Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!!!!!

Είπα να ανοίξω αυτό το πόστ μιας και πρόσφατα ανακάλυψα οτι μου αρέσει πολύ να κάνω χειροτεχνίες και κοσμήματα! είναι πολύ δημιουργικό και μου αρέσει παρα πολύ!

Για όσες έχουν λίγο χρόνο και θα ήθελαν να βρουν καινούργια ενδιαφέροντα θα ηταν πολύ ωραίο να δοκιμασουν!!!!

Υπάρχουν καποιες κοπέλες που ασχολούντε με το άθλημα λοιπόν :P ?

Κάνετε καθόλου χειροτεχνίες εσείς?

αναμένω μηνυματα σας και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της δημιουργίας!!!

φιλια σε όλες, καλη σας μέρα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Μαρακι!

κοίτα μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις με χαντρούλες και και δέρμα η πετονια καποια κολιε η βραχιολάκια για αρχή και να σου δείξει κάποια κοπέλα πως κλείνουν τα κουμπόματα! αμα σου αρέσει σαν ιδέα ρωτα οτι θες!

Μετα μπορείς να κάνεις και χειροτεχνίες απο χαρτόνι η παλια σου αντικείμενα να τα κάνεις σαν κοινούργια με χρυσόσκονες, κορδέλες κλπ.

Βασικό μου συστατικο στις χειροτεχνίες είναι η συλικόνη!

Μέχρι το βράδυ θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες, πρέπει να πάω σπίτι όμως πρώτα! θα χαρώ να μου πείτε και τη γνώμη σας!

Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

Α πα πα πα πα πα πα!!!!!!! Ούτε τα χέρια μου πιάνουν, ούτε μου αρέσει! Αυτά είναι για τους άλλους... Χρυσή με έκανε η μάνα μου να με μάθει κέντημα και πλέξιμο!!! Είχα μάθει, αλλά πώς τα έκανα... Κάτι κεντήματα λες και είχαν πάθει τυμπανισμό, και κάτι πλεκτά λες και τα τραβούσαν όλο το βράδι...

Στην κατασκήνωση κάναμε τέτοια, αλλά και πάλι δεν τα πολυκατάφερνα. Κάτι διακοσμήσεις, και τα παρόμοια!!!

Η θεία μου ασχολείται πολύ και μάλιστα τα πουλάει και στο βιβλιοπωλείο τους! Παλιά έκανε κατασκευές με ένα υλικό σαν πλαστελίνη που το έψηνες στο φούρνο, πώς το λέγανε; Τώρα ζωγραφίζει γυάλινα αντικείμενα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΗΓΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ...

ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΙΕΔΕΣ,ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΤΟΝΙΑ

..ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΗΡΩΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΩΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ....

ΚΕΝΤΑΩ Κ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΛΕΞΙΜΟ Κ ΒΕΛΟΝΑΚΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Κ ΦΕΤΟΣ...

ΠΕΡΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ Η ΚΡΑΣΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ

Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΒΑΖΑ...

Δημοσίευση

sexy ant έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΗΓΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ...

ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΙΕΔΕΣ,ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΤΟΝΙΑ

..ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΗΡΩΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΩΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ....

ΚΕΝΤΑΩ Κ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΛΕΞΙΜΟ Κ ΒΕΛΟΝΑΚΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Κ ΦΕΤΟΣ...

ΠΕΡΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ Η ΚΡΑΣΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ

Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΒΑΖΑ...

αμα θές βάλε καμια φωτογραφία να δούμε τα μπουκάλια!!!

υπάρχει και μια τεχνική με χαρτοπετσέτες που μπορείς να το κάνεις σε μπουκάλια, κουτακια κλπ.

εγω πιάστηκα με χριστουγεννιάτικα στολίδια τώρα! έχω ετοιμάσει μερικά και θα κάνω και άλλα

Δημοσίευση

Δήμητρα, περιμένουμε φώτο με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!! Είμαι σίγουρη ότι θα έχουν επιτυχία ... !!! και εγώ διαπίστωσα τελευταία ότι έχω μια κλήση προς τα καλλιτεχνικά.. εμένα μου αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα , παιδικά κάδρα με σύρμα και χάντρες , όπως και να στολίζω κεριά .. Επίσης έχω αγοράσει κάτι φύλλα αλουμινίου τα οποία επεξεργάζομαι ( τους δίνω σχήμα και χρώμα ή τους κολλάω χάνδρες ή κορδέλες) και είναι συμπαθέστατα .. Γενικώς κάνω ότι μου κατέβει.. Μου αρέσει να ασχολούμαι γιατί ηρεμώ και απασχολούμαι δημιουργικά με κάτο τόσο απλό και όμορφο...

Αντε καλες δημιουργίες! να έχουμε !!

Δημοσίευση

το πιστολι σιλικονης ειναι πανω πανω στο συρταρι :P εχω φτιαξει κανα 2 mobile απο ζυμαρι (τα οποια διελυσε ο καταστροφεας :P )

φετος θα κανω χριστουγενιατικα στολιδια με τον μικρο παρεα,το περιμενω πως κ πως!! :):) εχω αφησει κ ενα τοιχο λευκο στο παιδικο να τον φτιαξω (να δω ποτε!). Ανεβασε φωτο να χαζεψουμε κ να παρουμε ιδεες!

υγ πολυ ωραιο θεμα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΕΣ ΜΟΥ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ , ΤΙΣ ΕΒΑΨΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΒΑΛΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ , ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΚΛΠ.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ JAMBO! ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ, ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ, ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΛΠ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ!

ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ, ΤΑ ΤΥΛΙΞΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΙΝΙ, ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!

ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΨΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ!

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΦΕΝΙΖΟΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΙΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ!!!

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΑ JUMBO ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!!

Δημοσίευση

χρυσα78 έγραψε:

Δήμητρα, περιμένουμε φώτο με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!! Είμαι σίγουρη ότι θα έχουν επιτυχία ... !!! και εγώ διαπίστωσα τελευταία ότι έχω μια κλήση προς τα καλλιτεχνικά.. εμένα μου αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα , παιδικά κάδρα με σύρμα και χάντρες , όπως και να στολίζω κεριά .. Επίσης έχω αγοράσει κάτι φύλλα αλουμινίου τα οποία επεξεργάζομαι ( τους δίνω σχήμα και χρώμα ή τους κολλάω χάνδρες ή κορδέλες) και είναι συμπαθέστατα .. Γενικώς κάνω ότι μου κατέβει.. Μου αρέσει να ασχολούμαι γιατί ηρεμώ και απασχολούμαι δημιουργικά με κάτο τόσο απλό και όμορφο...

Αντε καλες δημιουργίες! να έχουμε !!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΔΕΛΑ!

ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ? ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΥΣΙΣΑ?

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ

ΕΛΛΑΔΑ(ΤΑ ΧΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ) ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ Κ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ

Κ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΩΜΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΚΟΛΛΑΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ

ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΑΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΙΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ(ΠΑΡΤΥ) ΚΑΙ

ΑΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΙΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ www.ftiaxto.gr

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΞΙΜΟ,ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ..

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω πράγματα με το χέρι , πιάνουν τα άτιμα!

Απλά βαριέμαι ευκολα :blush:

Εκανα για ενάμιση χρόνο μαθήματα κοσμήματος (με χάντρες , σύρμα , πετονιά , χαλκο )

Εχω φτιάξει πολλά κοσμήματα και μου αρέσει πολύ να φτιάχνω στολίδια με χάντρες και σύρμα για τα Χριστούγεννα!

Δυστυχώς πρέπει να βλεπόμαστε για να σας δείξω πως φτιάχνονται , χρειάζεται κάτι σαν πλέξιμο της χάντρας με το σύρμα.Γίνονται πολύ εντυπωσιακά!

Δημοσίευση

evipapa έγραψε:

Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω πράγματα με το χέρι , πιάνουν τα άτιμα!

Απλά βαριέμαι ευκολα :blush:

Εκανα για ενάμιση χρόνο μαθήματα κοσμήματος (με χάντρες , σύρμα , πετονιά , χαλκο )

Εχω φτιάξει πολλά κοσμήματα και μου αρέσει πολύ να φτιάχνω στολίδια με χάντρες και σύρμα για τα Χριστούγεννα!

Δυστυχώς πρέπει να βλεπόμαστε για να σας δείξω πως φτιάχνονται , χρειάζεται κάτι σαν πλέξιμο της χάντρας με το σύρμα.Γίνονται πολύ εντυπωσιακά!

πεσ μας, πες μας!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...