Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλησπερα!!ειστε πραγματικα ολες μοναδικη παρεα!!να ρωτησω κατι χαζο??εχει τυχει σε καμια σας εγκυμοσυνη και ας ειχε βγαλει σπυρακια περιοδου?κατα τη 17-18 μερα του κυκλου αρχιζω και βγαζω σπυρακια στο προσωπο και την πλατη!με το που τα βλεπω ν'αποκλειω πιθανη εγκυμοσυνη??2 φιλες μου που εμειναν εγκυες εκεινο το μηνα δεν ειχαν βγαλει σπυρακια!!

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ :P ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΠΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ.ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ :)

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα!

εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτά τα σπυράκια της περιόδου. και αυτό συμβαίνει γιατί αυτά τα σπυράκια που βγάζουμε στην περίοδο είναι ορμονικά και πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη που οι ορμόνες μας τρελαίνονται. κανονικότατα τα σπυράκια, μη σου πω πιο έντονα. άσε ετοιμαζόμουν και για το γάμο και έλεγα πως θα είμαι στο γάμο γεμάτη.... :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...