Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ,με αφορμη την ερευνα που εκανα για παιδοτοπους για την επικειμενη συναντηση της Θεσσαλονικης θελω να θιξω ενα θεμα που με απασχολει ,σε συντομο χρονικο διαστημα η κορη μου θα γινει ενος ετους και θελω τα πρωτα της γενεθλια να εχουν μια ιδιαιτερη χρεια,το σπιτι ειναι μικρο για να φιλοξενησει αρκετα ατομα κατα κυριο λογο ενηλικες διοτι φανταζομαι πως θα θελουν να ερθουν κ οι παππουδες και οι θειοι και οι θειες.......θελω ωστοσο να εχει παιδακια διοτι κακα τα ψεμματα τα παιδια παιδια θελουν,οποτε η σκεψη μου παει σε παιδοτοπο,κοιταζωντας τον παιζωτοπο διπλα στο κοσμος ειδα οτι χρεωνουν 10 ευρω το κεφαλι ειτε παιδακι ειτε ενηλικας και εξτρα στην μιση τιμη του καταλογου το ποτο (για τον ενηλικα)επισης υπαρχει εξτρα χρεωση για κλοουν ,στην τιμη συμπεριλαμβανονται τα τραπεζομαντηλα κ οι προσκλησεις ,μου φενεται αρκετα τσιμπιμενη η τιμη διοτι με τον κοσμο που θα εχω θα θελω κανα πεντακοσαρικο,τι λετε να κανω?δωστε μου ιδεες και συμβουλες,φυσικα θα ρωτησω και σε αλλους παιδοτοπους (η κουνιαδα μου στις Σερρες ειχε πληρωσει μονο τους καφεδες για τους γονεις και το πιατο για τα παιδακια και ειχε φερει απο το σπιτι πιτες και τετοια οπως και την τουρτα αλλα μου φανηκε πολυ φτωχικο)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΩΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ...ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 500 ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ..ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..Η ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ 1Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ..ΑΡΓΟΤΕΡΑ :kiss:

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ...

Δημοσίευση

και εγω θελω παιδακια....τωρα οι μεγαλοι...αστα πολυς κοσμος!!!!!

αντε παλι μπηκαμε σε τρυπακι οπως στα βαφτισια....!!!!!ααααχχχχ να μην μπορεις να κανεις αυτο που θες οπως ακριβως το θες!

αμα βγαλεις ακρη πες και εμενα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γιώτα μου,θα συμφωνήσω κι εγώ με την Βένη.Καλύτερα να κάνεις σε παιδότοπο τα επόμενα γενέθλια της,γιατι ακόμη είναι αρκετά μικρούλα.Μπορείς την ημέρα των γενεθλίων να καλέσεις τους συγγενείς,να κάνεις μια μικρή γιορτούλα και να κόψετε την τούρτα.Μια άλλη μέρα μπορείς να καλέσεις τους φίλους σας και παιδάκια για να πάρει μια πιο παιδική χροιά το πάρτυ! :laugh: (Ουσιαστικά το δεύτερο είναι πάρτυ... ;) )

Νομίζω έτσι θα μείνουν ευχαριστημένοι όλοι αν και θα κουραστείς λίγο περισσότερο ;)

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!(ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠ ΟΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ε??) :):):):)

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ 2 ΠΑΡΤΥ????? ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.. :)

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΗ...

Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ

ΚΟΣΜΟ :P ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ

ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ;)

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ? ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ :laugh:

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ... ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ

ΠΟΥ :laugh: :silly:

Δημοσίευση

Ο παιδτοπος ειναι για εμγαλυτερς ηλικιες ειναι για τα τεσσερα πεντε ειναι για παιδακια που καταλαβαινουν ενα μωρακι ενος ετους ειναι ακομα πανω στην αγκαλια.

Αν θελεις να κανεις στο παιδοτοπο σκεψου οτι την ωρα που θα κανεις τα γενεθλια δεν θα ειναιμονο οι δικοι σου καλεσμενοι αλλα και καποιοι που απλα εχουν ερθει στο παιδοτοπο .Δεν ξερω αλλα εγω με τις ιωσεις αυτο το καιρο ανεξαρτηξτα απο το νεο ιο σε τοση μικρη ηλικια θα αποφευγα τον συνοστισμο .

Τωρα αν θελεις αν κανεις γενεθλια καλεσε τους συγγενεις αν καποιος ενηλικας ειναι αρρωστος δεν νομιζω να ερθει αλλα μεσα στο παιδτοπο δνε ξερεις απο τους αλλους ;

ποσα ατομα θα ειστε ; να ειστε και 20 ατομα παρε και φτοιαξε μερικα τυροπιτακια , πιτσακια αν θελεις μπορεςι αν παραγγειλεις και ετοιμα και να καλεσεις και να βαλεις και μερικα γαριδακια για εμγαλυτερα παιδια και χυμους .Ειναι πολυ μικρο για να κανεις τοσα εξοδα.

Βεβαια μια λυση ειανι να κανεις τ;α γενεθλια σε παιδιοτιπο κυρικαη πρωι που μονο η τουρτα και οι χυμοθι καικαφε για τους μεγαλους ειναι μια χαρα δεν νομιζω πρωι -πρωι αν θελουν να φανε .Παρε καιμερικα γαριδοπαταατκια και τελειωνει

Δημοσίευση

Γενέθλια σε παιδότοπο στη Θεσσαλονίκη, απ' ό,τι ξέρω από γνωστούς μου βγαίνουν περίπου τόσο, 500 με 600 ευρώ. Είναι ένας πολύ καλός παιδότοπος στο Χαριλάου, αλλά δε θυμάμαι πού ακριβώς, είναι πολύ ξακουστός όμως.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια, πάντως. Σε τόσο μικρές ηλικίες, καλύτερα στο σπίτι. Δε χωράνε καθόλου;

Δημοσίευση

Γίωτα εγώ στο γιό μου και τα τέσσερα χρόνια τα έκανα σε παιδότοπογιατί και μένα το σπίτι είναι μικρό και δεν χωράνε πάνω από 10 άτομα.

Τώρα όμως στην μικρή θα τα κάνω στο σπίτι. Στα πρώτα γενέθλια όντως δεν αξίζει σε παιδότοπο γιατί είναι πολύ μικρά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τις επόμενες χρονιές και ιδίως στα 3α και 4α γενέθλια το καταευχαριστήθηκε. Πάντως τα 10 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Εγώ τις πρώτες 3 χρονιές τα έκανα με 6ευρώ και πέρσι 7ευρώ στο Cartoon. Όταν συναντηθούμε θα σου πώ λεπτομέρειες. Πάντως είναι αρκετά τα χρήματα. πέρσι που είχα αρκετά άτομα μου βγήκε 400 ευρώ. Φέτος και στον μεγάλο μάλλον στο σχολείο θα τα κάνω.

Δημοσίευση

αχ με αποθαρυνατε,το θεωρω βλακεια να δωσω 500 ευρω ,που με κοπο θα νμαζεψω( αν περισσευαν θα τα εδινα) απο τη στιγμη που δεν θα μπορει να το φχαριστηθει κ η ιδια,εχετε δικιο,πρεπει να βρω μια μεση λυση για τους καλεσμενους γιατι θελω να ερθετε ολες με τα παιδακια σας,αλλωστε ειστε οι πρωτοι μας φιλοι!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...