Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΔΙΛΛΗΜΑ!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΛΛΗΜΑ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΡΩΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ.... ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ?? ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΚΛΕΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΓΑΖΩ 20 ΜΛ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΟΧΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ!! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα τον παιρνεις μαζι, αλλωστε σε οδοντιατρο πας και οχι σε παθολογο..

Απλα για να μην ταλαιπωρηστε να φροντιζεις να κλεινεις το πρωτο ραντεβου, γιατι μετα ενα εκτακτο να ερθει ολα αργουν.

Καλη συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα που έσπασε το δόντι όταν η μικρή ήταν 4 μηνών, την πήρα μαζί μου. Κάποιες φορές ήταν και ο άντρας μου μαζί και την κρατούσε, κάποιες άλλες ήμασταν μόνες μας. Τα καταφέραμε μια χαρα. Εμένα η Δανάη είναι η προέκταση του εαυτού μου. Δεν πάω πουθενά χωρίς εκείνη. Περαστικα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ μαζί μου τον έπερνα μιας που δεν είχε πιει με μπιμπερο μέχρι 7 μηνών τίποτα.και την πρώτη μέρα που έκανα απονεύρωση(δεν θυμάμαι καλά αλλα΄έπρεπε να μην πιει για 6 ώρες και να πίνω πολύ νερό και να βγάζω και το γάλα να το πε΄τάω) κόλαση..έβγαλα με το χέρι 100ml γάλα πριν πάω (θήλαστρο δεν είχα) και μελάνιασα και το στήθος, και δεν το έπινε...άστα με το κουταλάκι του το έδινα και δικό μου και neocate...και επειδη είχα και άγχος άφησα και ένα δύωρο να περάσει παραπάνο μην πα΄θει και τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να το παρεις μαζι σου! το ιδιο εκανα και εγω! με το ριλαξ και οδοντιατρο! ζητα απο τον γιατρο να σου βαλει νωρις η αργα ραντεβου ωστε να μην εχει κοσμο η αν μπορει να ανοιξει αλλη στιγμη το ιατρειο για εσενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως το θήλαστρο σου δεν είναι αποτελεσματικό. Είναι νοσοκομιακου τύπου ή άλλο. Τα νοσοκομειακα της Μεντελα (ειδικα το διπλο ελεκτρικ πλας) είναι πολύ αποτελεσματικά (σε μικρή ταχύτητα).

Τώρα να το παίρνεις μαζί σου το νινι στο πρώτο ραντευου , αλλά ίσως αργότερα να δοκίμαζες να βγάζεις μια φορά τη μέρα γάλα (το πρωί μισή ώρα μετά το γεύμα του)για να έχεις λίγη ελευθερία και για να συνηθίζει και το μικρό.

Περαστικά. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ είμαι της άποψης να το παίρνεις μαζί σου το μωρό. Και εγώ το έχω κάνει. Μια φορά σε οδοντίατρο και μία σε δερματολόγο που χρειάστηκε να πάω την πήρα μαζί μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΧΕ Κ ΤΟ ΡΙΛΑΞ Κ ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ! ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω περισυ εκανα πολλες εργασιες με τα δοντια μου και αρκετες φορες όταν ήταν κατι "γρήγορο" την ειχα μαζι μεσα .

Αν ήταν κατι που θα επαιρνε ωρα , πηγαιναμε μαζι με τον αντρα μου και οταν εγω εμπαινα μεσα εκεινος την πηγαινε βολτα με το καροτσι . Δεν χρειαζεται να καθεται μεσα στο ιατρειο να σε περιμένουν .

Γενικά εγω αποφευγω τους κλειστους χωρους με τη μικρή .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ

ΛΟΓΙΚΑ ΟΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ

ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ..

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ

ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΗΔΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΨΙΛΟΜΟΥΦΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!! ;) ΦΙΛΑΚΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαν να ακουω εμενα..Μαζι τον επαιρνα αναγκαστικα και σε γιατρους και οταν εψαχνα νυφικο και παντου. Πιο πολυ κοπο το βρισκω να το ζοριζεις τοσες μερες με συμπληρωμα αφου σε προτιμαει παρα να ψιλοταλαιπωρηθει μια μερα. Χωρια που θα βγει μια βολτιτσα και καλο ειναι μια στις τοσες να βγαινει απο τη ρουτινα του. Εμενα στην αρχη ετσι ητανε και μαλιστα ηθελε να θηλαζει μονο ξαπλωτος και τωρα παμε παντου μαζι και οταν πειναει λεει μαμ και τσουπ το γαλα ετοιμο προς καταναλωση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Δε θυμάμαι να μας έχεις ανακοινώσει το θετικό σου αποτέλεσμα!!! Με το καλό. Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι!
    • Κι εμένα 2 μετρά είναι ο μπαμπάς της μικρής. @nanouko κι εγώ 1,60 είμαι. Το μόνο που με σώζει είναι οτι είναι κι εκείνος αδύνατος. Γερά να είναι τα μωράκια μας κορίτσια μου κι ότι θέλει ας γίνει!!!
    • Κορίτσι μου γλυκό πάντα μας σκέφτεσαι όλες και δεν μας ξεχνάς 🥰🥰🥰.. σας παρακολουθώ συνέχεια!! Και στο θεματακι Αυγούστου βλέπω τα νέα σου ❤️ εγώ καλά είμαι! Είχαμε κάνε την 2η σπερμματεγχηση πριν από 1 μήνα για να ετοιμαστούμε για την επιτροπή φαρμάκων και τελικά μας έκανε την χάρη το σπορακι και βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα 6+3 για την ακρίβεια 🥰 και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες! Με την @ΛΕΥΚΗ  την @Antonia2 και την @Xrisa95 θα γεννήσουμε όλες μαζί αν πάνε όλα καλά 😁😁😁😁
    • Θα κανείς σίγουρα κουβέντα με την γιατρό σου να σου πει εκεινος καλύτερα τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση σου…Εγω έκανα αποξεση γιατί ήταν λίγο πιο προχωρημένη από εσενα η εγκυμοσύνη και δεν μου εδιναν χάπια για αποβολή στο σπίτι....αν μπορεί να γίνει μόνο του (χωρίς χάπια ) άστο να γίνει μόνο του  εγω θα σου πω την γνωμη μου μόνο.. είναι πολύ νωρίς για να μπεις στην διαδικασία των εξετάσεων ειδικά για καρυοτυπο.. για την ώρα θεωρείτε τυχαίο γεγονός και δεν το ψάχνουν πιο πολύ και σε εμένα αυτο είπαν.. .το μόνο που θα σου έλεγα να κανείς είναι ορμονικές εξετάσεις να δεις θυρεοειδή αν είναι ρυθμισμένα αυτά τίποτα άλλο για την ώρα  Ο φόβος ότι μπορεί να ξανά τυχει πάντα θα υπάρχει απλά με βάσει τις πιθανότητες είναι με το μερος σου στο να πάει καλά την επομενη φορά..Εμένα μου είπαν με το που δω την πρώτη περίοδο μπορω να ξεκινήσω αμέσως προσπάθεια ξανά δεν χρειάζεται να περιμένω και αυτό έκανα...λογικά θα πάρεις το οκ να ξανά προσπαθήσεις μετά την πρώτη περίοδο αρκεί να είναι και ο αντρας σου εκεί μην έχει φύγει ταξίδι  Θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό 
    • Αχ σκυλάκια!!! Ποσο μα ποσο τα αγαπώ!!! Πριν την εγκυμοσύνη ονειρευόμουν τοσο πολυ ενα σκυλάκι. Αφου στον σύζυγο του το δήλωσα, μολις και το τελευταίο παιδι αρχίσει τις εξόδους με φίλους εγω θα πάρω σκύλο. Εκείνος τα αγαπάει μεν, αλλα δεν τα θελειες το σπίτι... Αλλα θα πατουσα ποδι. Και να σου πω, τι δεν θα εδινα να έχω ενα σκυλάκο τωρα στα δύσκολα. Μεγάλωσα με σκυλιά απο παιδι... Τα παιδια μου σαφως δεν μπορούν να καταλάβουν τι μου συμβαίνει ούτε τους έχω πει κατι. Μονο οτι ειμαι λίγο άρρωστη και θα συνέλθω. Εκανα και το λαθος μια μερα να ξεσπάσω σε κλάματα και ηρθαν ολα και με αγκάλιασαν και ρωτούσαν τι έχω... Τα ζουζουνια ειναι 9 , 4,5 και 2,5. Ταυρακι ζυγακι και παρθενακι αντίστοιχα! Να σας πω κατι κουλό;;; Πρίν 3 μηνες που ήταν έγκυος μια φίλη (που δυστυχώς παλινδρομησε) μου ειχε πει για ντομπλερακι. Της ειπα θα της δωσω το δικο μου. Γυρισα το σπίτι ανάποδα για να να το βρω. Και ορκίζομαι εδωσα τεράστια βάση, σε ένα συρτάρι που ήμουν σίγουρη οτι το ειχα εκει. Ομως δεν το βρηκα. Οποτε θεώρησα πως μαλλον θα το έδωσα στην αδερφή μου. Και καλε κορίτσια.... Χθες βράδυ, πηγα να παρω απο αυτο το συρτάρι ένα τετράδιο, το οποίο ειναι πανω πανω και τσουουουπ να σου το ντομπλερακι!!! Κουλο ε;;; Τα παιδιά αποκλείεται να το είχαν πάρει γιατί δεν το φτάνουν. Το εβαλα για πλακα στην κοιλιά. Ακουσα το εντερακι μου, ακουσα και τους χτύπους της καρδιάς μου. Οκ ζω. Αλλα μου φανηκε τοσο περίεργο.  Έκλεινα τα ματια και ονειρευόμουν τους χτύπους της καρδιάς του. Τι δεν θα έδινα να τους ακουσω... Θεε μου ποσο το θέλω. Ποσο το αγαπώ. Πόσο θα ήθελα σε 7 μήνες να το κρατησω στην αγκαλιά μου . Ποναω τόσο ποτ ξέρω πως δεν... Επίσης υπάρχει μια μικρή ελάττωση στο αιμα. Στην λεκάνη δεν βλέπω η βλέπω ελάχιστο όπου μέχρι εχθές ήταν κατακόκκινο το νερό  στην λεκάνη,στο χάρτη βέβαια βλέπω. Θεωρω ακράδαντα πως θα έπρεπε να παίρνω και ενεσης κορτιζόνης... Και μεγίστη δόση utrogestan  δεν ξερω ποια είναι. Ούτε ο σύζυγος που ειναι φαρμακοποιός.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...