Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ο γιατρός μου, μου είπε πως άν μέχρι τον Ιανουάριο δεν έχω καταφέρει εγκυμοσύνη θα πάμε για εξωσωματική.Ο ίδιος είναι λέκτορας στο "Αττικό" και η εξωσωματική θα γίνει εκεί.Έχει κάνει κάμια από σας εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο; ώστε να ξέρει πως είναι;Έχω την αίσθηση ότι ίσως να είναι καλά από την άποψη ότι δεν κοιτάνε να σε εκμεταλλευτούν ίσως. Τι κόστος έχει η εξωσωματική σε ένα δημόσιο νοσοκομείο είναι διαφορετικό από ένα όποιο κέντρο εξωσωματικής;Οι συνθήκες είναι άραγε καλές;

Δημοσίευση

NAI!!!!!!!!!!!

EXΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Δημοσίευση

Βούλα να σου ζήσει το κοριτσάκισου! :) Να σε ρωτήσω ήταν 1400 με κάποια κάλυψη από την ασφάλεια ΙΚΑ / Δημόσιου ή κατί τέτοιο;

Γιάννα τι τέλειο να τα καταφέρει κανείς με την πρώτη, έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια και εγώ είμαι 38.Κορίτσια οι ενέσεις σε κάνουν και παίρνεις βάρος πολύ;Το έχω άγχος και γενικά φοβάμαι!!!! :S Άλλα θέλω πάρα πολύ να κρατήσω ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μου...

Δημοσίευση

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ.ΤΑ 1400 ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....

ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!

Δημοσίευση

MHN AΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...