Μετάβαση σε περιεχόμενο

αιμαγγείωμα

thouli

Recommended Posts

να σου ζησει κελλυ ...

δε ξερω αν εννοεις το ιδιο με αυτο που εχει ο μικροσ μου/..

απο τη γεννα του εχει ενα κοκκινο-ροζ σημαδι πισω στο κεφαλι του..

ρωτησα τη παιδιατρο κ με ειπε οτι δε ειναι τιποτα..

το πολλη μεχρι τα 2 του χρονια θα εχει φυγει...

:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου!! :)

Μια φίλης μου το παιδάκι είχε το ίδιο όταν γεννήθηκε, επίσης στο μέτωπο, περίπου στο "δόξα πατρί" που λέμε.

Στην αρχή φαινόταν πιο πολύ, αλλά με τον καιρό σιγά σιγά έδειχνε να "σβήνει". Πάντως όταν έκλαιγε ο μικρός κι είχε ένταση, φαινόταν πιο έντονα ή φαινόταν να εμφανίζεται ξανά. Τώρα είναι 4,5 χρονών και δε νομίζω πως φαίνεται κάτι. Έχω και καιρό να τον δω βέβαια.. αλλά δε θυμάμαι να φαίνεται πια.

Ο γιατρός σας τι σας είπε;

Μη στεναχωριέσαι.. να δεις ότι θα απορροφηθεί και θα φύγει. Σίγουρα δε σου αρέσει που το βλέπεις εκεί τώρα, αλλά θα φύγει. Για να το λέει και η παιδίατρος, έτσι θα'ναι! ;)

Καληνύχτα! :)

• 2 weeks later...

καλησπερα κοριτσια!Ο πιτσιρικος μας γεννηθηκε πριν 53 ημερες και εχει ακριβως αυτο το σημαδακι στο μετωπο...ελπιζω και γω να φυγει οπως μας ειπε ο γιατρος..

Φευγει κοριτσια μην αγχωνεστε!!Αυτα δεν ειναι τιποτα.

Εμενα ο Θανος ειχε 2 γραμουλες πανω απο τη μυτη στο μετωπο.Στην αρχη φαινοταν και μαλιστα ολοι με ρωταγανε που χτυπησε το παιδι, αλλα οντως υποχωρησε κοντα στα 3.Μη ξεχνατε οτι το δερμα ανοιγει,τεντωνει και αυτο εξαφανιζεται.Θα εμφανιστει καμια φορα οταν χτυπιεται απο κλαμματα.

Οπως λενε οι σοφες πεθερες: ε κατι ζηλεψες και πιαστηκες εκει :S !!Και να επιμενουν.... :angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...