Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ξυπνησαμε στις 12 εχθες το βραδυ με πολυ κλαμα ,ουρλιαχτο θα ελεγα,α ματακια της κλειστα και να σφιγγει τα ουλα της,να κλαιει κ να μην σταματαει,της εδωσα γαλα ειπιε λιγο,κ ξανα κλαμα,της εβγαλα τις μυξες που την επνιγαν και το κλαμα συνεχιζοταν,να πνιγεται στο βηχα και να κλαιει ασταματητα και εγω να την πηγαινοφερνω αγκαλια και να προσπαθω να την ηρεμησω,συνεχιστηκε αυτη η κατασταση μεχρι τις 4 το πρωι που αποκοιμηθηκε/ελιωσε στα χερια μου,κοριτσια προσπαθησα να της βαλω αλοιφη για τα ουλα και ηταν σαν να ειχαν παρει φωτια ,εκαιγαν..δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα πονουσε τοσο πολυ και τα ουρλιαχτα της δν θα τα ξεχασω ποτε,παραλληλα εχουμε καταρροη κ βηχα και σημερα ανεβασε κ πυρετο,ελπιζω να εμφανιστουν συντομα τα δοντακια κ να ηρεμισει η ζουζουνα μου

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Ξυπνησαμε στις 12 εχθες το βραδυ με πολυ κλαμα ,ουρλιαχτο θα ελεγα,α ματακια της κλειστα και να σφιγγει τα ουλα της,να κλαιει κ να μην σταματαει,της εδωσα γαλα ειπιε λιγο,κ ξανα κλαμα,της εβγαλα τις μυξες που την επνιγαν και το κλαμα συνεχιζοταν,να πνιγεται στο βηχα και να κλαιει ασταματητα και εγω να την πηγαινοφερνω αγκαλια και να προσπαθω να την ηρεμησω,συνεχιστηκε αυτη η κατασταση μεχρι τις 4 το πρωι που αποκοιμηθηκε/ελιωσε στα χερια μου,κοριτσια προσπαθησα να της βαλω αλοιφη για τα ουλα και ηταν σαν να ειχαν παρει φωτια ,εκαιγαν..δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα πονουσε τοσο πολυ και τα ουρλιαχτα της δν θα τα ξεχασω ποτε,παραλληλα εχουμε καταρροη κ βηχα και σημερα ανεβασε κ πυρετο,ελπιζω να εμφανιστουν συντομα τα δοντακια κ να ηρεμισει η ζουζουνα μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΟ ΚΡΟΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΗΧΑ....ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ :(

ΒΑΛΕ ΤΗΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ.ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΓΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ;)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ :angry: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.....

Δημοσίευση

την πηγα σε κλινικη το απογευμα κ την ειδε παιδιατρος,μπουκωμα,λιγα ακροαστικα,λιγο ερεθισμενο αυτακι ,τιποτα που να δικαιολογει τον πυρετο κ το κλαμα,οδηγιες,μασκα αερολιν,ντεπον,πονσταν κ πολυ πολυ ορο....

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

την πηγα σε κλινικη το απογευμα κ την ειδε παιδιατρος,μπουκωμα,λιγα ακροαστικα,λιγο ερεθισμενο αυτακι ,τιποτα που να δικαιολογει τον πυρετο κ το κλαμα,οδηγιες,μασκα αερολιν,ντεπον,πονσταν κ πολυ πολυ ορο....

Α ΡΕ ΓΙΩΤΑΚΙ.

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ.....

Ο ΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ειναι πρώτος καιρός και ειναι πιο δύσκολο εγώ σκέψου τέτοιο καιρό δεν την είχα στείλει πέρσι πιστεύω όμως αν ειχε πάει θα είχε ταλαιπωρηθεί πιο πολύ από τον Μάρτιο που ξεκίνησε  ελπίζω να του περάσει συντομα η μύξα και βήχας  εγώ είμαι αρκετά πίσω αργή η καμπύλη ούτε β επιπέδου έχω κάνει ακόμα  για εμένα είναι η χειρότερη μου εξέταση η καμπύλη δεν την θέλω καθόλου 😕
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ 34 ακριβώς σήμερα και αύριο ξεκινάω ρούχα, σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα καθίσματος, καλαθουνες, όλα τα καλα 😅 έχω άπειρα, από τον μικρό, από τις ανιψιές μου, από δώρα, αυτά που πήραμε εμείς για τη μικρή για το καλό. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα προλάβει να τα φορέσει όλα αν αλλάζουμε 2-3 outfits τη μέρα! Ανυπομονώ όμως, είδα τα ρουχαλακια που φορούσε το αγοράκι μου νεογέννητο και συγκινήθηκα πολύ... Ο μικρός μου δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα. Του κάνει εντύπωση η κοιλιά και μόνο κάνει οοο αν τύχει να του βάλω το χεράκι πάνω και να τη νιώσει. Έχω πάρα πολύ άγχος για αυτό... Νιώθω τύψεις και για τους δύο, ο ένας που θα χάσει την αποκλειστικότητα και η άλλη που δε θα έχει την απεριόριστη προσοχή που είχε ο μικρός μου. Ουφ και οι ορμόνες δε βοηθούν. Πάντως τα ίδια περνάμε όλες απο ότι βλέπω... Είμαστε στην τελική ευθεία κορίτσια. 🥰 Κανονίζουμε με φίλους που ζουν στο εξωτερικό κάθε Χριστούγεννα να βρεθούμε και φέτος λέω μήπως να πάμε για καφέ στην καφετέρια του Ιασώ να είμαστε σίγουροι;  Έλενα ευχομαι να καταφέρετε vbac εφόσον το επιθυμείς! 🙏🏻 
    • κορίτσι μου λυπάμαι πολύ... Σκληρός ο Δεκέμβρης.. τώρα σχετικά με τα χάπια εγώ επέλεξα να κάνω απόξεση γιατί δεν ήθελα να το περάσω όλο αυτό επ΄ώδυνα. Πονούσα ήδη αρκετά, ήμουν αρκετά φορτισμένη, ήθελα να φύγει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Βέβαια ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα από εσένα. Εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα! 
    • Εε η αλήθεια ειναι πως δεν είναι κ η πιο ευχάριστη εξέταση 😂 αλλα εντάξει πιστεύω θα τη βγάλουμε. Την πρώτη φορα εγω που ειχα ακομα λιγη ναυτια οταν την ειχα κανει, παρόλα αυτά τα ειχα καταφέρει 😅 οπότε εντάξει μην αγχώνεσαι, μια χαρά θα πάει, θα περάσει κ αυτο!
    • Ναι το πρώτο παιδάκι και πρώτη φορά καμπύλη 😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...