Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η επομενη μερα της ωορηξιας ειναι γονιμη η οχι???


Konstans

Recommended Posts

Ενταξει βρε κοριτσια, η ερωτηση ειναι λιγο κουλη....αλλα πραγματικα ειναι ενα ερωτημα μου!!!

Ολες ξερουμε οτι το ωαριο ειναι σε φαση γονιμοτητας μεχρι 20 ωρες, αν κ επιβιωνει περισσοτερο. Αρα την επομενη μερα της ωορηξιας....ειναι αργα....???? B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΕΩΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΙΜΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ 12Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον για να σας διαφωτισω, ενα σπερματοζωαριο ζει μεσα μας 48 ωρες μπορει και λιγο παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως οποτε 12η 13η 14η και 15η γι;τι ποτε δεν ξερεις θεωρουνται γονιμες, αν πχ κανεις σεξ 12η και το σπερμα ειναι δυνατο και ζησει 48 ωρες και πανω μπορει να μεινεις εγκυος την 14η μερα τσεκαρισμενο ηταν η μεθοδος μας για να κανουμε την κορη χαχα με αποτελεσμα σε μενα να γινει η εμφυτεψει την 14η μερα καραμπαμ αφου το ειχα κανει νωριτερα, στον γιο το καναμε 13η και 14η μερα οποτε αυτες τις μερες να προσπαθητε ολες και να μην λετε οτι ειναι νωρις η αργα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κορίτσια! εγώ έμεινα έγκυος τα ξημερώματα της 13ης μέρας, καλά είναι ε? όμως μια φορά που είχα κάνει τεστ παπανικολάου την 9η ή 10η μέρα (δεν θυμάμαι ποια από τις 2 μέρες πήγα τελικά) η γιατρός μου μου είχε πει πως έχω ένα έτοιμο ωάριο και ότι αν θέλω μπορώ να μείνω έγκυος. δεν ξέρω ίσως έτυχε. εξάλου όλα τα παράξενα σε μένα συμβαίνουν γιατί όχι και αυτό... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αβυσσος τελικα κοριτσια μου ε...?

Ουφ, ας μη το μελεταμε λοιπον, να κανουμε αυτο που πρεπει να κανουμε κ θα ερθει!!!

Ε μα πια με τους υπολογισμους!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κονστανς μου ακομη δεν...?κι εγω τα ιδια...χαχαχατι κανεις ?γιατι ρωτας για μετα την ωοριξια?σαμπως καταλαβαινουμε και ποτε εχουμε ωοριξια?οτι ναναι υπολογισμους εκανα εγω παντως και δεν το πετυχα εως τωρα(3ος μηνας προσπαθειων)...τωρα κανουμε μερα παρα μερα στις υποτιθεμενες γονιμες και οτι γινει!!!φιλακια και καλη επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω μου!!!!!!!! Τι κανεις καλε?? Καιρο εχουμε να μιλησουμε...αλλα βλεπεις κ τα δικα σου ωραρια ειναι χαλια αλλα κ τα δικα μου... Δυσκολος πολυ αυτος ο μηνας...

Κ μεσα σε ολα, εχουμε κ τις προσπαθειες μας...μην ξεχνιομαστε :silly:

Ακου να δεις γιατι εθεσα αυτο το ερωτημα! Μου ηρθε στο μυαλο, γιατι τωρα τον Οκτωβρη, ελειπα επαγγελματικο ταξιδι. Μια μερα πριν επιστρεψω, ειχα ωορηξια (η 10η μου μερα εμενα νταν). Οταν γυρισα λοιπον την επομενη το βραδυ, βουρ στο ψητο!!! :blush::blush: (Δικαιολογουμε κοριτσια, ελειπα 5 μερες :blush: )κ ετσι λοιπον σκεφτηκα...μηπως ειναι αργα??Ετσι δε λενε?? εχουμε περιθωριο καπου 20 ωρες μπροστα μας απο τη στιγμη της ωορηξιας...

Μετα παλι θυμηθηκα κ το τεστ ωορηξιας της clearblue που λεει οτι οταν εμφανιζεται η χαμογελαστη φατσα, οι γονιμες μερες ειναι εκεινη κ η επομενη που θα συμβει η ωορηξια(24-36ωρες)αρα η μεθεπομενη?? γεια σας?? :dry::unsure::dry:

Εννοειται οτι ολα αυτα τα συζητω μαζι σας, γιατι αν τα πω στον αντρα μου...θα με κοροιδευει... κ μη νομιζετε οτι τα υπολογιζω ολα τοσο πολυ...αλλα να μωρε...εχω αποριες...

Τελοσπαντων...την απαντηση την ξερω...οχι υπολογισμους, οχι αγχος, μονο αγκαλιτσες, χαδακια κ ολοκληρωμενες επαφες...

:P:P:P

Καλη επιτυχια κ σε σενα Αργυρω μου και που ξερεις...ισως αποχαιρετισουμε το 2009 ...διπλες!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελαρα μουμακαρι να τα καταφερουμε αυτη τη φορα!!!εμεις αυτο το μηνα κανουμε μερα παρα μερα και εχουμε τρελαθει...χαχχααχ κουραστηκα να το κανω..χαχαχαχα αλλα αμα ερθει το μικρουλινι μου θα τρελαθω!!!!μακαρι να ερθει αυτο το μηνα και στις δυο μας!!!φιλακια πολλαααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα Παντα με κανεις να γελαω βρε Αργυρω, νασαι καλα!!!!

Μακαρι βρε κουκλιτσα μακαρι..κ εγω το θελω πολυ αυτο το ζουζουνακι. Περιμενω το Σαββατο κ κατι μου λεει οτι θα ερθει..δεν πειραζει ομως...τον επομενο μηνα!! Κραταμε γερα κ σκεφτομαστε μονο θετικα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑ...για σε παρακαλω...μην σκεφτεσαι αρνητικα,μονο θετικα !!!θα ερθει μεχρι τα χριστουγεννα και θα γελαμε!!!!θα δεις!!!ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!

κοιτα να ξεζουμισεις τον αντρουλη σου,εγω τον εχω κανει κομματια...τα ποδια του σερνει...χχαχααχ

φαντασου!του λεω σημερα ειναι η μερα οποτε σεξ και αυριο ειναι η παρα μερα(δεν λεμε μερα παρα μερα?εδω στο μαμμυ.ε...οταν λεω μερα εννοω σεξ και οταν του λεω παρα μερα καταλαβαινει μοτι σημερα θα ξεκουραστει..χαχχαχα)τον εχω μουρλανει!ευτυχως σημερα ειναι η παραμερα και θα πεσω για υπνακο σε λιγο γιατι ειμαι και βραδινη σημερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μονο θετικες σκεψεις ναιναιιιιιιι!!!!! Εμενα ο δικος μου ακου πλακα! Επειδη αγχωνεται με το παραμικρο, δε θελει να του λεω, "σημερα ειναι η μερα αγαπη μου" γιατι τρελαινεται κ φοβαται μη κ δε μπορει να αποδωσει :woohoo: :woohoo: .

Γιαυτο απλα τον βουταω οπως κ δηποτε!!! ας ειμαστε κουρασμενοι, βοοοοουρ!!!!!!

Καλη δουλιτσα να χεις Αργυρω μου κ εγω ειμαι σιγουρη, οπως σου το ειχα πει...το 2009 θα το αποχαιρετισουμε διπλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...