Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι τωρα ενα μηνας που σταματησα να χρησιμοποιω Επιθεματα στηθους johnson γιατι σκιζοταν πολυ ευκολα ακομα και αν δεν ειχαν βραχει απο το γαλα και παρατηρησα οτι οσο καλα και αν επλενα το στηθος και το σκουπιζα εμενε πανω μια κολλα που ειχαν μεσα

και απο χθες ειδα οτι η μικρη μου κανει πιπι και καθε φορα βγαζει την κολλα απο τα επιθεματα και ειναι και αρκετη

ειναι τοξικη?? μπορει να της προκαλεσει καποιο προβλημα αργοτερα το εχει παθει καποια απο εσας????

μου ειχε προκαλεσει τρομερη εντυπωση και ανυσηχια :unsure::dry:

Δημοσίευση

Τωρα χρησιμοποιω chicco h nuc αλλα μου εχει κανει εντυπωση γιατι της johnson τα βρισκω παντου και στα φαρμακεια και τα super market αυτα πουλανε μονο

την εχω παρει και βιντεο και εχω κρατησει και κολλα απο αυτη που εβγαλε για να την παω σε εργαστηριο για αναλυση ουσιων :huh::blink:

Δημοσίευση

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο..!

Χρησιμοποιησα ενα πακετο στην αρχη αλλα δεν ειδα να αφηνει κατι σε...κολλα!!!Ισως λιγο χνουδακι παραπανω απο τα υπολοιπα..

Εισαι σιγουρη πως περασε στον οργανισμο της μικρης???

Αν πας για αναλυση οπως λες γραψε μας οπωσδηποτε νεα!

Δημοσίευση

καλησπερα σας.οσο καιρο θηλασα χρησιμοποιουσα της chicco τα επιθεματα εκτος απο καποιες μερες που μου αγορασαν της johnson.δεν εμεινα ευχαριστημενη γιατι το στηθος μου εσταζε παρα πολυ και ολη την ωρα ηταν βρεγμενο.δεν απορροφουσαν σωστα.με αποτελεσμα να ερεθιστει παρα πολυ η θηλη μου και ειχα προβλημα για καποιες μερες.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΝΟΥΔΙ,ΚΟΛΛΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ..

Δημοσίευση

της Lansinoh χρησιμοποιουσα μια κρεμουλα για της θηλες.

Μου την ειχε δωσει ο γυναικολογος μου. Ειναι πολη καλη

και δεν χρειαζεται να πλυνεις το στηθος πριν θηλασεις.

Εννοω οτι η κρεμα δεν ειναι απαρααιτητο να αφαιρεθει πριν

το θηλασμο

Δημοσίευση

ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΑΖΕΣ.ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΗΛΕΑ ΑΛΩ (ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ)ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Δημοσίευση

ειχα παρει αρκετα κουτια απο τα συγκεκριμενα επιθεματα ειδικα το πρωι ειχαν μουλιασει στο γαλα

αλλα και οταν σκιζοταν εβγαζαν αυτην την κολλα δοκιμασα και να τα αφηνω λιγοτερες ωρες στο στηθος δηλαδη με το που στραπατσαριζοταν λιγακι τα πεταγα ειτε τα ειχα βαλει μιση ωρα ειτε μετα απο 2 αλλα ουτε αυτο βοηθησε στο να μην ανοιγουν αυτα που χρησιμοποιω τωρα ειναι της Nuc και τα chicco εχουν μονο βαμβακι

Δημοσίευση

IRENE.. έγραψε:

ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΑΖΕΣ.ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΗΛΕΑ ΑΛΩ (ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ)ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Τα επιθέματα της Lansinoh δεν κρατάνε υγρασία εφόσον τα αλλάζεις σε λογικά πλαίσια και δεν τα αφήνεις μέχρι να υπερχειλήσει το γάλα. Την λανολίνη μπορείς να την αφήσεις στο στήθος χωρίς να το ξεπλύνεις και να θηλάσεις άφοβα το μωρό. Είναι ειδική για το στήθος στη διάρκεια του θηλασμού. Βοηθάει το δέρμα να γίνει ελαστικό χωρίς να χάσει την υγρασία του.

Προσωπικά οι μαίες μου είχαν πει να μην ξεπλένω το στήθος πριν και μετά τον θηλασμό. Να βάζω λιγο από το γάλα μου στην περιοχή και αφού ξεραθεί να προσθέσω την λανολίνη και αυτό ήταν! Όλα αυτά στην αρχή που είχα πληγές. Τωρα δεν βάζω λανολίνη, μόνο επιθέματα, αλλά και πάλι δεν ξεπλένω το στήθος μου και φυσικά δεν βάζω σαπούνια στην περιοχή. Μόνο νερό όταν κάνω μπάνιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!!  Αχ, άσε, δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα, αρρώστησε κι ο άντρας μου μετά και τώρα για κάποιο λόγο έχουν μείνει όλα πίσω και τρέχω και δεν φτάνω! 😵 Έχω κι εγώ ένα τέτοιο ποτηράκι με καλαμάκι αλλά είναι κατοχυρωμένο στον μεγάλο κι άμα το δει στα χέρια του μικρού θα κάνει επανάσταση και δεν το είχα σκεφτεί να του το δώσω. 😆 Θα το δοκιμάσω όταν λείπει, να δω αν έστω πιει από κει. Εγώ δεν έχω κόψει τους βραδυνούς θηλασμός μάλλον για αυτό ακόμα δεν... Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστούμε την φίλη chatgpt 😆 Η μπανάνα εμένα είναι η χειρότερη μου, δεν βγαίνει για κάποιο λόγο με τίποτα. Άμα δεν πάρω το φορμάκι επιτόπου να του βάλω σαπούνια κτλ, δε θα βγει ποτέ!!!  Ωωω μωρέ η γλυκούλα ταλαιπωρείται. Αλλά καλύτερα μια κι έξω πάρα να έχεις κάθε βδομάδα ταλαιπωρία για κάθε ένα δόντι που θα βγει... 😵‍💫 Θεωρώ ότι θα φτιάξει μόνο του, κάτσε να βγει καλά καλά. Βγαίνουν μετά και τα επόμενα δόντια, οπότε έρχονται κάπως και σουλουπωνονται μετά. Θα το δεις σιγά σιγά. Έτσι κι αλλιώς, θα πέσει αυτό το δόντι, και στραβά να βγει δηλαδή 🤷 και σε μια βδομάδα που θα πας στην παιδίατρο, θα έχεις καλύτερη εικόνα με το δόντι και θα σου πει κι εκείνη πώς το βλέπει με την εμπειρία της. ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...