Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas koritsia!!! Eimai stin 8h ebdomada kai mou exei sistini o giatros gia na kanw auxenikh diafaneia! To epsaksa sto internet kai diabasa to ti einai auti h eksetasi kai to poso simantiko einai gia na ginei!! Epidei menw se nisi kai 8a paw Athina gia na to kanw exw ena problima me to xrono!! Logo douleias mporo mono gia mia mera na figo kai ton giatro pou mou lei o giatros edw einai anoixtos mono meta tis 3:30!! H ptisi mas einai sti 19:00! 8a prolaboume na ginei h eksetash h 8a eimaste me ena anxos!! O giatros pou 8a pame einai o Nikos Braxnhs (exei paei kaneis??) kai to giatrio tou einai stnh Ambelokipi!!

Δημοσίευση

δεν γνωριζω για τον γιατρο που λες,...ειμαι κυπρια... ισως αν εξηγησεις την κατασταση στον γιατρο σου ωστε να πας σε αλλο γιατρο... ισως αν σου γραψει παλι ο γιατρος σου αδεια ασθενειας για 2 μερες ετσι ωστε να φθασεις... αλλα οτι και να γινει, με οποιοδηποτε τροπο την εξεταση αυτη επιβαλλεται να την κανεις!!!

ελπιζω να βρεις συντομα τροπο!

Δημοσίευση

Η εξέταση αυτή διαρκεί το πολύ μισή ώρα. Είναι υπέρηχος και συνοδεύεται από εξέταση αίματος. Τα αποτελέσματα θα τα πάρεις μετά από μία εβδομάδα περίπου. Οπότε αν κλείσεις το ραντεβού στις 3.30 νομίζω προλαβαίνεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα!! Εγώ θα πω μήπως είναι κοριτσάκι κ έχεις αλλά συμπτώματα;; 😜 όπως και να έχει, ίσως με το τρέξιμο και τον μικρό κάπως αυτό-μπλοκάρονται τα συμπτώματα και γι αυτό νιώθεις καλύτερα! Εμείς ευτυχώς είμαστε μια χαρά, αλλά άκουσα για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε κοντινό μας βρεφικό και επειδή πάντα μετά από λίγο έρχονται κ σε εμάς, από αύριο θα την κρατήσω σπίτι! Και από Δευτέρα πάλι σχολείο.. εγώ αν δεν πάρω τα νουπεραλ έχω ακόμη ναυτίες και γενικά έχω νεύρα κλπ 😝 επίσης, έχει πεταχτεί η κοιλιά μου…σοκ! Εγώ 9 μηνών έδειχνα για 6-7 και τώρα αρχίσαμε ηδη 🤣 εσείς πως πάτε από συμπτώματα ;;
    • Περαστικά σας @Maria98. Το πρώτο και το τελευταίο νοσοκομείο σας να ήταν.   
    • @anna_30  κοιτάω κ από τη μια λέω κάτι φαίνεται, από την άλλη μου φαίνεται σας σκια... Αλλά δεν είμαι έμπειρη εγώ να ξες!!! Σου εύχομαι να είναι!!! Θα περιμένουμε μέχρι Παρασκευή τώρα;;; Πφφφ μήπως να κάνεις την Πέμπτη; 😝 Θα μας φάει ή αγωνία 
    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...