν ξέρω αν ήταν βιοχημική...

Επίσης, και κοπέλα από το φόρουμ μας, έκανε τέσσερα τεστ, ήταν και τα τέσσερα θετικά, έκανε δύο φορές χοριακή, και ήταν και τις δύο φορές αρνητική...

Τεστ δεν πρόκειται να ξαναγοράσω...

Εχω και γονεις φαρμακοποιους και θα επρεπε να ειμαι θετικη για τα τεστ αλλα δεν ξερω.αναγραφουν οτι ανιχνευουν νωριτερα την ορμονη αλλα ισως να μην ευσταθει αυτο και να δειχνει μονο μετα απο καθυστερηση.μετα απο καθυστερηση και οχι νωριτερα σας εχει τυχει να δειξει θετικο και να μην ειναι?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ-ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ CLEAR BLUE-6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΧΝΟ-ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΑΦΟΥ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ! :lol:

Εγω ημουν στην πρωτη μερα καθυστερησης... αλλα επειδη ειχα δει στον υπνο μου πως ημουν εγκυος εκανα το τεστ και βγηκε θετικο σχετικα αχνο γιατι προφανως ηταν πολυ νωρις... ειχα παρει τοτε τα τεστ εγκυμοσυνης των boots απο ενα ταξιδι που ειχαμε κανει... ειχε μεσα στο πακετο 2 τεστς... το δευτερο το εκανα μια φορα που ειχα 1 εβδομαδα καθυστερηση και ηταν αρνητικο γιατι η καθυστερηση οφειλοταν στα μπανια του καλοκαιριου...!!!

Ενας γιατρος καθηγητης πανεπιστημιου μου ειχε πει καποτε οτι τα τεστ εγκυμοσυνης αν βγουν αρνητικα μπορει και να ειναι λαθος... αν βγουν θετικα ειναι παντα σωστα... λογω της ορμονης που ανιχνευουν...!!!

Τον Ιούνιο που πέρασε έκανα 1 τεστ που βγήκε αρνητικό και 2 τεστ που δεν θυμάμαι πως ονομάζονταν (morning κάτι νομίζω), βγήκαν αχνά θετικά καιμετά από 2 μέρες μου ήρθε περίοδος με πολύ αίμα και πόνο και τελικά ήταν αποβολή. Τον περασμένο μήνα έκανα το clear blue την ημέρα που περίμενα περίοδο και βγήκε κατευθείαν θετικό, την επόμενη μέρα ξαναέκανα για να σιγουρευτώ και πάλι θετικό!!! :-)

Τώρα είμαι 8 εβδομάδων!!

Γειά σας κορίτσια.Εγώ πάλι έκανα το τέστ και ενω ήμουν έγκυος...εδειξε αρνητικό... :laugh: Δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι.Μόνο η αιματολογική ειναι αξιόπιστη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...