Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα ξεκινησαμε κοτοπουλακι , ξετρελαθηκαμε και συνεχιζουμε .προσφατα μια παιδιατρος μασ συμβουλευσε να δινουμε στο μωρο μονο μια φορα το μηνα κοκκινο κρεας καθως το θεωρει καρκινογονο και επικινδυνο .μου φαινεται παραλογο να στερησω απο το μωρο το σιδηρο που προσφερει το κρεας αυτο .εσεις ποσο συχνα δινετε κοκκινο κρεας στα παιδακια σας? :dry:

Δημοσίευση

Εμάς ο παιδίατρος μας είχε πει μοσχαράκι (ποντίκι)2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον γιατί έχει αρκετό σίδηρο.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ;

Πότε κάνατε εξετάσεις αίματος στα παιδάκια σας;

Εμείς κάναμε όταν ήταν 20 μηνών(προληπτικά) και βρέθηκε ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη 34.6 και χαμηλή φεριτίνη 6,5.Της δίνουμε σίδηρο εδώ κι έναν μήνα 2 φορές την ημέρα κι από σήμερα 1 φορά.Κάπου όμως διάβασα ότι όλα τα παιδιά πρέπει να κάνουν πάνω στον χρόνο εξετάσεις αίματος.

Δημοσίευση

εγω δινω εναλλάξ κοτόπουλο και αρνάκι μιας που έχει αλλεργία και έχουμε περίεργο διαιτολογιο.εγω έκανα εξετασεις 2,5 3,5 μηνών λόγω που τότε εμφάνισε την αλλεργια και τώρα έκανα 15 μηνών ξανα λογω τις αλλεργίας ένα καρο εξετάσεις και μια γενική αίματος.παρόλου που έχουμε περιεργο διαιτολόγιο είχε 38,5 αιματοκριτη και ο παιδίατρος μου είπε οτι είναι καλα΄.εγω θα κάνω τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο σίγουρα...καλύτερα να είμαστε και σίγουροι,δεν το έχω συζητήσει με τον παιδίατρο ακόμα αλλά καλή ιδεα να τον ρωτήσω αν το θυμηθώ βέβαια

Δημοσίευση

Καλημέρα...Εμας παρότι ο παιδιατρός μας ειναι πολυ αυστηρος στο

θέμα τις διατροφής δεν μας έχει πει ποτέ να του δινουμε κρέας 1φορα

το μήνα...

Τον δινω 2 μερες κρεας 3 κοτοπουλο και 2 ψάρι....

Δημοσίευση

Καλημερούδια σε όλες!

Μέχρι το χρόνο έδινα εναλλάξ μοσχάρι-κοτόπουλο. Μετά το χρόνο εισάγαμε και το ψάρι στη διατροφή μας. Ο παλιός μας παιδίατρος ( πρόσφατα αλλάξαμε πόλη συνεπώς και παιδίατρο) είχε πει μετά το χρόνο 4 μέρες ψάρι, 2 κοτόπουλο και 1 μοσχάρι μέσα στην εβδομάδα. Ο νέος παιδίατρος (μόλις χθες πήγαμε πρώτη φορά για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και μας γνώρισε και από την καλή και από την ανάποδη (το Μαράκι εννοώ)) μου είπε ελεύθερη η διατροφή όχι όσον αφορά το τι της δίνω αλλά και το πόσο συχνά. Αν μαγειρέψω 1 μέρα την εβδομάδα ψάρι, τόσο να της δώσω, αν μαγειρέψω 2 μοσχάρι, τόσο να της δώσω. Υπερβολές δε θέλει ούτε στο μοσχάρι αλλά ούτε και στο ψάρι (πολύ συχνά ή πολύ σπάνια).

Εξετάσεις αίματος της κάναμε στο χρόνο, ο νέος παιδίατρος της θεωρεί περιττές. Εφόσον λέει η κλινική εξέταση του μωρού είναι καλή δεν υπάρχει λόγος να το υποβάλλουμε σε τέτοια διαδικασία (κορίτσια φρίκη... έκανα να τη συνεφέρω 1 μέρα). Τις συνιστά μόνο για διαγνωστικούς λόγους. Τι να πω? Εγώ ησύχασα που τις έκανα και τα αποτελέσματα ήταν άριστα.

Σας φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου που χαθήκατε;;; Εγώ έχω την μπουμπού άρρωστη απο την Πέμπτη. Το Σάββατο έφτασε 39 πυρετό αλλά ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι είναι απύρετη με πολύ μύξα όμως!!!  @annie!πόσο έμεινε αγάπη μου;;;
    • Α ρε τι κάνουμε οι ερμες μανες οι όρθιες μπάλες για τα παιδάκια μας.🤣🤣🤣 Κατρακυλαμε παντού!!!! Που να βάλεις κωλο αν έχεις και άλλα παιδιά. Αφού λέει ο γιατρός ξεκούραση και μέσα μας γελάμε 🤣🤣🤣 Βαθιές αναπνοές κορίτσι μου και θα αντέξουμε!!!!! Αυτό το Σάββατο θα μπεις;;;; Το έχετε κλείσει;;; Άντε ρε συ με το καλοοοοο έρχεται!!!!❤️❤️❤️  Πωπω Περασε ο καιρός πολύ γρήγορα ❤️   
    • @Diwni μου περαστικα σας ευχομαι. @Maria98 Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου από την κατάλαβα είσαι κι εσύ σκορπίνα σαν εμένα. Εγώ αφήνω το μωρό το πρωί σε μια κοπέλα που μου τον φιλάει και πηγαίνω για δουλειά και το απόγευμα που ξανά πηγαίνω γραφείο μένει με τον πατέρα του ή το πηγαίνω κάποιες φορές στη μαμά μου για λίγο. Όλα είναι θέμα προσαρμογής να ξέρεις εγώ στην αρχή ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά τώρα μου φαίνεται το πιο  φυσιολογικό πράγμα. Ο μπεμπέκος Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς και τους έχω πει να τον έχουν ως επί το πλείστον στο relax η ξάπλα ώστε να είναι λίγο ανεξάρτητος. Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο κάνουμε μαζεμένες αγκαλίτσες για όλη την εβδομάδα. Επίσης ήθελα να σας πω ότι προχθές μου έπεσε από το κρεβάτι Αλλά είμαι τόσο τυχερή που είχα μόλις βγάλει ένα σάκο με χειμωνιάτικα ρούχα και για καλή μου τύχη έπεσε πάνω εκεί. Συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου και τώρα καταλαβαίνω πως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες δεν το παίρνεις καν είδηση το πόσο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη κάτι. Γυρίζει σαν σουβλάκι όλη την ώρα και μετακινείται με τροπο που δεν μπορώ να προβλέψω τις κινήσεις του. Επισης ακομα τον εχω στην πεινα γιατι και μεις μολις κλεισουμε τον εκτο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες
    • Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε;  @Ngsofia μου πώς είσαι; πώς πάει η αναμονή;;  
    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...