Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ Ελένη μου κατι γινεται και δεν συνενοουμαστε ...

Λοιπον ανακεφαλαιωση :

1) Την κρεμα λανολινης την βάζεις στο στηθος ΚΑΙ ΔΕΝ την βγάζεις πριν θηλάσεις . Την αφηνεις να την αποροφήσει το στηθος , το μωρο μπορει να θηλάσει δεν παθαινει τιποτα .

2) Μπανιο κανεις ενα καθημερινα και ΔΕΝ χρειαζεται να πλενεις συνέχεια το στηθος . Το πρασινο σαπουνι δεν ενδεικνεται .

3) Την dactarin την βάζεις στο στηθος και βαζεις το μωρο να θηλάσει οποτε παιρνει και αυτο . Μολις τελειωσει ο θηλασμος βαζεις λιγο ακομα στις θηλές σου .

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τελικα τι κανω με την κρεμα την βαζω στο στηθος πρωτα και το αφηνω για 20 λεπτα πριν φαει η μικρη η βαζωτην κρεμα κατευθειν στο στομα της μπεμπας και χρησιμοποιω μονο λανολινη/???

Δημοσίευση

Την βαζεις στο στηθος και θηλάζεις τη μικρη . Με ενα σπάρο δυο τριγονια ;) Ο καλύτερος τροπος να την βάλεις στο στομα του μωρου και να βοηθήσει και εσενα ειναι να την βάζεις στο στηθος σου !

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Την βαζεις στο στηθος και θηλάζεις τη μικρη . Με ενα σπάρο δυο τριγονια ;) Ο καλύτερος τροπος να την βάλεις στο στομα του μωρου και να βοηθήσει και εσενα ειναι να την βάζεις στο στηθος σου !

:P:P :silly: thanks!!!!!

Δημοσίευση

ελένη καλημέρα...εμένα ο παιδίατρος μου είπε κάθε φορά που θα θηλάζεις το μωρο πλαινεις το στηθος και όταν τελειωσει το ξαναπλαίνεις.Πιστευω τον παιδίατρο που με βοηθησε και ειναι υπέρ του θηλασμού και ειναι επιστήμονας.Εγω να πω την αλήθεια μου νόμιζω ότι μου το ειπε για να ειναι καθαρό αλλά επειδη δεν πολυπρολάβαινα έκανα 4 φορές μπανιο κ αλλαζα συνέχεια σουτιεν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...