Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΔΙΛΛΗΜΑ!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΛΛΗΜΑ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΡΩΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ.... ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ?? ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΚΛΕΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΓΑΖΩ 20 ΜΛ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΟΧΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ!! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα τον παιρνεις μαζι, αλλωστε σε οδοντιατρο πας και οχι σε παθολογο..

Απλα για να μην ταλαιπωρηστε να φροντιζεις να κλεινεις το πρωτο ραντεβου, γιατι μετα ενα εκτακτο να ερθει ολα αργουν.

Καλη συνεχεια!!

Εμένα που έσπασε το δόντι όταν η μικρή ήταν 4 μηνών, την πήρα μαζί μου. Κάποιες φορές ήταν και ο άντρας μου μαζί και την κρατούσε, κάποιες άλλες ήμασταν μόνες μας. Τα καταφέραμε μια χαρα. Εμένα η Δανάη είναι η προέκταση του εαυτού μου. Δεν πάω πουθενά χωρίς εκείνη. Περαστικα σου!

και εγώ μαζί μου τον έπερνα μιας που δεν είχε πιει με μπιμπερο μέχρι 7 μηνών τίποτα.και την πρώτη μέρα που έκανα απονεύρωση(δεν θυμάμαι καλά αλλα΄έπρεπε να μην πιει για 6 ώρες και να πίνω πολύ νερό και να βγάζω και το γάλα να το πε΄τάω) κόλαση..έβγαλα με το χέρι 100ml γάλα πριν πάω (θήλαστρο δεν είχα) και μελάνιασα και το στήθος, και δεν το έπινε...άστα με το κουταλάκι του το έδινα και δικό μου και neocate...και επειδη είχα και άγχος άφησα και ένα δύωρο να περάσει παραπάνο μην πα΄θει και τίποτα.

να το παρεις μαζι σου! το ιδιο εκανα και εγω! με το ριλαξ και οδοντιατρο! ζητα απο τον γιατρο να σου βαλει νωρις η αργα ραντεβου ωστε να μην εχει κοσμο η αν μπορει να ανοιξει αλλη στιγμη το ιατρειο για εσενα!

Μήπως το θήλαστρο σου δεν είναι αποτελεσματικό. Είναι νοσοκομιακου τύπου ή άλλο. Τα νοσοκομειακα της Μεντελα (ειδικα το διπλο ελεκτρικ πλας) είναι πολύ αποτελεσματικά (σε μικρή ταχύτητα).

Τώρα να το παίρνεις μαζί σου το νινι στο πρώτο ραντευου , αλλά ίσως αργότερα να δοκίμαζες να βγάζεις μια φορά τη μέρα γάλα (το πρωί μισή ώρα μετά το γεύμα του)για να έχεις λίγη ελευθερία και για να συνηθίζει και το μικρό.

Περαστικά. :kiss:

Κι εγώ είμαι της άποψης να το παίρνεις μαζί σου το μωρό. Και εγώ το έχω κάνει. Μια φορά σε οδοντίατρο και μία σε δερματολόγο που χρειάστηκε να πάω την πήρα μαζί μου

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΧΕ Κ ΤΟ ΡΙΛΑΞ Κ ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ! ΦΙΛΙΑ!

Εγω περισυ εκανα πολλες εργασιες με τα δοντια μου και αρκετες φορες όταν ήταν κατι "γρήγορο" την ειχα μαζι μεσα .

Αν ήταν κατι που θα επαιρνε ωρα , πηγαιναμε μαζι με τον αντρα μου και οταν εγω εμπαινα μεσα εκεινος την πηγαινε βολτα με το καροτσι . Δεν χρειαζεται να καθεται μεσα στο ιατρειο να σε περιμένουν .

Γενικά εγω αποφευγω τους κλειστους χωρους με τη μικρή .

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ

ΛΟΓΙΚΑ ΟΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ

ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ..

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ

ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΗΔΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΨΙΛΟΜΟΥΦΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!! ;) ΦΙΛΑΚΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :kiss::kiss:

Σαν να ακουω εμενα..Μαζι τον επαιρνα αναγκαστικα και σε γιατρους και οταν εψαχνα νυφικο και παντου. Πιο πολυ κοπο το βρισκω να το ζοριζεις τοσες μερες με συμπληρωμα αφου σε προτιμαει παρα να ψιλοταλαιπωρηθει μια μερα. Χωρια που θα βγει μια βολτιτσα και καλο ειναι μια στις τοσες να βγαινει απο τη ρουτινα του. Εμενα στην αρχη ετσι ητανε και μαλιστα ηθελε να θηλαζει μονο ξαπλωτος και τωρα παμε παντου μαζι και οταν πειναει λεει μαμ και τσουπ το γαλα ετοιμο προς καταναλωση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...