Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ....

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ (ΥΠΟΣΥΝΗΔΗΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ...)...ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΛΟΙΠΟΝ 5 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΑ....ΕΦΤΑΞΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ, ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...Ε ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.....ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ...ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ...Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ 17 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ....ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ....ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ 60 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ???? :woohoo:

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.(3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ...) :laugh:

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΙΣΙΩΣΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ....Ο ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ....

ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΔΙΝΩΝ...(ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ....ΟΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ...) :laugh:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 2 ΠΑΡΑ 10...Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2 Η ΩΡΑ....ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ... :(

ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ...(35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ)...Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΗΤΑΝ 2900...ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΙΚΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ....ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΝΕΩΓΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ (ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ...ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ...ΕΚΤΟΤΕ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΓΕΥΤΗΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nα σου ζησει η μπουμπου να την χαιρεσαι και να ειναι παν'απόλα υγιεις...

(τελικα εχει γεννεθλια μαζι με τον μπαμπα τησ?)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ελενη μου τι ομορφα που τα περιγραφεις!! :) σιγουρα θα νιωθεις την απολυτη ευτυχια!να σου ζησει το κοριτσακι σου κ να το χαιρεσαι!!!! :):):cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει κοριτσακι μου η κουκλαρα σου!να ναι παντα υγειεστατη,τυχερη και πανω απ'ολα ευτυχισμενη!με το καλο να σαραντισετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΠΡΟΩΡΑΚΙ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2690!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ!!ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ,Ε; ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμ με τοσα πλυντηρια τι να κανει το κοριτσι???? χαχαχαχ

αληθεια για πες μου ακριβως πως το καταφερες με το θηλασμο γιατι εγω στο 1ο με γραψανε κυριολεκτικα και τωρα στο 2ο πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να τις πεισω να μην το μπουκωνουν με φορμουλα!

καλως ηρθες στο κλαμπ, ολα να πανε καλα, να ναι γερη , καλοτυχη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλε 2900 στισ35 εβδομαδεσ?ουτε να το σκεφτεσαι...φτου φτου το παιδι...να σου ζησει κιολασ.εγω γεννησα την μπουμπου μου 1-10 με καισαρικη γιατι τον τελευταιο μηνα ανεβασα πιεση κ ουρικο οξυ..38η εβδομαδα,κ συγκεκριμενα η πρωτη μερα τησ38ης εβδομαδασ,κ γεννηθηκε 2440 το κατσαριδακι μου..δεν ηξερεσ απο που να το πιασεισ...τωρα ειμαστε 3κιλα,κ υγιεστατεσ δοξα τον θεο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλα συγχαρητηρια και σε σενα και στον αντρουλη σου να το καμαρωσετε το μωρακι σας οπως επιθυμειτε.παντα χαρες στην ζωη σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μουυυυυ να σου ζησει η ομορφια σου να ειναι παντα γερη και δυνατη και πανω απο ολα υγιης......να ειστε παντα ευτυχισμενοι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πεθανα στα γελια που λες οτι ησουν στο μαιευτηριο περιμενωντας να γεννησεις κ ισιωνες τα μαλλια σου!!!!! Επειδη κ εγω τα ισιωνω, λες να κανω το ιδιο οταν ερθει η ωρα??? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σου ζησει κουκλιτσα μου!!! Τυχερο κ ευτυχισμενο :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη θα τους γιορταζεις και τους δυο μαζι!!

Σε φανταζομαι με το βιβλιο της Πατσουρου στο χερι.. :lol::lol: τρελλα σκηνικα

Να σας ζησει η κορη να ειναι γερη !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ε??? ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...