Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και γράφτηκα γιατί έχω κι εγώ τις απορίες μου.

Έχω μια κόρη 3ων μηνών,την θηλάζω αποκλειστικά και έχω σκοπό να συνεχίσω για πολύ καιρό ακόμη. Το θέμα που με απασχολεί έχει να κάνει με την διατροφή που ίσως θα μπορούσα να ακολουθήσω, θέλω να μάθω αν υπάρχει καποιο μοντέλο διατροφής έτσι ώστε και γάλα να υπάρχει και παράλληλα να φύγουν τα κιλά της εγκυμοσύνης-έστω και αργά-. Στην εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά εκ των οποίων μου έχουν μείνει τα 9 και δεν πέφτουν με τίποτα, δεδομένου ότι δεν ακολουθώ κάποια υποθερμιδικη δίαιτα.

Δημοσίευση

Κόψε τα γλυκά, κάνε λίγο περπάτημα και υπομονή. Να τρως από όλα αλλά όχι τηγανιτα. Προτίμησε ψητά, σούπες, ψάρια και σαλάτες. Πολλά λαχανικά και φρούτα και μπόλικο νερό.

Εγώ τα έκανα όσο μπορούσα όλα αυτά και δεν έχασα ούτε γραμμάριο! τα κιλά άρχισαν να φευγουν τώρα που μου ήρθε η περίοδος. Εξακολουθώ να θηλάζω και περιμένω να χάσω άλλα 5 κιλά.

Πάμε παρεα; ΤΕΡΜΑ Η ΖΑΧΑΡΗ μέχρι να φτασουμε στα κιλά μας!

Δημοσίευση

Τέρμα η ζάχαρη!Η μεγάλη "αμαρτία" μου!

Ευτυχώς δεν κάνω καταχρήσεις σε σχέση με τη διατροφή, ούτε λάτρης των τηγανιτών είμαι, ουτε της μεγάλης ποσότητας φαγητού, κανένα γλυκάκι όμως το τσιμπάω κάπου-κάπου...θα κοπούν αυτά.-

Πάμε μαζί και ελπίζω κάτι να καταφέρουμε!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Εγώ τα έκανα όσο μπορούσα όλα αυτά και δεν έχασα ούτε γραμμάριο! τα κιλά άρχισαν να φευγουν τώρα που μου ήρθε η περίοδος. Εξακολουθώ να θηλάζω και περιμένω να χάσω άλλα 5 κιλά.

:laugh: :woohoo: :laugh: Με εκανες και γελασα!

Καποιο μοντελο δεν υπαρχει!

Απλα δεν κανεις διαιτα!

Τρεφεσαι οσο μπορεις ποιο υγειηνα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...