Μετάβαση σε περιεχόμενο

οδοντοφυια ,φριχτος πονος?

Recommended Posts

Ξυπνησαμε στις 12 εχθες το βραδυ με πολυ κλαμα ,ουρλιαχτο θα ελεγα,α ματακια της κλειστα και να σφιγγει τα ουλα της,να κλαιει κ να μην σταματαει,της εδωσα γαλα ειπιε λιγο,κ ξανα κλαμα,της εβγαλα τις μυξες που την επνιγαν και το κλαμα συνεχιζοταν,να πνιγεται στο βηχα και να κλαιει ασταματητα και εγω να την πηγαινοφερνω αγκαλια και να προσπαθω να την ηρεμησω,συνεχιστηκε αυτη η κατασταση μεχρι τις 4 το πρωι που αποκοιμηθηκε/ελιωσε στα χερια μου,κοριτσια προσπαθησα να της βαλω αλοιφη για τα ουλα και ηταν σαν να ειχαν παρει φωτια ,εκαιγαν..δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα πονουσε τοσο πολυ και τα ουρλιαχτα της δν θα τα ξεχασω ποτε,παραλληλα εχουμε καταρροη κ βηχα και σημερα ανεβασε κ πυρετο,ελπιζω να εμφανιστουν συντομα τα δοντακια κ να ηρεμισει η ζουζουνα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

Ξυπνησαμε στις 12 εχθες το βραδυ με πολυ κλαμα ,ουρλιαχτο θα ελεγα,α ματακια της κλειστα και να σφιγγει τα ουλα της,να κλαιει κ να μην σταματαει,της εδωσα γαλα ειπιε λιγο,κ ξανα κλαμα,της εβγαλα τις μυξες που την επνιγαν και το κλαμα συνεχιζοταν,να πνιγεται στο βηχα και να κλαιει ασταματητα και εγω να την πηγαινοφερνω αγκαλια και να προσπαθω να την ηρεμησω,συνεχιστηκε αυτη η κατασταση μεχρι τις 4 το πρωι που αποκοιμηθηκε/ελιωσε στα χερια μου,κοριτσια προσπαθησα να της βαλω αλοιφη για τα ουλα και ηταν σαν να ειχαν παρει φωτια ,εκαιγαν..δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα πονουσε τοσο πολυ και τα ουρλιαχτα της δν θα τα ξεχασω ποτε,παραλληλα εχουμε καταρροη κ βηχα και σημερα ανεβασε κ πυρετο,ελπιζω να εμφανιστουν συντομα τα δοντακια κ να ηρεμισει η ζουζουνα μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΟ ΚΡΟΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΗΧΑ....ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ :(

ΒΑΛΕ ΤΗΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ.ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΓΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ;)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ :angry: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.....

την πηγα σε κλινικη το απογευμα κ την ειδε παιδιατρος,μπουκωμα,λιγα ακροαστικα,λιγο ερεθισμενο αυτακι ,τιποτα που να δικαιολογει τον πυρετο κ το κλαμα,οδηγιες,μασκα αερολιν,ντεπον,πονσταν κ πολυ πολυ ορο....

savropinguinos έγραψε:

την πηγα σε κλινικη το απογευμα κ την ειδε παιδιατρος,μπουκωμα,λιγα ακροαστικα,λιγο ερεθισμενο αυτακι ,τιποτα που να δικαιολογει τον πυρετο κ το κλαμα,οδηγιες,μασκα αερολιν,ντεπον,πονσταν κ πολυ πολυ ορο....

Α ΡΕ ΓΙΩΤΑΚΙ.

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ.....

Ο ΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...