Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια

πως γινεται και εχει αλλαξει

η υπογραφη μου χωρις εγω να την

εχω αλλαξει? την συγκεκριμενη υπογραφη

την ειχα πριν ενα μηνα και την αλλαξα

με αλλα τικερακια πως γινεται αυτο

και αλλαξε απο μονη της??????

Δημοσίευση

καλημερα-θα με πειτε χαζη αλλα οταν εκανα την διαδικασια για να βαλω τικερακι δεν βρηκα πουθενα στο προφιλ που να λεει για υπογραφη η καποια λεξη κλειδι.μπορει καποια να βοηθησει εμενα την χαζη απειρη? :P

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Ρε κοριτσια

πως γινεται και εχει αλλαξει

η υπογραφη μου χωρις εγω να την

εχω αλλαξει? την συγκεκριμενη υπογραφη

την ειχα πριν ενα μηνα και την αλλαξα

με αλλα τικερακια πως γινεται αυτο

και αλλαξε απο μονη της??????

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ :laugh:

Δημοσίευση

BEBISNIK έγραψε:

καλημερα-θα με πειτε χαζη αλλα οταν εκανα την διαδικασια για να βαλω τικερακι δεν βρηκα πουθενα στο προφιλ που να λεει για υπογραφη η καποια λεξη κλειδι.μπορει καποια να βοηθησει εμενα την χαζη απειρη? :P

Καλημερα

Θα πας προφιλ-επεξεργασια προφιλ- και οταν με το καλο σου ανοιξει θα δεις την υπογραφη.

Δημοσίευση

Το δικό μου είναι μεγαλύτερο θαύμα!!!Ενώ τα έχω σβήσει τελείως, δηλαδή δεν γράφει κάτι στην υπογραφή αυτό συνεχίζει να μετράει και μάλιστα μου δείχνει και 5 μέρες μετά...Λένα...είχες πει για αναβάθμιση! Αυτό κι αν είναι αναβάθμιση!!χεχεχεχεχε..(χωρίς παρεξήγηση έτσι;; :) )

Bebisnik στο προφίλ κάπου λέει επεξεργασία κι εσυ επιλέγεις πεξεργασία προφίλ. Εκεί είναι η υπογραφή.

Δημοσίευση

BEBISNIK έγραψε:

Πας εκει που λεει επεξεργασια προφιλ

και κανεις αποκοπη - επικολληση τον

κωδικο του τικερ

Δημοσίευση

BEBISNIK 8a pas sto profil sou, pano aristera 8a epilexeis thn epexergasia, epexergasia profil.

meta stis ri8mhseis forum (sth mesh peripou ths selidas, aristera) 8a deis teleutaia epilogh thn ypografh!!!ekei kaneis thn epikolhsh....

emena den mou emfanizei ypografh omos..(shmera xekinise auto)

filia

Δημοσίευση

εκανα αντιγραφη επικολληση, αποθηκευτηκαν οι αλλαγες στο προφιλ αλλα παλι τιποτα.στη σελιδα με τα τικερακια το foroum signature δεν επιλεγετε για να σας δωσει τον κωδικο?

Δημοσίευση

Μάλλον δν έχεις μόνο εσυ το πρόβλημα..αλλά αρκετές εδώ μέσα. Εδω εγώ σου λέω έχω σβησει τις υπογραφές και αυτές εμφανίζονται μόνες τους!!Κάτι σαν υπογραφές-φαντάσματα!χαχαχααχαα

Δημοσίευση

βρε τυρογαριδακι μπορεις να μου πεις ποιο κωδικο διαλεγεις απο το τικερακι και το κανεις αντιγραφη γιατι εχει τοσα να διαλεξω.πας στο foroum signature και επιλεγεις κατι απο εκει?

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Μάλλον δν έχεις μόνο εσυ το πρόβλημα..αλλά αρκετές εδώ μέσα. Εδω εγώ σου λέω έχω σβησει τις υπογραφές και αυτές εμφανίζονται μόνες τους!!Κάτι σαν υπογραφές-φαντάσματα!χαχαχααχαα

¨ετσι ακριβως!

Την υπογραφη που βλεπεις τωρα σε μενα

την ειχα καιρο πριν και μετα την αλλαξα

με lilypie. Aπο που εμφανιστηκε και πως...

αποτελει ενα απο τα χιλιαδες μυστηρια! :huh::ohmy:

παντως οι ηλικιες των ζουζουνακίων μου ειναι οκ!

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...