Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια την προηγούμενη κυριακή είχα ωορρηξια ,[το παρακολουθω με υπέρηχο ] και έτσι το προηγούμενο σαββατοκύριακο προσαθήσαμε εντατικά..... από εχθές το στήθος μου έχει πρηστεί καί έχω κάποια πονάκια χαμηλά ,να σημειώσω ότι τα συμπτώματα της περιόδου που δεν περιμένω 111 μου ξεκινουν 4-5 ημέρες νωρίτερα ενώ τώρα έιμαι 10 μέρες πριν την περίοδο ,είναι δυνατόν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης?έχει γίνει η εμφύτευση αν υποθέσουμε ότι η σύλληψη έγινε την προηγούμενη Κυριακή?

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΗΠΕΡ στη δική μου περίπτωση, έγινε ακριβώς έτσι, μέσα σε μια εβδομάδα είχα πρησμένο στήθος και πονάκια χαμηλά, α! και λίγο, πολύ λίγο αίμα.

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου σε 9 μήνες να κρατάς το μπεμπάκι σου!

Δημοσίευση

patata77 σ΄ευχαριστώ πολύ ευχομαι να είναι έτσι εγώ ούτε που θυμαμαι πως ήταν τα πραγματα στο γιο μου γιατί έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε και δεν είχα και ΄τοσο άγχος τότε ,ενω τώρα......

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΗΠΕΡ!!! ΟΤΑΝ ΕΚΑΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :):):):):):):):)

Δημοσίευση

και γω θυμαμαι οτι απο την επαφη, μετα απο 7 μερες πρεπει να εγινε η εμφυτευση γιατι ειχα λιγο ροζ που ποτε αλλοτε δεν ειχα και μετα αρχισανε τα πονακια χαμηλα. Το στηθος δεν ειχε πριστει αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα απο γυναικα σε γυναικα. Μακαρι κοπελα μου να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις.

Δημοσίευση

κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ όλες έχω παραγγείλει τεστ εγκυμοσύνης από το internet και λέω να κάνω ένα την επόμενη εβδομάδα μέχρι τότε έχω αγωνία και πολλα νεύρα λέτε και αυτό να είναι σύμπτώμα?είχε καμία σας νεύρα στην αρχή της εγκυμοσύνης?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κοριτσια μου μακαρι να παμε με τη σειρα γιατι θα σκασω απο την αγωνια. Με πιανει μια συγκινηση που ακουω για τις νεες μανουλες και σκεφτομαι μακαρι να μου ερθει και μενα ο μπεμπης μου επιτελους πώς και πώς το περιμενω. Αλλα ενταξει τα μπεμπακια ξερουν καλυτερα ποτε ειναι ετοιμα δεν επιμενω☺️
    • Κατάλαβα… Εμείς 05/05 έχουμε αυχενική!! Αντε θα κάνεις την αρχή!!!! Τελειαααααα
    • @ΜαρίαΔημήτρης  φαντάζεσαι? Χαχα εντάξει δ πιστευω γτ τελευταία ειμαι εγω, αύριο κλεινω 35 βδομαδες. 
    • Στον γιο μου τα νερά έσπασαν όταν έφτασα διαστολή 8. Συγκεκριμένα μου τα έσπασε ο γιατρός και με διαστολή 8 προς 9 γέννησα γιατί έπεσαν οι παλμοί του. Είχε το χέρι στο μάγουλο και πήγε και σφηνωσε το καμάρι μου. Οπότε δεν ξέρω πως είναι να σπάνε τα νερά.  Σήμερα με εχει πεθάνει η μέση μου,λες και με κόβουν στα 2 νιώθω. Πλησιάζω... Εν τω μεταξύ το λέω συνέχεια πως Πλησιάζω και στο τέλος θα γεννήσω από τις τελευταίες 🤣
    • @Elenaki12 να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερο και καλότυχο! Μπαμπατσικος ο μπεμπακος σου! Αν θυμάμαι καλά πητ ειχες οριακα αρχές Μαΐου. Για να δούμε ποια μωρακια θα πιάσουν τ Μάη. Υγρα έχω κ γω πάρα πολλά σε όλη την εγκυμοσύνη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...