Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω το εξής. Η ξαδέρφη μου είναι έγκυος 16 εβδομάδων ή 17 αν δεν κάνω λάθος. Έχει ανησυχήσει πολύ γιατί μάλλον κάτι έφαγε χθες το βράδυ και από το πρωί κάνει εμετό, έχει διάρροια, αδυναμία και γενικότερα εξαντληση. Εγώ προσπαθώ να την καθησυχάσω αλλά εκείνη ανησυχεί γιατί αν έφαγε κάτι χαλασμένο (μου είπε ότι έφαγε χθες ένα κομμάτι τούρτα), φοβάται μήπως μέσω του ομφάλιου λώρου επηρρεαστεί και το μωράκι! Α! επίσης να σας πω ότι και ο άντρας της έχει από το πρωί τα ίδια συμπτώματα αλλά όχι τόσο έντονα!

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει internet και κάνω το σπασμένο τηλέφωνο! Τι να την κάνω που της έχω αδυναμία;;;

Eυχαριστώ! Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα ΟΛΓΑ! Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να το πεί αμέσως στον γυναικολόγο της.Ισως να είναι και ίωση γαστρεντερίτιδας.Κυκλοφορόυν διάφορες ιώσεις τώρα. Γιατί δεν εχει μιλήσει με τον γιατρό της; Εύχομαι περαστικά και να μην έχει επηρεαστεί καθόλου το νινάκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα ΆνναΜαρία! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Από ότι ξέρω, έχει μιλήσει με τον γυναικολόγο της και της είπε μόνο να μην φάει σήμερα τίποτα! Και εγώ το σκέφτηκα για ίωση, αλλά τέτοια σύμπτωση με το που έφαγαν την τούρτα, να το πάθει και εκείνη και ο άντρας της;; Εγώ για το μόνο που ανησυχώ είναι μήπως μέσω του ομφάλιου λώρου επηρεαστεί το μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kai apo mena!!!

na min anisixei katholou!!to moraki einai teleia profilagmeno sto sakoulaki tou!eimai 25 evdomadon kai prin 2 evdomades eixa to idio thema me diaroies!to mono pu prepei na prosexei einai na pinei neraki polu kai na parei ton giatro tis na tis pei ti mporei na parei.emena mu eixe pei diaita..psita,stegna genika,kai na paro imodium mono se megali anagki!!!!perastika tis!!!na min anisixei!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Manm σε ευχαριστώ για την απάντηση! ΆνναΜαρία, τελικά η ξαδερφούλα μου είναι δόξα τω Θεό καλά! Μίλησε με τον γιατρό της και της είπε αυτό που γράφει και η Manm. Να πίνει πολύ νεράκι και να μην ανησυχεί! Τελικά, αν και πέρασαν περίπου 3 μέρες που έκανε εμετό και διάρροια, είναι καλύτερα!! Φιλάκια πολλά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...