Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω ενα παιδακι 40 ημερων 5 κιλα κ ψαχνω για καθισματακι αυτοκινητου σκεφτομαι για ενα της chicco 0-18 κιλα με το προσθετο μαξιλαρακι για νεογεννητα.ποια η γνωμη σας?εσεις ποσον μηνων το χρησιμοποιησατε?μηπως ειναι νωρις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρααααααα και εσύ στο κλαμπ💝🩷🩷🩷🩷 χαίρομαι που άνοιξε ο μήνας άμεσα με θετικό τεστακι😊😊😊  με το καλοοοοοοοο Εγώ ξύπνησα με τρομερη ναυτία σήμερα....αλλά χαλάλι του ..δείχνει ότι όλα πάνε καλά 🙏
    • Εγώ 35 πρέπει να ήμουν Τρίτη Τετάρτη Δημοτικού 🤣🤣🤣 εγώ προσπαθώ να χάσω και δεν μπορώ ...καλά ειδικά τώρα μόνο θα βάζω 😝😝😝
    • Δεν αντεχω να βλεπω αλλα φαρμακα. Φαντασου στην εγκυμοσυνη το υππθετο βολταρεν το επαιρνα 5 μηνες γιατι εκοβε τις συσπασεις. Εχω γινει και γω λιγο γκρινοαρα γιατι εφτασα στα ορια καποια στιγμη να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας. Μη το ματιασω σημερα ειμαι καλυτερα καπως αν και παιρνω τα παυσιπονα μου και τον ορο και την αντιβιωση. Σηκωνομαι και περπαταω περα δωθε. Εδω ειναι αμειλικτοι ολες νηστικες ειμαστε μεχρι να κινητοποιηθει το εντερο αλλα θα προσπαθησω κι αλλο που θα παει
    • Καλημερα κοριτσια μου κοιμηθηκα λιγο. Ο μπεμπης μου χθες εψαχνε στηθος που τον πηρα αγκαλιτσα και φωναξα μια μαια να με βοηθησει αλλα ειχα πονους και αυτη με ζουληξε τοσο που το ανεβαλα. Ρωτησα και μου παν οτι και σημερα εχω ευκαιρια αν θελω και σκεφτομαι να πρπσπαθησω. Ο μπεμπης μου ο καημενος τρωει φορμουλα και κανει κακακια αβερτα. Εδω στον οροφο ειμαστε ολες χειρουργημενες και κοβουμε βολτες για να καταλαβετε. Σημερα αν ειμαι καλυτερα θα φωναξω την μαια να το βαλουμε στο στηθος. Αρα λετε μολις πιασει το στηθος θα βγει γαλα; Με τουτα και με κεινα δεν μπορεσα να το ερευνησω αυτο. 
    • Καλημέρα κορίτσια, απόψε θήλασα και μετά έδωσα και λίγο ξένο και επιτέλους κοιμηθηκαμε λίγο και εμείς και η μπέμπα.  Τώρα θηλασαμε και ξανακοιμαται ,πήρα ηλεκτρικό ριλαξ με λευκούς ήχους,ένα θα πω ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ. Σε λίγο θα πάμε για μέτρηση ικτερου και θα πάω νανπαρω και ένα θηλαστρο όσο θηλάζω να αντλώ από το άλλο να δίνω συμπλήρωμα μετά.  @Sotiria_94 ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Οι πονοι είναι απο τον αέρα στην κοιλια, πρέπει να σηκωθείς να περπατήσεις χιλιόμετρα, επίσης αν δεν πιεις νερό και δεν φας κάτι ελαφρύ δεν θα λειτουργήσει εύκολα το έντερο. Μίλα με τον γυναικολόγο σου να τους μιλήσει εκεί μεσα. Δεν γίνεται τόσες μέρες να μην έχεις πιει και φάει κάτι. Επίσης ζητά παυσίπονα,εμένα με έπιανε πολύ το υπόθετο Voltaren που μου έβαζαν και την 2η μέρα από το υπόθετο με βοήθησε και στην τουαλέτα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...