Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι τωρα ενα μηνας που σταματησα να χρησιμοποιω Επιθεματα στηθους johnson γιατι σκιζοταν πολυ ευκολα ακομα και αν δεν ειχαν βραχει απο το γαλα και παρατηρησα οτι οσο καλα και αν επλενα το στηθος και το σκουπιζα εμενε πανω μια κολλα που ειχαν μεσα

και απο χθες ειδα οτι η μικρη μου κανει πιπι και καθε φορα βγαζει την κολλα απο τα επιθεματα και ειναι και αρκετη

ειναι τοξικη?? μπορει να της προκαλεσει καποιο προβλημα αργοτερα το εχει παθει καποια απο εσας????

μου ειχε προκαλεσει τρομερη εντυπωση και ανυσηχια :unsure::dry:

Δημοσίευση

Τωρα χρησιμοποιω chicco h nuc αλλα μου εχει κανει εντυπωση γιατι της johnson τα βρισκω παντου και στα φαρμακεια και τα super market αυτα πουλανε μονο

την εχω παρει και βιντεο και εχω κρατησει και κολλα απο αυτη που εβγαλε για να την παω σε εργαστηριο για αναλυση ουσιων :huh::blink:

Δημοσίευση

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο..!

Χρησιμοποιησα ενα πακετο στην αρχη αλλα δεν ειδα να αφηνει κατι σε...κολλα!!!Ισως λιγο χνουδακι παραπανω απο τα υπολοιπα..

Εισαι σιγουρη πως περασε στον οργανισμο της μικρης???

Αν πας για αναλυση οπως λες γραψε μας οπωσδηποτε νεα!

Δημοσίευση

καλησπερα σας.οσο καιρο θηλασα χρησιμοποιουσα της chicco τα επιθεματα εκτος απο καποιες μερες που μου αγορασαν της johnson.δεν εμεινα ευχαριστημενη γιατι το στηθος μου εσταζε παρα πολυ και ολη την ωρα ηταν βρεγμενο.δεν απορροφουσαν σωστα.με αποτελεσμα να ερεθιστει παρα πολυ η θηλη μου και ειχα προβλημα για καποιες μερες.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΝΟΥΔΙ,ΚΟΛΛΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ..

Δημοσίευση

της Lansinoh χρησιμοποιουσα μια κρεμουλα για της θηλες.

Μου την ειχε δωσει ο γυναικολογος μου. Ειναι πολη καλη

και δεν χρειαζεται να πλυνεις το στηθος πριν θηλασεις.

Εννοω οτι η κρεμα δεν ειναι απαρααιτητο να αφαιρεθει πριν

το θηλασμο

Δημοσίευση

ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΑΖΕΣ.ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΗΛΕΑ ΑΛΩ (ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ)ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Δημοσίευση

ειχα παρει αρκετα κουτια απο τα συγκεκριμενα επιθεματα ειδικα το πρωι ειχαν μουλιασει στο γαλα

αλλα και οταν σκιζοταν εβγαζαν αυτην την κολλα δοκιμασα και να τα αφηνω λιγοτερες ωρες στο στηθος δηλαδη με το που στραπατσαριζοταν λιγακι τα πεταγα ειτε τα ειχα βαλει μιση ωρα ειτε μετα απο 2 αλλα ουτε αυτο βοηθησε στο να μην ανοιγουν αυτα που χρησιμοποιω τωρα ειναι της Nuc και τα chicco εχουν μονο βαμβακι

Δημοσίευση

IRENE.. έγραψε:

ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΑΖΕΣ.ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΗΛΕΑ ΑΛΩ (ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ)ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Τα επιθέματα της Lansinoh δεν κρατάνε υγρασία εφόσον τα αλλάζεις σε λογικά πλαίσια και δεν τα αφήνεις μέχρι να υπερχειλήσει το γάλα. Την λανολίνη μπορείς να την αφήσεις στο στήθος χωρίς να το ξεπλύνεις και να θηλάσεις άφοβα το μωρό. Είναι ειδική για το στήθος στη διάρκεια του θηλασμού. Βοηθάει το δέρμα να γίνει ελαστικό χωρίς να χάσει την υγρασία του.

Προσωπικά οι μαίες μου είχαν πει να μην ξεπλένω το στήθος πριν και μετά τον θηλασμό. Να βάζω λιγο από το γάλα μου στην περιοχή και αφού ξεραθεί να προσθέσω την λανολίνη και αυτό ήταν! Όλα αυτά στην αρχή που είχα πληγές. Τωρα δεν βάζω λανολίνη, μόνο επιθέματα, αλλά και πάλι δεν ξεπλένω το στήθος μου και φυσικά δεν βάζω σαπούνια στην περιοχή. Μόνο νερό όταν κάνω μπάνιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...