Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημέρα σας!!!εδω και 1 εβδομαδα περιπου αρχίσαμε χορτόσουπα-κοτοσουπα.Δεν την θέλει καθόλου και μαλιστα με το που πλησιαζω να τον ταισω κλαιει σπαραχτικά!! :(:(:(:( Η παιδιατρος μου ειχε πει να βραζω πατατα-καροτο-κολοκυθι-ντοματα και μετα στο μπλεντερ ριχνοντας 2 κουτ.γλ.ελαιολαδο..αλατι και γενικως μπαχαρικα μου ειπε οτι δεν κανει να του βάλω... :dry::dry: τα δικα σας μωρακια πως την τρωνε την χορτοσουπα;;;; :dry::dry: βαζετε κατι μεσα για να νοστιμήνει;;;παραδεχομαι οτι ειναι τελειως ανοστο :unsure::unsure: τι να βάλω μπας και την φάει;;;;;;;;;;; :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliana μου, καλημερα!

Το μωρακι σου ισως δεν ειναι ετοιμο να φαει.

Και εμεις αργισαμε πολυ για να φαει.

Βαλε ενα κρεμυδι να βρασει μαζι με ολλα και μετα βγαλε το.

Γλυκιζει.

Κολοκυθακι μην βαζεις πολυ γιατι δινει μια περιεργη γευση.

Βαλε περισσοτερο καροτο που γλυκιζει.

Μη το πιεζεις, θα ερθει ο καιρος που θα φαει.

ntomata gt apo tora?dokimase xoris tin ntomata kai vale ligo parapano patata,i ntomata exei polu penio dostin ligo argotera kai vale mia koutalia tou glukoy elaiolado,alati isa me ena koko ruziou ,kane mia dokimi ,sou grafo afta pou mas eixe pei i diki mas paidiatros den ta vgazo apo to mualo mou,k min ton piezeis

savropinguinos έγραψε:

ntomata gt apo tora?dokimase xoris tin ntomata kai vale ligo parapano patata,i ntomata exei polu penio dostin ligo argotera kai vale mia koutalia tou glukoy elaiolado,alati isa me ena koko ruziou ,kane mia dokimi ,sou grafo afta pou mas eixe pei i diki mas paidiatros den ta vgazo apo to mualo mou,k min ton piezeis

μου ειπε η παιδιατρος να βαζω και λιγο ντοματα μεσα χωρις τα σπόρια και να βγάζω και την φλούδα.το κολοκυθάκι νομιζω οτι κανει την δουλεια και δεν το τρώει :silly: :unsure::blink:

juliana έγραψε:

κοριτσια μου καλημέρα σας!!!εδω και 1 εβδομαδα περιπου αρχίσαμε χορτόσουπα-κοτοσουπα.Δεν την θέλει καθόλου και μαλιστα με το που πλησιαζω να τον ταισω κλαιει σπαραχτικά!! :(:(:(:( Η παιδιατρος μου ειχε πει να βραζω πατατα-καροτο-κολοκυθι-ντοματα και μετα στο μπλεντερ ριχνοντας 2 κουτ.γλ.ελαιολαδο..αλατι και γενικως μπαχαρικα μου ειπε οτι δεν κανει να του βάλω... :dry::dry: τα δικα σας μωρακια πως την τρωνε την χορτοσουπα;;;; :dry::dry: βαζετε κατι μεσα για να νοστιμήνει;;;παραδεχομαι οτι ειναι τελειως ανοστο :unsure::unsure: τι να βάλω μπας και την φάει;;;;;;;;;;; :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΒΑΖΩ ΜΟΣΧΑΡΙ Η΄ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΛΛΑΞ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

ΠΧ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ,ΡΑΔΙΚΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΧΟΡΤΑ ΕΠΟΧΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΑΝΤΙ ΑΛΑΤΙ ΛΕΜΟΝΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΣΤΟ!

Αν ειναι να προσθεσεις λεμονι, μην βαλεις ντοματα!

Εγω μαζι δεν τα εβαζα!

Ποτε ντοματα και ποτε λεμονι!

Κανε συνδιασμους λαζανικων!

Μην μενεις στα ιδια και τα ιδια!

ευχαριστω κοριτσια μου!!!θα δοκιμασω σημερα!!

γιατι οχι μαζι ντοματα και λεμόνι;;;προκαλει καμια αλλεργικη αντιδραση;;;

πολλα παιδακια φτανουν να μην τρωνε τη χορτοσουπα και αυτο γιατι εχουν συνηθισει με την κρεμα η οποια ειναι πιο γλυκια .Λοιπον εμενα δυσανασχετουσε και μολις εβγαλα το κολοκυθι ησυχασα αλλωστε το κολοκυθι δνε ειναι και μια τροφη που να προσφερι τοσα θρεπτικα συστατικα μπορεις απλα αν το βαζεις και να μην το αλεθεις κα να μην βαζεις ποσοτητα .Εγω εβαζα στη κοτοσουπα τα εξης: εβραζα το κοτοπουλο και οταν ηταν ετοιμο το εβγαζα καιστο ζουμι εβραζα μια πατατα 1 καροτο ελαχιστο κολοκυθι ενα κρεμυδι οταν ηταν ετοιμα τα εβγαζα και τα αλεθα αλλα μονο το κοτοπουλο τη πατατα και το καροτο το κρεμυδι δεν το βαζεις επειδη δημιουργει αερια .μετα προσθετεις λιγο ελαιολαδο καινα σου πω την αληθεια εβαζα και ενα κοκο αλατι και λιγο λεμονι κατα το βρασμο κακα τα ψεματα κατι που ειναι ανοστο σε εμας ειναι και στα παιδια μας.

Στη χορτοσουπα εβαζα :πατατα καροτο σελινο ντοματα την οποια απλα μαχαιρωνα το πανω μερος κρεμυδι ενα φασολακι και αφου εβραζαν αλεθα τη πατατα , το καροτο το φασολακι το κρεμυδι και την ντοματα οχι το κρεμυδι για τοπιο πανω λογο και τη ντοματα επειδη μπορει να προκαλεσε αλλεργια αργοτερα ομως που βεβαιωθηκαμε οτι δεν υπηρχε προβλημα την αλεθα .Λιγο ελαιολαδο ακι ηταν πολυ νοστιμη μετα ειχα προσθεσει και σπανακι και παντζαρι και ετρωγε και αργοτερα βαζαμε και το σουσαμακι , ριζακι και του αρεσαν πολυ .

Παντως ντοματα και λεμονι δνε ειναικαι τοσο ωραιος συνδυασμος γευστικος για το στομαχι του μωρου απο τωρα να τρωει γλυκοξινα ; δεν ξερω ισως καινα του αρεσει .

Εθχομαι να τσακισει το πιατο την επομενη φορα .

βαζω λιγο λεμονι,και βαζω και σελινο,μοσχοβολαει.Μηπως την κανεις πολυ νερουλη?ή το αντιθετο,πολυ πυκνη? κανε δοκιμες με το νερο.Βαλε κ κανενα "πρασινο" ακομη,τοματα δεν εβαζα αρχικα,εβαζα αλλες φορες λιγο κουνουπιδι,ή μπροκολο,ή μαρουλι.

Αλατι δεν θα βαλεις σε καμια περιπτωση!

καλε μονο μια βδομαδα εχετε που αρχισατε?τωρα το προσεξα! μην αγωνεσαι,θελει το χρονο του το μικρο.Ολα θα τα φαει,θα δεις,μολις τα μαθει.

Βανια μου το κολοκυθακι εχει πολλη βιταμινη,και για μας ειναι πολυ καλο να το εχουμε συχνα στη διατροφη μας. :)

Α!την πετσα απο το κοτοπουλο την αφαιρουμε πριν το βρασουμε,δεν τη δινουμε στο μωρο ετσι κι αλλιως,αλλα αν τα βρασουμε μαζι θα βγαλει το λιπος της ολο στη σουπα.Και το μοσχαρακι χωρις αυτο το ζελε(ετσι δεν το λενε?).

Κορίτσια έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την Τζουλιάνα.Δύο κουταλιές με το ζόρι.Κάνω κάτι αλλά δεν θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου.

Το πρωί τρώει φρουτόκρεμα , το μεσημέρι φαγητό και το απογευμα έτοιμη κρέμα;

Εγώ έχω κάνει ανάμειξη την έτοιμα κρέμα με την κρεατόχορτόσουπα.

Δηλαδή:Αλέθω το φαγητό του το μεσημέρι.Φτιάχνω 2 μεζούρες και ανάλογο νερό άνθος αραβοσίτου Γιώτης και βάζω μέσα το μισό αλεσμένο.Το υπόλοιπο αλεσμένο το βάζω στο ψυγείο και του το κάνω με τον ίδιο τρόπο το απόγευμα.Ετσι μόνο το έφαγε.Κοίτα μπορεί να είναι χαζομάρα αυτό που προτείνω αλλά πραγματικά δεν την έτρωγε με τίποτα.Τουλάχιστον τώρα την τρώει.Είχα αγχωθεί με το σίδηρο γιατί τον θηλάζω και μετά τον 6ο μήνα πρέπει να παίρνει σίδηρο και από αλλού.

Καλα ειμαστε!

Οχι μωρε, δεν την εχω βαπτισει!

Το καλοκαιρι να ειμαστε καλα!

Να πιασω και δουλεια(τα οικονομικα χαλια)!

Εσυ?

Να σου πω και την μεγαλη μου 18 μηνων την βαπτισαμε!

Μου αρεσε πολυ!

Καταλαβαινε,θυμαται,και δεν με κουρασε στα χερια!

Επαιξε κιολας, ετρεξε!

Καλα να ειναι και θα γινει και αυτο!

Καλορυζικος να ειναι!

Να τον χαιρεστε!

φωτο πριμενουμε!

λοιπόν κοριτσια το μεσημερι εβρασα πατατα καροτο πολυ λιγο κολυκυθι(ενα κομματάκι)και ενα κρεμμυδι μέσα..μετα τα αλλεσα εκτος το κρεμμυδι και εριξα ενα κουταλακι γλυκου ελαιολαδο και λιγο λεμονι..!!τα αποτελέσματα;;;;;;;ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΟΛΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2-3 κουταλιες με το ζόρι!!!!αυριο θα βγαλω κολοκυθι τελειως και θα βάλω φασολάκι!!!!

Παναγιωτα με αυτο το ρυθμο που παει θα εφαρμοσω την τακτικη σου μάλλον!!!!

:laugh: Μπορεις να βαλεις ρυζαλευρο αντι την ανθος αραβωσυτου!

Μην απογοητευεσαι!

Ετσι ειναι τα παιδακια στην αρχη!

Δεν θελουν να φανε!

Σιγα σιγα!

καντινου μου και την φρουτοκρεμα στην αρχη δεν την ηθελε αλλα μερα με την μερα ετρωγε...με την χορτοσουπα ομως ειναι λες και τι του δινω!!!!!!!!!ουρλιαζει και πει το κεφαλι του περα δωθε..απλα δεν του αρεσει Κ Α Θ ο Λ ο Υ!!!!!ουφ!!!θα σας πω αυριο τα αποτελεσματα(σκεφτομαι να τον ταισω με κρανος)χιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...