Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΕΙ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ κ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ & ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΣΑ Ή ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

ΚΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ & ΑΛΛΕΣ 2-3 & ΑΥΤΑ ΛΙΓΑ..

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ & ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΙΤΕ ΠΛΑΙ ΣΕ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΆΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ??

ΠΕΡΙΜΕΜΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλυψω καλησπερα :)

συνηθως με καθε γευμα αλλαζουμε κ το μωρο (δεν ειδα ποσο ειναι τωρα η μικρη σου,αλλα μιλαω για τον πρωτο καιρο),γυρω στο 2ωρο με 3ωρο εγω αλλαζα τον δικο μου.Το βραδυ παλι με το που ετρωγε-ρευοταν ετσι οπως ηταν κοιμισμενος τον αλλαζα προσπαθωντας να μην τον ξυπνησω :blink: το βραδυ ομως δεν τον επλενα με νερακι αλλα με ενα μωρομαντηλο.

Οσο για την σφηνα την ειχαμε λιγο καιρο γιατι τον ενοχλουσε κ ξυπνναγε,οποτε τον εβαζα στο πλαι κ τυλιγα ρολο μια κουβερτουλα την οποια εβαζα κοντρα στην πλατη του για να μη μπορει να γυρισει.Μπρουμυτα απο οσο ξερω μικρα μωρα δεν βαζουμε,ανασκελα θεωρειται η πιο ασφαλης σταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ?ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΕΥΕΤΑΙ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΠΕΠΤΟ..ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι να χαιρεσε τη μπουμπου σου.

ποσο ειναι?

εγω τη δικια μου την αλλαζω αρκετα συχνα.

καθε μιαμιση - 2 ωρες το πολυ.

και λιγα τσια να εχει η θερμοκρασια μεσα στη πανα αυξανεται απο τη ζεστη .

σκεφτομαι τον εαυτο μου με τις σερβιετες και φανταζομαι ποσο χειροτερα θα ειναι για τα μωρα που ειναι κλεισμενα γυρω γυρω

το βραδυ στην αρχη την αλλαζα με το φαγητο αλλα τωρα δε κανει τιποτα

στις 5 που ξυπναει για γαλα ειναι τελειως στεγνη.

στις 8 που ξυπναει για τα καλα ομως.... πανικος γινεται.

της βαζω παντως τα pambers extra dry και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

οσο για τον υπνο ποτε δε πηρα σφηνακι.

την εβαζα στο πλαι με μια κουβερτουλα ρολο στη πλατουλα και οταν ξυπνουσε της αλλαζα πλευρο.

γυρω στον 3 τη βολευε ανασκελα με το κεφαλακι στο πλαι

ειχα σηκωσει λιγακι το στρωμα της κουνιας για να εχει μια κλιση.

τωρα κοιμαται μπρουμυτα που γυρναει μονη της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν θηλαζουν δε ρευονται παντα,και ειναι ευπευτο το μητρικο σε σχεση με του εμποριου που δινω εγω.Μπορεις να ρωτησεις κ τις κοπελες που θηλαζουν και εχουν πολλα περισσοτερα να σου πουν.

εγω τον κρατουσα και οταν θηλαζα (πολυ λιγο δυστυχως) αλλα κ μετα ενα μισαωρο στην αγκαλια μου κ του χαιδευα την πλατη για να ρευτει.Δεν ρευεται παντα.

Θα σου χει πει κ ο παιδιατρος να την αφηνεις λιγο γυμνουλα καθε μερα,τους αρεσει αυτη η αισθηση.Το εκαν λιγο πριν το μπανιο του,τον αφηνα κ αφηνω γυμνουλη κ ετσι αναπνεει κ το κορμακι τους :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψώ μου εγω το βράδυ (δεν εκανε ποτε κακά) την άλλαζα καθε φορα που ξυπναγε για μαμ (καθε 1-2 ωρες δηλ) . Δεν φτανει που την αλλαζα αλλα την αλλαζα και πριν την ταισω και το μωρο με τοσο κλάμμα ξυπνουσε τελειως :blush::S

Ωσπου μου ρθε η θεια φωτιση μια μερα και την ταισα χωρις να την αλλάξω , χωρις να ανάψω φως και χωρις να μετακινηθουμε πολυ . Απο τη κουνια της μονο την σηκωσα . Ειδα οτι εμεινε σε μια φαση υπνου-ξυπνιου οποτε μπορουσε πιο ευκολα να ξανακοιμηθει !

Εγω θα σου ελεγα να μην την αλλάζεις συνέχεια την νυχτα . Καποια στιγμη στις 3-4 το πρωι οκ μπορεις να την αλλάξεις και μετα παλι στις 7-8 .

Τα μωρα που θηλάζουν δεν χρειαζεται να ρευονται . Ομως επειδή υπαρχει περιπτωση να εγκλωβιζεται λιγος αερας που δημιουργει ισως πονάκια καλο εινια να το προσπαθεις για λιγο . Αν περασουν 5 λεπτα και δεν ρευεται βαλτην για νανι . Ουτε εμενα ρευοταν μεχρι που εγινε 3 μηνων και τοτε εκανε λες και επινε κοκα κολα !!!

Η παγκοσμια θεση υπνου ειναι η υπτια - ανάσκελα . Ειναι λαθος να σου συστηνει τετοιες θεσεις η παιδίατρος ! Ανάσκελα με το κεφαλάκι στο πλαι !

Καλυψω θυμαμαι οταν η μικρή μου ηταν στην ηλικια σας , την θηλαζα το βραδυ απο τις 7 εως τις 11 με λιγολεπτα διαλλειματα . Μολις την ακουμπουσα στην κουνια πεταγόταν πανω γαρίδα το ματι . Ξανα θηλασμος , ξανα κοιμοταν στα χερια μου αντε να περιμενω να την παρει ο βαθυς ο υπνος ...

Κανε λιγο υπομονη αυτα θα περάσουν σιγα σιγα . Δεν θελω να σε απελπισω αλλα η μικρή μου κανει ακομα ελαφρύ υπνο , με ενα τσικ ξυπνάει . Ειναι ανάλογα το μωρο οποτε δεξου οτι καθε μωράκι εχει και το χαρακτήρα του :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μενα ανασκελα με το κεφαλι στο πλαϊ μου ειπαν!

όσο για το αλλαγμα, θα το αλλαζα μονο αν ειχε κακα!

Η πανα κραταει και 6-7 ωρες μονο με τσισακια. Ολο αυτο βεβαια για να μην τον ξυπναω κ χανει τον υπνο του. Φροντιζε να βαζεις κρεμουλα στις ευαίσθητες περιοχες για την αποφυγη ερεθισμων.

Τον αλλαζω στις 10 το βραδυ μετα το μπανιο του κ ξανα το πρωϊ.

Εγω ομως δεν θηλαζω! Ειναι βλεπεις αλλεργικος στη λακτοζη ο μικρος μου κ πιθνει ειδικο γαλα. :(

Αγορακι η κοριτσακι εχεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Bell το χεις ξαναπει αυτο και δεν μπορω να το πιστεψω ! Ο μικρος σου εχει δυσανεξία στην λακτοζη ???? Ειναι εξαιρετικά σπανια περιπτωση αυτο σ΄αυτη την ηλικια ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!! :woohoo:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΥΤΗ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ

Ε ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΠΑΛΙ

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

ΔΕΣ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η ΠΛΑΙ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΟΛΠΟ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ

ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ

Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝ ΟΧΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στον υπνο τον εβαζα στο πλαι με μια κουβερτουλα τυλιγμενη ρολο στην πλατη του και σε καθε γευμα του αλλαζα πανα και πλευρο στον υπνο και αυτο γιατι συνηθως ξυπναγε για να φαει οποτε γινοταν ολα με χαμηλο φως(αχχχ ποσες φορες ειχα μπερδεψει τις πανες με αλλα αντικεμενα!!! απο την αυπνια μου χιχιχι)

απο την στιγμη ομως που μου κοιμαται πλεον ολη νυχτα και δεν χρειαζεται να σηκωθει για φαγητο τον αφηνω με την ιδια(ετσι και αλλιως κακα κανει μια φορα την ημερα και συνηθως απογευμα)που την αλλαζω το πρωι που θα ξυπνησει και ειναι θεοβαρη απο τσισακια και δεν μου εχει συγκαει και καθολου.τωρα επειδη το πρωινο γαλα δεν μου το πινει του το δινω στις 6 που ειναι κοιμησμενος και δεν αλλαζω πανα με τιποτα!!!! μαμ και συνεχιζουμε το νανι μας

μια φορα μαλιστα ειχε κανει και κακα του την νυχτα και ουτε καν σηκωθηκε ο τεμπελης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Βρε Bell το χεις ξαναπει αυτο και δεν μπορω να το πιστεψω ! Ο μικρος σου εχει δυσανεξία στην λακτοζη ???? Ειναι εξαιρετικά σπανια περιπτωση αυτο σ΄αυτη την ηλικια ....

Ναι Lala μου! μέχρι 25 ημερών τον θήλασα αλλά συναιχώς είχε μεγάλες

βλένες στα κακά του μαύρου χρώματος και τα κακάκια του ήταν σαν πληγουρι "κομενα" δηλαδή. Με φοβερούς κολικούς απο την αρχή και οχι 3 εδομαδες μετα απο οτι λενε συνήθως. Στην αρχή ο γιατρός μου έδωσε

το Aptamil alergy digest (ειδικο γαλα κ αυτο) αλλα δεν εγινε τιποτα, τα συμπτωματα συνεχιζαν.

Απο τοτε που αρχισαμε το L free ολα καλα. Τερμα οι κολικοι και τα γοερα κλαματα ολη τη νυχτα και φυσικα τα κακακια μας ειναι φυσιολογια κακα βρεφους.

Βασικα κ γω σαν μωρακι ετσι ημουν! Επινα το Pelargon της Nestle

"οξινο γαλα" λεγοταν κ ηταν κατι αναλογο.

Παντως ηταν μεγαλο κριμα! Ειχα πολυ γαλα κ ο μικρος επιασε το στηθος αμεσως! Κριμα να ειναι ετσι! :(

Και το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι ο κααημενουλης ψαχνοταν ακομη κ πριν λιγες μερες πανω μου να βρει στηθος!

Να συμπληρωσω οτι δοκιμασα να τρεφομαι μονο με κρεας μοσχαρισιο, ζυμαρικα ρυζια και γενικα να βγαλω απο το διαιτολογιο μου οτι εχει σχεση με φυτικη ινα και οτι αλλο μπορει να προκαλεσει το προαναφερθέν

προβλημα στο παιδι, Παλι τιποτα :blink: Ασε που εγω με αυτα που ετρωγα και χωρις σαλατες κ φρουτα δεν μπορουσα.... ξερεις να παω τουαλετα! αλλωστε χωρις φρουτα κ λαχανικα τι θα επερνε το μωρο απο το γαλα μου?

Τεσπα, ευτυχως το ανακαλυψαμε σχετικα γρυγορα και δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ! :) Μας είπε μεχρι τον 6ο θα συναιχισουμε με τι ίδιο γαλα

και μετα θα δοκιμασουμε ενα συνηθισμενο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell μου και εμενα πινει ενα ειδικο γαλα για την παλινδρομιση και μου ειπε η παιδιατρος μετα τον 6ο να παρουμε δευτερης βρεφικης ηλικιας τζιφος ομως δεν το επινε με τιποτα ηταν πιο νερουλο και δεν το ηθελε οποτε καταληξαμε στο ιδιο γαλα ακριβως αλλα δευτερης βρεφικης ηλικιας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο μενα!!!

Εγω μεχρι πριν καμια βδομαδα την αλλαζα ΚΑΘΕ φορα που ξυπνουσε κ πριν το θηλασμο!Καμια φορα κατα τη διαρκεια εκανε τα κακα της κ την ξαναλλαζα!

Ακομα κ ετσι(δλδ με 4-5 αλλαγες τη νυχτα) συγκαηκε το πωπουδακι μας!

Πλεον αν εχει μονο τσισακια τα "ζυγιζω" με το χερι(στα παμπερς καπως φουσκωνει οταν ειναι βρεγμενο) κ αν ειναι αρκετα την αλλαζω επι τοπου στο κρεβατι-χωρις να την πηγαινω στην αλλαξιερα- κ με απαλες κινησεις!

Δοκιμασε το!!!Ετσι μετα οταν θηλαζει ξανανανουριζεται.

Αλλιως δεν την αλλαζω...

Νομιζω πως καθε 3-4ωρες το πολυ καλο ειναι να την αλλαζεις!

Για το ρεψιμο μεχρι να γινει 1-1,5 μηνα καλο ειναι να την κρατας ενα 10 λεπτο.

Εγω τωρα πια δεν τη σηκωνω καθολου!Την ακουμπαω στο κρεβατι κ κοιμομαστε!

Αυτο για το μπρουμυτα το ειχα ακουσει..Αλλα να το κανεις αν θελεις μερα κ μονο για 5-10 λεπτα...Οχι νυχτα για νανι! :ohmy:

Κοιμομαστε ανασκελα με το κεφαλακι στο πλαι,χερια ψηλα κ ποδια ανοιχτα κ λυγισμενα!!!!! :laugh:

Η απολυτη σταση χαλαρωσης!!!!Την προτεινουμε ανεπιφυλακτα!!!!! :laugh:

Μη φοβασαι τις γουλιτσες κλπ!Κ εγω στην αρχη εκλαιγα επειδη την ειδα να βγαζει στον υπνο της κ νομισα πως αν κοιμομουν θα ειχε πνιγει!!!Τα μωρα ομως δεν ειναι χαζα!

Ή που θα γυρισει το κεφαλακι στο πλαι κ θα το βγαλει ή που..... Θα το καταπιει για να μην παει χαμενο οπως η δικια μου! :P:P:P :laugh:

(πλακα κανω!Η δικια σου θα το βγαλει!Η δικια μου ειναι...ντρουλα!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ) ΣΤΟ ΠΛΑΙ & ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ...ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ,ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12.30 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ & ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ....

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΚΕΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ..ΕΒΓΑΛΑ ΗΔΗ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕ..ΕΒΑΛΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ..

ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ..ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΕΒΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω καθε μερα θα ειναι και καλύτερα :)

Bell θα το ψάξω γιατι με ειχε ρωτήσει και μια ακομα κοπελα κα δεν ήξερα να απαντησω . Ειναι "αφύσικο" το μωρο να μην δεχεται το μητρικό γαλα γιατι ειναι αντιθετο στους νομους της επιβιωσης ... Με ενδιαφέρει το θεμα και θα το ψαξω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ 'ΓΕΥΤΕΙΣ' Κ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΗΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ :(

ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ Κ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!ΠΑΝΤΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΕΦΤΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΩΡΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΣΙΣΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΑ 4ΩΡΟ-5ΩΡΟ (ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ) ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΝΑ΄ΝΑΙ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ.... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια καλημέρα....να ρωτήσω και εγώ κάτι;;;να μου πείτε τι πιστεύετε;;;; Λοιπόν εγώ είχα πονακια από νωρίς στο κύκλο μου σαν ωορρηξίας σχεδόν μόλις τελείωσε η περίοδος...αλλά δεν τα έδωσα σημασία γιατί είναι πολύ νωρίς για μένα...καθώς ο κύκλος μου κυμαίνεται από 26 έως 30 ημέρες....ξεκίνησα τα τεστ την 11η ημέρα...και τώρα είμαι 18η ημέρα...ακόμα δεν μου χαμογέλασε...ΑΛΛΑ μέσα η ταινία όσο πάει και φαίνεται πιο σκούρη η γραμμή... στο σχεδόν θετικό αλλά δεν χαμογελάει ακόμα!!τώρα οι μέρες φύγανε πολύ....έχω άλλα 4 τεστ... Τώρα η ερώτηση ... Λέτε να έγινε καμία σύλληψη πριν αρχίσω τα τεστ και τώρα για αυτό φαίνεται σκούρη η γραμμή στο τεστ ωορρηξίας;;;;🤔και εχθές και προχθές είχα πάλι πόνους και έλεγα να ωορρηξία αλλά δεν χαμογέλασε ποτέ.... Υπάρχει περίπτωση να έγινε ωορρηξία 7η με 10η ημέρα?🤔  
    • Ε δεν πειράζει…θα κάνετε μετά με τη Μπέμπα μια και καλή! 
    • Λεγαμε να κάνουμε κ εμεις φωτογράφιση αλλά με την αβεβαιότητα  το αφήσαμε  
    • Κορίτσια μου πήγα γιατρο το χθες το πρωι. Έπεσε από την καμπύλη στο 1% είμαστε ατα κατώτερα. Το βρήκε 1911 Παρολαυτα οι ροές ήταν αρκετά καλές φυσιολογικές, το αμνιακό μειώθηκε ομως φυσιολογικό. Μόνο το ποδι έμεινε στάσιμο στην ανάπτυξη…συνέστησε να κάνουμε CTG παρακολούθηση κ μπορούμε να το αφήσουμε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.    μετα πήγα στην γιατρο μου, έκανα μόνιτορ βγήκε καλό είχα συσπάσεις η καρδιά μια χαρά κινήσεις μια χαρά. Κ μετά μιλησαμε λίγο για τον τοκετό. Το πλάνο μας είναι να πάω ξανά την Κυριακή για μόνιτορ, μετά ξανά μόνιτορ την Τετάρτη κ μετά θα με ελέγξει κολπικά αν έχω διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα το προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου τον πρώτο μ τοκετό π ήταν πολύ εύκολος χωρις πολλά φάρμακα. Π κ τώρα πρόκληση θα κάνω αλλά με ελάχιστο φάρμακο για να αντέξει το μικρούλη. Σε περίπτωση π δεν έχω τίποτα ανοικτό εκεί κάτω θα πάμε καισαρικη την Πέμπτη.    μια εβδομάδα να περάσουμε οι 3 μας 💕 μετά θα γίνουμε 4
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...