Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πόσες απο εσάς μένετε σε κλειστές -ή μη- κοινωνίες και φτάνουν στ'αυτιά σας διαφοορα περίεργα και κουλά σε οτι έχει να κάνει με το μεγάλωμα των μωρων σας;

Προσωπικά και επειδή είμαι νέα μαμά και κατ' επέκτασειν αρχάρια μου δίνουν διάφορες συμβουλές με αποτέλεσμα να έχω τρελάνει τον παιδίατρο που με ακούει υπομενετικά και με συμπάθεια...

Δε δίνω σημασία απλα αναφέρω κάποια έτσι για πλάκα

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!

-το παιδι πρέπει απαραιτήτως να ξεματιάζεται κάθε μέρα (προσωπικά δεν πιστεύω στο μάτι)

-τα κοριτσάκια μπορούμε να τα αφήνουμε να κλένε ενω τα αγοράκια όχι

-εγω δεν γέννησα "παιδί", γέννησα "κορίτσι"

-πρέπει να δώσουμε στο παιδί νερό από την ώρα που θα γεννηθεί για να...μιλήσει γρήγορα!!!!κλαψ!

-δίνουμε μέλι στα μωρα όταν διαπιστώσουμε ότι τα χείλη ή η γλώσσα τους είναι άσπρη

-τα ρούχα του παιδιού δεν πρέπει να τα στεγνώνουμε νύχτα έξω, όχι γιατί έχει υγρασία, αλλά γιατί τότε ποιάνουν τα μάγια...

-Επίσης πρέπει να "ισιώνουμε" την μυτούλα και τα αυτάκια για να γίνουν όμορφα (ότι εαν έχει πεταχτά αυτιά το παιδί, θα πάψουν να πετάνε

-απαραίτητα το παιδί πρέπει να μην το βλέπει το φως της μέρας και πρέπει να το ντύνουμε κρεμύδι για να μην κρυώσει

...και άλλα πολλά, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Απίστευτες απόψεις απο απίστευτους ανθρώπους!

• Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εγω που μενω σε ανοιχτη κοινωνια (στη πατρα)τετοια κουφα ακουγα οταν γεννησα

δεν εδινα σημασια

ειπα αμαν να σαραντησω για να σταματησουν να μου λενε.

εσυ να λαμβανεις υποψιν σου τις σοβαρες συμβουλες και να μην ακους για μαγικα και διαφορες μεταξυ αγοριων και κοριτσιων

και προς θεου μη δωσεις στο μωρακι σου μελι και νερο!!!!! :blink:

μονο γαλατακι.

Δημοσίευση

ειδατε τη έπαθε ενα μωράκι απο το μελι που του έδωσε το ζωων η γιαγια του...γιατι ήξερε!ΑΛΑΝΤΙΑΣΗ και παραγγειλαν ειδικό φαρμακο απο εξωτερικο για να σωθει το παιδι.Το ειχε πρωτο θεμα ενα διαστημα στις ειδήσεις και αν θυμάμαι καλά το φάρμακο έκανε 30.000 ευρώ!Επίσης απο το μέλι μπορει να πάθει και αλλεργικό σοκ (οπως αν σε τζιμπησει και μελισσα).Ουτε 40ημερο κράτησα ουτε τίποτα και ακούω μονο τον παιδίατρο.καλά αυτο με το ματι....άλλες χανουν παιδιά με το μάτι και αλλες έχουν πρόβλημα στην εγκυμοσύνη!Ελεος πια....με το μάτι.Να σας πω όμως οτι μερικοι πιστευουν στο ΦΑΣΚΙΩΜΑ ακόμα και φασκιώνουν τα μωράκια τους...με αποτέλεσμα μιας γνωστης μου απο το πολυ σφιξιμο έπαθε ζημια το ισχίο κα φορούσε διπλο μπιμπιλίνο για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Δημοσίευση

κορίτσια ως προς το μάτι συμφωνώ πως ο καθένας έχει την άποψή του , εγώ απλά δεν δίνω βάση γιατί έχω κι εγώ την εμπειριούλα μου σε σχέση με αυτό.

Όσο για το μέλι φυσικά η κατάληξη είναι η αλαντίαση ή καμμια ξεγυρισμένη αλλεργεία

γράψτε και οι υπόλοιπες τιποτα κουλό που έχετε ακούσει, έτσι απλά για να γελάσουμε

Δημοσίευση

- Το μαξιλαρι του μωρου στο κρεβατακι του να μην "κοιταει" προς την Ανατολη!

(δεν ξερω γιατι δεν το εχω ψαξει)

- Να μην κόβεις τα νυχια του Τεταρτη κ Παρασκευη ουτε κ γι αυτο ξερω

_ Να μην το παιρνεις αγκαλια οταν εχεις περιοδο κ ειναι ασαραντιστο

για να μην βγαλει σπυρακια :huh: χαχχααχαχαχχαα

Δημοσίευση

Α, καλά, αν αρχίσω να λέω εγώ τι μου λέει η πεθερά μου...

-Για το μάτι δεν το συζητώ! Αυτή ξεματιάζει και από τηλεφώνου!!!!!

-Η λεχώνα δεν κάνει να απλώνει ρούχα τη νύχτα, γιατί κυκλοφορούν κακά πνεύματα (αν κάνει κάτι άλλο, δεν πειράζει).

-Δεν κάνει να κόβουμε τα νύχια μας το βράδι.

-Δεν κάνει να λέμε καλημέρα άνιφτοι.

-Αν ένα παιδάκι έχει πεταχτά αφτιά και του τα κολλήσεις με σελοτέιπ, θα πάψουν να πετάνε (δεν κάνω πλάκα, μου το έχει πει!!!).

-Δεν κάνει να δώσεις ρίγανη σε μικρό παιδί (5 χρονών).

-Η δεύτερη γυναίκα του πεθερού της ήθελε να της σκοτώσει το γιό της (τον άντρα μου), χώνοντάς του το τακούνι της στον κώλο (μου το έχει πει επί λέξει, ενώ στην πραγματικότητα, η γυναίκα απλά ζήτησε το μωρό, ενός μήνα τότε, να το πάει βόλτα).

-Το να τρίβεσαι με πετρέλαιο σου κάνει καλό.

Δε θυμάμαι άλλα τώρα, αλλά έχει πει και έχει κάνει πολλά!!! ;):blink:

Δημοσίευση

xaxaxaxaxa theiko post!!!!

Bell ksero na sou liso mia aporia!!!

to maksilari kai genika to kefalari tou krevatiou prepei na koitaei pros tin anatoli epeidi pros ti disi vlepoun ta mnimata. Me tin ennoia oti topotheteitai to kefali tou nekrou pros ti "disi" tis zois.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Emena otan imoun egkios kai eixa kaoures ston 9o mina i giagia mou elege oti einai epeidi vgazei mallia to paidi!!!! :lol:

kai auta pou lete otan eisai lexona, na min erxetai kapoia k exei periodo, na min aploneis ta rouxa ekso, na min dexesai episkepseis otan exei pesei o ilios klp klp klp!! I to theiko "min vgazeis to asarantisto moro ekso DEN KANEI!!!"

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Α, καλά, αν αρχίσω να λέω εγώ τι μου λέει η πεθερά μου...

-Για το μάτι δεν το συζητώ! Αυτή ξεματιάζει και από τηλεφώνου!!!!!

-Η λεχώνα δεν κάνει να απλώνει ρούχα τη νύχτα, γιατί κυκλοφορούν κακά πνεύματα (αν κάνει κάτι άλλο, δεν πειράζει).

-Δεν κάνει να κόβουμε τα νύχια μας το βράδι.

-Δεν κάνει να λέμε καλημέρα άνιφτοι.

-Αν ένα παιδάκι έχει πεταχτά αφτιά και του τα κολλήσεις με σελοτέιπ, θα πάψουν να πετάνε (δεν κάνω πλάκα, μου το έχει πει!!!).

-Δεν κάνει να δώσεις ρίγανη σε μικρό παιδί (5 χρονών).

-Η δεύτερη γυναίκα του πεθερού της ήθελε να της σκοτώσει το γιό της (τον άντρα μου), χώνοντάς του το τακούνι της στον κώλο (μου το έχει πει επί λέξει, ενώ στην πραγματικότητα, η γυναίκα απλά ζήτησε το μωρό, ενός μήνα τότε, να το πάει βόλτα).

-Το να τρίβεσαι με πετρέλαιο σου κάνει καλό.

Δε θυμάμαι άλλα τώρα, αλλά έχει πει και έχει κάνει πολλά!!! ;):blink:

Εχω ακουσει οτι με πετρελαιο μπορεις να κάνεις γαργαρες! Σταματαει το βηχα! αληθεια το εχω ακουσει! ............Και λεω τωρα εγω! Και βεβαια σταματαει ο βηχας αφου εισαι νεκρος μετα απο τη γαργαρα! :silly:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Εχω ακουσει οτι με πετρελαιο μπορεις να κάνεις γαργαρες! Σταματαει το βηχα! αληθεια το εχω ακουσει! ............Και λεω τωρα εγω! Και βεβαια σταματαει ο βηχας αφου εισαι νεκρος μετα απο τη γαργαρα! :silly:[/quote:1fddp1bz]

Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά και το παντός καιρού: αβάφτιστο παιδί, δεν κάνει να το λες με το όνομά του. Πρέπει να το λες "μπέμπη/α".

Γενικά, τα πεθερικά μου δυσκολεύουν αφάνταστα τη ζωή τους με έναν τεράστιο κατάλογο από "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ"!!!!!

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

xaxaxaxaxa theiko post!!!!

Bell ksero na sou liso mia aporia!!!

to maksilari kai genika to kefalari tou krevatiou prepei na koitaei pros tin anatoli epeidi pros ti disi vlepoun ta mnimata. Me tin ennoia oti topotheteitai to kefali tou nekrou pros ti "disi" tis zois.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Emena otan imoun egkios kai eixa kaoures ston 9o mina i giagia mou elege oti einai epeidi vgazei mallia to paidi!!!! :lol:

kai auta pou lete otan eisai lexona, na min erxetai kapoia k exei periodo, na min aploneis ta rouxa ekso, na min dexesai episkepseis otan exei pesei o ilios klp klp klp!! I to theiko "min vgazeis to asarantisto moro ekso DEN KANEI!!!"

Μολις αλλαξα το μαξιλαρι του μωρου! Προς Ανατολας ειναι καλα?

Ρε σεις εγω σαν λεχωνα τον κ....λο μου δεν τον εβαλα καθολου κατω! Γεννησα 15/7 και ηθελα να προλαβω τιε εκπτωσεις! καθε μερα στην αγορα ημουν! ΑΑΑΑ! και ενα ποιηματακι!

Τεταρτη κ Παρασκευη τα νυχια σου μην κοψεις

Την Κυριακη να μην λουστείς αν θέλεις να προκόψεις!

:blink :huh: :silly: :silly: :silly: :

Δημοσίευση

Η ανεπρόκοπη μόλις βγηκα από το μπανιο. Δεν το λέγατε νωρίτερα;;;;;; :)

Είναι σε αυτή την κατηγορία γιατί όλα αυτά μας τα λένε οι Ξερόλες. Το έχουν σπουδάσει το πράγμα!

Θα σας γραψω αυτα που μου έλεγαν άλλη στιγμη γιατι τωρα ειμαστε σε περιεργη φαση.

Δημοσίευση

Α, ξέχασα και το πιο σημαντικό: όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος, τόσο περισσότερα ξέρει. Δηλαδή, πάει ιεραρχικά το πράγμα: η γιαγιά ξέρει περισσότερα από τη μάνα, η μάνα περισσότερα από τα παιδιά, και όταν τα παιδιά θα κάνουν δικά τους παιδιά, θα ξέρουν περισσότερα απο αυτά. Ναι, οκ, όσο το παιδί είναι μικρό, νήπιο. Αλλά αυτή το γενικεύει και θεωρεί ότι ο κανόνας ισχύει άνευ εξαιρέσεων!!!!!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αυτό στα γρήγορα γιατι με εχουν πρηξει:

Μόλις πω κάτι καλό για τα κορίτσια μου, μου λένε: "Μη μιλάς για τα παιδιά σου! Πες σκόρδα στα μάτια μου τώρα".

Στην περιοχή μου λενε "τσαλιά* στα μάτια σου"

και καλα να τυφλωθεις ωστς να μην ματιασεις το μωρο!

Τσαλιά= αγκάθια

Δεν ειναι φοβερο???? :silly: Λες και οι τυφλοι ειναι ανικανοι να ματιαξουν!

Δημοσίευση

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ?ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ?

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ?

ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ(ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΙΔΕΡΟ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αυτό στα γρήγορα γιατι με εχουν πρηξει:

Μόλις πω κάτι καλό για τα κορίτσια μου, μου λένε: "Μη μιλάς για τα παιδιά σου! Πες σκόρδα στα μάτια μου τώρα".

Στον τόπο μου λενε "τσαλιά στα ματια σου"

τσαλιά= αγκαθια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...