Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tselinkas ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ DVD ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΡΩΡΑ ΠΑΛΙ!

Δημοσίευση

Καταρχήν πάτα στην επιφάνεια εργασίας,στην οθόνη σου δηλ.,με δεξί κλικ και πάτα Δημιουργια-Φάκελος,για να αποθηκεύσεις εκει τις φωτογραφίες σου.

Μετα θα ανοίξεις το εικονιδιο Ο υπολογιστής μου(My computer)που ειναι στην οθόνη κ θα βρείς εκει το εικονίδιο που λεει μονάδα DVD.

Θα το ανοίξεις κ θα δείς τις φωτογραφίες σου.όταν τις δεις θα πας στην Επεξεργασία πάνω-πάνω είναι κ θα πατήσεις επιλογή όλων.Λογικά θα έχουν επιλεγεί οι φώτο σου μετά πάλι θα πατήσεις επεξεργασία κ θα πατήσεις Αντιγραφή σε φάκελο κ θα διαλέξεις που θες να τις βάλεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 35 + 2 εδώ! Σιγά σιγά μπαίνω στο μήνα μου κι εγώ 😮 να πω ότι ακόμα μου φαίνεται απίστευτο; Ότι όντως σε λίγο καιρό γεννάω;! Να κλείσω με το καλό τις 37 εβδομάδες και μετά φαντάζομαι από μέρα σε μέρα θα είναι πιθανό να έρθει η μπουμπού. Έχω καποιες συσπάσεις ανα διαστήματα, τώρα θα πάρω αυτές τις μέρες ακόμη μαγνήσιο και μετά μου είπε να το κόψω. Επίσης έχω καούρες και ναυτία κάποιες στιγμές, αλλά πιο ήπια συγκριτικά με 1ο τρίμηνο. Αχ εσείς που το έχετε ξανακάνει νομίζω είναι καλύτερα, εγώ κολυμπάω στα πιο βαθιά και πιο άγνωστα νερά που έχω κολυμπήσει ποτέ! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλα μανούλες, εγκυουλες και ,αυτες οι λίγες που μείναμε ακόμη στον αγωνα... Μακάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην μείνει καμία στο θεματάκι που δεν θα ειναι έγκυος... Εγω ειμαι στην αναμονή αλλα όχι την κλασική... ειμαι μετα απο ετ που έκανα την Δευτέρα...   
    • Ωωωω έρχεται η ώρα να δείτε τον μπεμπαρο σας❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏 Περιμένουμε νέα! Θα φτάσεις νομίζω αφού και με τα δίδυμα άντεξες τόσο θα αντέξει το σώμα και παραπάνω μη σου πω αν το αφήνατε!!! Έχουμε πει για 38 εβδομάδες ότι θα πάμε για καισαρική αλλά ελπίζω να μην φτάσω μέχρι εκεί 😬😬😬 Δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά θα με πηγαίνουν με καροτσάκι ήδη περπατάω πολύ αργά, πονάω από κάτω στα κόκκαλα της σύμφυσης ξέρεις... Το είχες κι εσύ αυτό με τα δίδυμα; Καλά και η λεκάνη πίσω δεν το συζητάω σαν σπασμένη λατέρνα πάω. Εσύ τώρα είσαι απλά ε;;;; Ε ναι μετά από δίδυμη κύηση που έφτασε και 36+ εβδομάδες όλα θα σου φαίνονται παιχνιδάκι πλέον🤣
    • Αν δεν σπάσουν τα νερά νωρίτερα το άλλο Σάββατο 01/11 γεννάω.. 37+ ήδη. Εχθές το βράδυ είχα αρκετά πονάκια αλλά πέρασαν. Οριακά ήμουν έτοιμη να πάω στην κλινική αλλά δεν συνεχίστηκαν. Περιμένουμε… Μια χαρά τα κιλά τους μπράβο τα μπουμπουκακια!! Εσύ έχεις κλείσει ημερομηνία; Λογικό να μην αντέχεις άλλο κ γω στα δίδυμα το τελευταίο 15νθημερο δεν την πάλευα καθόλου. Τώρα σε αυτόν δεν έχω θέμα.
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;  πολύ ησυχία έχει πέσει ☺️ έχουμε καμιά κοπέλα να περιμένει ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...