Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....

ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ...ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ 30-31 ΜΕΡΕΣ..ΚΑΙ ΕΧΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ CLEAR BLUE ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ...Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ...ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ???

Δημοσίευση

εφοσον εχεις καθυστερηση λογικα θα επρεπε να δειξουν τα τεστ...αρα για να μην περιμενεις και αγωνιεις κανε καλυτερα μια χωριακη σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο και θα μαθεις γρηγορα την ιδια μερα...φιλακια και καλη τυχη!το θελεις το μωρο αν εισαι????ελπιζω ναι!

Δημοσίευση

ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ....ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ..21 ΚΑΙ 22...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Κ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΩ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...