Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γεια σας!τι μου κανετε?ελπιζω ναστε ολες υπεροχα!

Λοιπον ας μπω στο θεματακι μου,οπως καταλαβαινετε και απο την ωρα 04,15 τα χαραματα :blink: καθομαι αρκετες ωρες στο ιντερνετ και γενικα μου αρεσει η χρηση του υπολογιστη ετσι σκεφτηκα να εργαστω παραλληλα με την δουλεια μου με τα ατσαλα ωραρια( καθωτι νοσηλευτρια) και με κατι αλλο χωρις να λειπω απο το σπιτι και να αυξησω και το εισοδημα μας!Δοξα το θεο ημαστε καλα οικονομικα αλλα θα μαρεζε να κανω και κατι απο το σπιτι ;)

ξερει καμια σας η εχει εργαστει σε καποια εταιρια μεσω ιντερνετ γιατι φοβαμαι να δωσω στοιχεια μου σε εταιριες που δεν γνωριζω :huh:

Αν γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε μου!!!!!θα περιμενω!!!!!

Δημοσίευση

και εγω το σκεφτομουν αλλα κατι ιστοσελιδες ζητουσαν τα στοιχεια σου για να σου πουν τι δουλεια ειναι και μου φανηκε σαν πυραμιδα οποτε δεν τα εδωσα, δεν εχω βρει τιποτα μεσο ιντερνετ evhdal στειλε μου πμ να μου πεις τι παιζει, αναστασια και εγω σκεφτομουν για eshop αλλα δεν εχω εμπειρια απο τετοια πραγματα στο πως θα λειτουργησει ολο αυτο και το αφηνω συνεχεια στην ακρη

Δημοσίευση

κΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!καμια μας δεν ξερει και πολλα ,αφηστε που οτι βρηκα ηταν κοροιδια και σε κλεβαν ...παντως εστειλα πμ στην evhdal και περιμενω νεα της!αυτα κοριτσακια μου!!!φιλακια

Δημοσίευση

επειδη βλεπβω ειστε πολλες θα τα γραψω εδω παλιοτερα εμπλεψα με την herbalife υποσχονται πολλα και δινουν τιποτα...

μπαινεις στο τρυπακι γιατι σου υποσχονται λεφτα και ειναι πυραμιδα

κοριτσια η 9 στισ 10 αγγελιεσ που θα βρειτε ειναι αυτησ τησ εταιρειας..ασχοληθηκα 2 μηνεσ και εχασα 800 ευρω και δεν πηρα τιποτα πισωωω..

αυτεσ λοιπον που υποσχονται γρηγορα ΛΕΦΤΑ χωρισ ντιλερ και με 2 με 3 ωρες απο το σπιτι ειναι μουφαααα

καλυτερα μπειτε να γινετε μυστερη να πηγαινετε να ελεγχετε καταστηματα αν λειτουργουν σωστα και δινετε τα αποτελεσματα μεσω ντερνετ το εκανα και αυτο πηγαινα στην shell και τα μαγκντοναλτσ και για δουλεια μισης ωρασ συνολικα ειχα παρει 35 ευρωωω

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα κούκλες!

Στην εταιρεία που αναφέρεις evhdal είναι ξάδερφος του άντρα μου τα τελευταία 10 χρόνια. Η φορολογική του δήλωση έχει απογειωθεί. Νομίζω έκανε κι έναρξη επαγγέλματος αναγκαστικά και πληρώνει και φόρους για τα εισοδήματά του από την hl. Έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, δεν τους λείπει τίποτα, και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να κάθεται και να πληρώνεται αδρά...

Αλλά...

Τα 8 από τα 10 χρόνια τον θυμάμαι πάντα με ένα βαλιτσάκι στο χέρι να τρέχει από πόρτα σε πόρτα, το αυτοκίνητό του να μην το γνωρίζεις από τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα, στο πέτο από όλα του τα σακάκια να φοράει καρφίτσες με το λογότυπο της εταιρείας, να μη χάνει συνάντηση για συνάντηση σε όποια πόλη και να γινόταν (με δικά του έξοδα), ορισμένες φορές να πρήζει τον άλλον προκειμένουν να τον πείσει για τα προϊόντα (έχω τύχει σε περιστατικό και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με την επιμονή του... κάτι σαν "πάρτε καλέ κυρία πάρτε...") και να κάνει εγγραφή.

Με αυτά θέλω να πω ότι ναι... Αυτές οι εταιρείες υπόσχονται πολλά.. Αν δεν ήξερα τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα έλεγα ότι είναι όλα μούφα.

Για να φτάσεις στο σημείο όμως να έχεις τα πολλά από την πολυθρόνα του σαλονιού σου πρέπει να τρέξεις πολύ! Το ιντερνετ δε φτάνει.. Ναι, από αυτή την άποψη νομίζω παραμυθιαζόμαστε! Αλλά και πάλι νομίζω... Μπορεί να βρεθεί κάποια κοπέλα που να έχει διαφορετική εμπειρία και άποψη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...