Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κατι ο σπυρος μου εχει εδω και αρκετες μερες σταματησει και αρνειται πεισματικα να πιει νερο

με το ζορι μου πινει 50μλ την ημερα

προσπαθησα να το το δωσω με κουταλι,με ποτηρακι,ακομη και με συριγγα του εδωσα μια μερα και το αποτελεσμα ηταν να πεισμωσει ακομη περισσοτερο και να νομιζει οτι το φαγητο ειναι νερο και να μου το πεταει στα μουτρα :angry:

υπαρχουν αραγε εναλλακτικες που μπορω να του δωσω υγρα η να περιμενω ποτε θα θελισει μονος του??

φοβαμαι μην παθει καμια αφιδατωση

αχχχ σε ολα μου εμοιασε δεν πηρε απο τον μπαμπα του που πινει την μιση ευδαπ την ημερα :laugh:

Δημοσίευση

χμ...ο άντρας σου έχει τελειώσει το νερό της Ελλάδος τελικά? και ακόμη ψάχνουν τον αίτιο!!! :laugh: :woohoo:

μπορείς να βάλεις μέσα στο νερό λίγο χυμό έτσι για να αλλάξει την γεύση ή να του δίνεις φυσικούς χυμούς....ή δεν πίνει ούτε χυμούς? :ohmy:

ή πιες μπροστά του νερό με ποτήρι μπορεί να ζηλέψει και να θελήσει και εκείνος.....όμως δεν κατάλαβα μετράς το νερό που του δίνεις? δλδ του δίνεις νερό στο μπουκάλι?

Μήπως θέλει ποτηράκι κάτι νέο, ίσως του αρέσει!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου, μην τον πιεζεις!

Δωσε του εκπαιδευτηκο ποτηρακι με νερο, να παιξει, και αν θελει θα πιει μονος του!

Κανε το γαλα του ποιο αραιωμενο αν φοβασαι για αφυδατωση και δεινε του χυμους!

Πιστευω οτι ειναι μια φαση.

Δημοσίευση

αχ ναι ακομη το μετραω γιατι δεν πινει και πολυ και θελω στο περιπου να ξερω τι γινεται

οταν παω να του δωσω με κανονικο ποτηρι μου το πεταει κατω

και χυμο πινει λιγο πολυ λιγο

γαλα και φαγητο δεν μου τα εχει αλλαξει ευτυχως τρωει καλη ποσοτητα φαγητου και 250μλ γαλα το βραδυ και 220 το πρωι(ασχετα που δεν βαζει κιλο χιχι)

Δημοσίευση

αυτο ειδα τωρα πριν απο λιγο που εφαγε με την πιεση δεν βγαζω τιποτα εγινε τουρκος!!!!!

κλαμααααααααα....θα κοιταξω μηπως γινει κατι με χυμους γιατι το γαλα δεν μπορω να του το αραιωσω λογω οτι μου παιρνει πολυ λιγο βαρος καθε μηνα (αυτον τυον μηνα πηρε μονο 150γρ)

Δημοσίευση

καντου το φαγητο του πιο αραιο η την κρεμα του, μην φοβασαι δεν παθαινει αφυδατωση αφου πινει τοσο γαλα και τρωει, μπορει να μην τουαρεσει η γευση του νερου η να το θελει σε αλλη θερμοκρασια μηπως τον πειραζει στα δοντακια του δωστο και χλιαρο να δεις, μπορει και να μην ειναι φαν του νερου το παιδι, παντως μην στεναχωριεσαι μεταβατικη περιοδος ειναι σιγα σιγα θα φτιαξει

Δημοσίευση

αναστασια μου να δεις οτι περνανε ημερες πολλες και δεν πινεικαθολου νερο αφου μιλησεις με την παιδιατρο ρωτησετην και αν μπορεις και σε αφηνει δωστου τα αλμορα ειναικατι φακελακια σε σκονη με διαφορες γευσεις προλαβαινουν την αφυδατωση .Αυτα τα δινουν βεβαια σε περιπτωσεις που ενα μωρο κανει εμετους η δοαρροιες .

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

αν κανεις φρεσκο χυμο και προσθεσεις νερο?

καθε μερα να προσθετεις περισσοτερο νερο και να μειωνεις το χυμο?

Τωρα το σκεφτηκα!

Στο τελος δεν θα καταλειξει να πινει νερο?

Μα γιατι να πιει νερο ? Υγρα χρειαζεται ο Σπυράκος και σιγουρα απο το γαλα , τα φρουτα , το χυμο και το φαγητο του τα παιρνει ! Δεν ειναι καλοκαιρι να φοβομαστε για αφυδάτωση σε μωρο που πινει τουλάχιστον 500μλ γαλα συν τα υπολοιπα !

Εγω εδω και λιγο καιρο δεν της δινω καθολου νερο ολη τη μερα . Οταν διψάει της κανω χυμό πορτοκάλι και έξω οταν βγαίνουμε βολτα στην παιδική παιρνω το χυμο της ετοιμο απο το σπιτι . Το σκέτο νερο δεν της προσφέρει τιποτα ενω ο χυμος θα την προφυλάξει απο πολλά ;)

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

καντινου έγραψε:

Μα γιατι να πιει νερο ? Υγρα χρειαζεται ο Σπυράκος και σιγουρα απο το γαλα , τα φρουτα , το χυμο και το φαγητο του τα παιρνει ! Δεν ειναι καλοκαιρι να φοβομαστε για αφυδάτωση σε μωρο που πινει τουλάχιστον 500μλ γαλα συν τα υπολοιπα !

Εγω εδω και λιγο καιρο δεν της δινω καθολου νερο ολη τη μερα . Οταν διψάει της κανω χυμό πορτοκάλι και έξω οταν βγαίνουμε βολτα στην παιδική παιρνω το χυμο της ετοιμο απο το σπιτι . Το σκέτο νερο δεν της προσφέρει τιποτα ενω ο χυμος θα την προφυλάξει απο πολλά ;)[/quote:16gaq756]Καλα βρε LaLa, μια σκεψη εκανα!

Μην βαρας! :laugh:

Που να ξερω και εγω οτι δεν ειναι απαραιτητο το νερο????

Τωρα το εμαθα! :kiss:

Δημοσίευση

μωρε μηπως τον πιεζεις?εμενα οταν τον ζοριζω τοτε στραβωνει τη μουριτσα κ κλεινει το στομα-τελος! :P

δοκιμασε χυμους,παιρνει νερο και απο το γαλα του,ο χυμος απο ροδι που λενε τα κοριτσια ειναι λιγο στυφος εγω τον βαζω σε πορτοκαλαδα που στιβω,μια χαρα πινει.Κ περναει και φασεις,ποτε θελει πολυ νερο,ποτε οχι.

Χυμους δωστου Αναστασακι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...