Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενα ονειρο τρελλο, ονειρο απατηλο....

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια :) Θα μπω αμεσως στο θεμα. Εδω και μια βδομαδα ανα δευτερη μερα βλεπω στον υπνο μου περιεργα ονειρα.... Εκει που κοιμομουν σα κουτσουρο, τωρα κοιμαμαι πολλη ελαφρια ξυπναω με το παραμικρο και βλεπω κατι ονειρα παρα πολλη καθαρα αλλα μπερδεμενα. Θα σας δωσω παραδειγματα. Βλεπω μωρο να μου δεινει η μητερα μου κι ενω ειναι κακασχημο, οταν το παιρνω αγκαλια γινεται πανεμορφο. Βλεπω ενα κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο απο τη κορη μου(η κορη μου ειναι τριων χρονων) να μου χαμογελαει. Και σημερα ειδα να εχω ενα στηθος αλα Παμελα Αντερσον και να βγαζω γαλα απο τις θηλες και δε φτανει αυτο βλεπω κι ενα μωρο να θυλαζει.....Αυτα τα ονειρα τα εχω δει αυτη τη βδομαδα, στις 26/10 περιμενω να αδιαθετησω, εννοειται οτι στις προσπαθειες μου για δευτερο παιδακι επιμενω..... Εσεις τι πιστευετε? Ειναι σημαδιακα ονειρα η το μυαλο μου τρελλενεται απο τη λαχταρα μου για δευτερο παιδακι? Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ....

θα σου πω το ονειρο που ειδα εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος...ειδα οτι το στηθος μου ηταν πρισμενο και εβγαζε γαλα...και ενω δεν περιμενα να αδιαθετησω ημουν περιπου στην 15 μερα του κυκλου,ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος..μου εχουν συμβει πολλα παρομοια περιστατικα στη ζωη μου και παντα βγαινουν.. δεν ξερω κατα ποσο βγαινουν τα ονειρα σου..γιατι καμια φορα βλεπουμε κι αυτο που θελουμε..αν παντως δεν το εχεις ιδιαιτερα στο μυαλο σου θα ελεγα οτι ηταν σημαδιακο..σου ευχομαι καλη επιτυχια ..θα περιμενουμε νεα σου ...κι αν δεν βγει τωρα το ονειρο σου..σιγουρα θα ερθει η ωρα που θα γινει αληθινο!

Kalhmera...

h gnomh mou einai na mhn pisteueis kai na mhn skeftesai ta oneira giati den bgainoun se olous ta idia kai epireazoun thn diathesh mas!!!Mporei omos na einai kai apo thn laxtara sou gia ena deutero moraki!!!!!Pantos ego oses fores exo dei moro ston ypno mou kati den phge kala..... :( Gi'auto sou leo na mhn to skeftesai!!!!!

filia

WENDY έγραψε:

καλημερα ....

θα σου πω το ονειρο που ειδα εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος...ειδα οτι το στηθος μου ηταν πρισμενο και εβγαζε γαλα...και ενω δεν περιμενα να αδιαθετησω ημουν περιπου στην 15 μερα του κυκλου,ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος..μου εχουν συμβει πολλα παρομοια περιστατικα στη ζωη μου και παντα βγαινουν.. δεν ξερω κατα ποσο βγαινουν τα ονειρα σου..γιατι καμια φορα βλεπουμε κι αυτο που θελουμε..αν παντως δεν το εχεις ιδιαιτερα στο μυαλο σου θα ελεγα οτι ηταν σημαδιακο..σου ευχομαι καλη επιτυχια ..θα περιμενουμε νεα σου ...κι αν δεν βγει τωρα το ονειρο σου..σιγουρα θα ερθει η ωρα που θα γινει αληθινο!

Wendy σε ευχαριστω πολλη για τη γρηγορη απαντηση σου, περιμενω με αγωνια να περασουν οι μερες, θα κανω υπομονη μεχρι τις 26 και ευχομαι να ειναι αυτο που ελπιζω.... Φιλακια :kiss:

καλημερα!!!!

μακαρι να ειναι σημαδιακο κ να εμεινες εγκουλα!!

συνηθως στον υπνο μας βλεπουμε αυτα που μας απασχολουν πολυ!!!

μακαριιιιιιιιιιιι ομως να μας πεις ευχαρισταα!!!!!

tzoutzouka έγραψε:

Kalhmera...

h gnomh mou einai na mhn pisteueis kai na mhn skeftesai ta oneira giati den bgainoun se olous ta idia kai epireazoun thn diathesh mas!!!Mporei omos na einai kai apo thn laxtara sou gia ena deutero moraki!!!!!Pantos ego oses fores exo dei moro ston ypno mou kati den phge kala..... :( Gi'auto sou leo na mhn to skeftesai!!!!!

filia

Καλημερα tzoutzouka :) απλα το αναφερω γιατι μου εκανε εντυπωση :blink: Τρια ονειρα ανα δευτερη μερα.... Ευχομαι να μην απογοητευτω, παλι :blush:

matakiaefh έγραψε:

καλημερα!!!!

μακαρι να ειναι σημαδιακο κ να εμεινες εγκουλα!!

συνηθως στον υπνο μας βλεπουμε αυτα που μας απασχολουν πολυ!!!

μακαριιιιιιιιιιιι ομως να μας πεις ευχαρισταα!!!!!

Ματακια μακαρι Παναγια μου!

χμμμμμμμμμ 26? δηλαδη πλισιαζουν οι μερες..

ευχομαι μονο ομορφα ονειρα απο δω και περα..που γινονται ζωη μας....

ποτε ξανα εφιαλτες...μεσα απο την καρδια μου να εχεις ενα μικρο θαυμα μεσα στην κοιλιτσα σου ....

WENDY έγραψε:

χμμμμμμμμμ 26? δηλαδη πλισιαζουν οι μερες..

ευχομαι μονο ομορφα ονειρα απο δω και περα..που γινονται ζωη μας....

ποτε ξανα εφιαλτες...μεσα απο την καρδια μου να εχεις ενα μικρο θαυμα μεσα στην κοιλιτσα σου ....

Ευχαριστω και παλι Wendy :) προσπαθω να μη το σκεφτομαι και να αντισταθω στο πειρασμο του τεστ εγκυμοσυνης απο το φαρμακειο. :) Θα περιμενω..... :):kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΜΠΙΜΠΟ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ

MAKARI ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ)...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ++++++++++++++++ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/

Θα συμφωνήσω πως δεν πρέπει να πιάνεσαι από τα όνειρα,αλλά θα σου πω πως όταν έκανα την πρώτη φόρά τεστ και βγήκε αρνητικό είδα στον ύπνο μου πως έκανα τεστ και βγήκε θετικό..εκεί κατάλαβα ότι είμαι έγκυος..και ήξερα ότι είμαι έγκυος παρόλο που είδα αρνητικό τεστ..και ξανα το 2ο αρνητικό...και πάλι ήξερα ότι είμαι..μέχριπου έκανα το 3ο και το είδα με τα μάτια μου!!:) Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος!!:)

bibibo να σου πω κατι να γελασετε.πριν 2 μερες ειδα στον υπνο μου οτι κρατουσα στην αγκαλια μου ενα μωρο-νομιζω οτι ηταν αγορι και το θηλαζα.το γαλα μου ηταν τοσο παχυ-θεε μου-και εκεινο να τρωει σαν λαιμαργο αφου το τραβουσα λεει απο το στηθος και αυτο να ψαχνει με το στομα ανοιχτο να το ξαναπιασει.παρομοιο ονειρο με το δικο σου.λοιπον ξυπναω το πρωι και σκεφτομαι"ρε γαμωτο τι ονειρο και αυτο αραγες τι θα μας τυχει"καθοτι τωρα 2 μηνες περναμε μια σχετικη οικονομικη κριση γιατι ολο και κατι θα γεννησει εκει που δεν το περιμενουμε σκαει το εκκαθαριστικο της εφοριας με επιστρεφομενα 540 ευρω!!!!!!απο εκει που δεν το περιμεναμε μας ηρθε.χαχαχα να παρουμε μια ανασα!!!!

Καλημερα κοριτσια μου :) Σας ευχαριστω ολες γιατις ευχες σας, μακαρι να βγουν αληθινες :P Εγω ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη και απλα περιμενω να περασουν οι μερες σαν τους φυκαλισμενους και να ερθει η αλλη βδομαδα. Προσπαθω να μη το σκεφτομαι, γιατι η αληθεια ειναι οτι τα ονειρα μου βγαινουν(συνηθως τα ασχημα) :dry: Θα περιμενω να περασουν οι μερες..... :):kiss:

καλημερα bibibo μου κ απο μενα!!!Εχουμε καιρο να τα πουμε...κ γω πιστευω στα ονειρα κ στο υποσυνηδειτο κ ευχομαι τα ονειρα σου να λειτουργουν σαν προαισθημα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.......

Bibibo,εύχομαι να είσαι εγκυούλα και να χαρίσεις ένα αδερφάκι στην πανέμορφη κόρη σου! :woohoo:

Δεν πολυπιστευω στα όνειρα :dry:

Αλλά μου συνέβη ένα περίεργο περιστατικό πριν λίγο καιρό.

Είχα δει ένα όνειρο που με τρόμαξε.Ήμουνα μαζί με τον καλό μου,σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.Το μωρό μου δεν ήταν εκεί και όταν ρωτούσα τον Στέλιο πού είναι η Άννα δεν μου απαντούσε.Για την ακρίβεια έδειχνε να μην με ακούει. :dry: Ξαφνικά λες και είχα νιώσει δυνατούς πόνους γέννας και γέννησα ένα ματωμένο κοριτσάκι που με κοίταζε στα μάτια και δεν έκλαιγε :blink:

Φυσικά ξύπνησα κατατρομαγμένη :huh: Μετά απο λίγες ώρες πήγα στην τουαλέτα και είδα αίμα.Είχα αποκόλληση και έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι,σχεδόν σε πλήρη ακινησία.Πράγματι δεν μπορούσα να φροντίζω το κοριτσάκι μου.Και το μωρό μου είναι κατά 90% κοριτσάκι.

Εύχομαι η ''επίδραση''του ονείρου,που με τρομάζει ακόμα,να σταμάτησε στην αποκόλληση. :dry:

hope_89 έγραψε:

Bibibo,εύχομαι να είσαι εγκυούλα και να χαρίσεις ένα αδερφάκι στην πανέμορφη κόρη σου! :woohoo:

Δεν πολυπιστευω στα όνειρα :dry:

Αλλά μου συνέβη ένα περίεργο περιστατικό πριν λίγο καιρό.

Είχα δει ένα όνειρο που με τρόμαξε.Ήμουνα μαζί με τον καλό μου,σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.Το μωρό μου δεν ήταν εκεί και όταν ρωτούσα τον Στέλιο πού είναι η Άννα δεν μου απαντούσε.Για την ακρίβεια έδειχνε να μην με ακούει. :dry: Ξαφνικά λες και είχα νιώσει δυνατούς πόνους γέννας και γέννησα ένα ματωμένο κοριτσάκι που με κοίταζε στα μάτια και δεν έκλαιγε :blink:

Φυσικά ξύπνησα κατατρομαγμένη :huh: Μετά απο λίγες ώρες πήγα στην τουαλέτα και είδα αίμα.Είχα αποκόλληση και έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι,σχεδόν σε πλήρη ακινησία.Πράγματι δεν μπορούσα να φροντίζω το κοριτσάκι μου.Και το μωρό μου είναι κατά 90% κοριτσάκι.

Εύχομαι η ''επίδραση''του ονείρου,που με τρομάζει ακόμα,να σταμάτησε στην αποκόλληση. :dry:

Κοριτσακι μου ουτε κι εγω βασιζομαι στα ονειρα ομως μου βγαινουν καποια. Ευχομαι να ηταν μονο ενα κακο ονειρο.....

Νέλλη μου νομίζω πως το όνειρό σου σταματάει εκεί. Δε δείχνει να είναι κάτι περισσότερο από την αποκόλληση. Να είσαι αισιόδοξη!:) Δεν μπορούμε κάποια πράγματα ουτε να τα προβλέψουμε αλλά ουτε και να τα προλάβουμε. Ότι είναι να συμβει θα συμβει. Εγώ προχθές είδα ότι σκουπίστηκα είχα αίμα και ΄το δείχνω στη μαμά μου. Ξαφνικά άρχισε να βγαίνει περισσότερο αίμα και είδα το μωρό να αποβάλλεται. Το έπιασα στα χέρια μου για να το αποχεραιτήσω κι αυτό πιπιλουσε το χέρι του. Μο λέει η μαμά μου..<<Ορίστε είναι ζωντανο!!Βάλτο πάλι πίσω!!>> Και της λέω..<<τι λες βρε μαμά!!ΔΕν το έβγαλα εγώ! Μ¨ονο του βγήκε!!>> και μου απαντάει..<<Είσαι πολύ άτυχη Φανή...>>αι το πέταξα στα σκουπίδια..εκείνο βέβαια στα χέρια μου είχε μεγαλώσει αλλά εγώ το πέταξα!!!! Και άρχισα να πλένομαι στην μπανιέρα κλαίγοντας!!!:( Ελπίζω να είναι μόνο από το άγχος και να μη σημαίνει κάτι χιερότερο...

bibibo μου καλησπερα και απο μενα.Ελπίζω πραγματικά το όνειρο σου να ειναι σημαδιακό και να εισαι εγκυουλα.Θέλω να ζητήσω συγνώμη γιατι δεν ειχα δει το θεματακι σου και επειδη και γω πιστευω στα ονειρα και μολις χθες ειδα ενα τετοιο ονειρο, ανοιξα σήμερα το ιδιο θεματακι.Συγνώμη και παλι.Αν διαβασεις το ονειρο μου θα καταλαβεις ποσο πολυ και γω ευχομαι να βγει πραγματικοτητα και να ειμαι εγκυος.Φιλάκια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...