Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν μπορώ να της δώσω να φάει τιποτα!κλαψ!

Recommended Posts

κοριτσακια μου βοηθηστε με σας παρακαλω..

η κορουλα μου εχει αλλεργια στο γαλα και ακομα λογω ιστορικου δεν εχουμε ξεκινησει και το αυγο..

με αποτελεσμα στο απογ.της να μην εχω κατι αλλο να της δωσω(π.χ.γιαουρτακι) και τρωει η κακομοιρα συνεχεια την υποαλλεργικη κρεμουλα της που ειναι και αισχος, απορω πως την τρωει..

δεν μπορω να της δωσω γενικα τιποτα και οταν ειμαστε εξω που μπορει να τρωνε αλλοι μπροστα της και να ζηλευει κουβαλαω απο το σπιτι λιγο ψωμι για να την ξεγελαω

εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα και τι εκανε?

τι αλλο μπορω να δωσω η μανα που στεναχωριεμαι????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου και εσεις αλλεργια?

δεν τα ξερω καθολου ολα αυτα δηλ πως να της το φτιαξω?

απλα ξερεις τι δεν θελω και το απογ. να της δινω φαγητο γιατι βλεπεις το μεσημερι το τρωει ολο μα ολο και πιο πολυ απο ολο το φαι της οποτε δεν θελω παλι το απογ.

αυτα που λες πως μπορω? για να τα δοκιμασω..

μονα τους ή μεσα σε φαι?

Bre MITSI μου, δεν ξερω! Δεν της τα εχω κανει ποτε μου!

Η μεγαλη μου ειχε αλλεργεια και της εδινα την ιδια κρεμα με εσας!

Αυτο με την γλυκοπατατα και την κολοκυθα, το ακουω εδω και λεω και εγω να της το δωκιμασω!

Πηγαινε στο θεμα της lovie"τι καλο θα φαμε σημερα μανουλα?" και ρωτησε πως το κανουν!

Υπαρουν εναλλακτηκες λυσεις!

Οχι απαραιτητα κρεμουλα!

δημητρα μου και εμενα ο μικρος μου που ετρωγε το απογευμα τις κρεμες του εμποριου και τα γιαουρτακια τωρα πια δεν τα τρωει τα κανει αμεσως εμετο οποτε μας ειπε η παιδιατρος οτι τρωει το μεσημερι να τρωει και το απογευμα

ετσι φυλαω πχ ενα καροτο και μια πατατα του τα κανω πουρε και του τα δινω το απογευμα και ολα απο τοτε ειναι μια χαρα

ααα επισης του δινω καμια φορα κανενα μπισκοτακι η λιγο ψωμι

μπορεις να κρατησεις επεισης ζωμο απο το μεσημεριανο της και να βρασεις λιγο αστρακι η πεπονοσπορο και να φαει για απογευμα

Ε οχι και δεν εχεις τι να δωσεις ! Δηλ οι μονες τροφες ειναι τα γαλακτοκομικά ή το αυγο ?

Ειναι και αρκετά "μεγάλη" τωρα οποτε μπορες να δοκιμασεις με διαφορες τροφες .

Λαθος που δεν ξαναδίνεις μεσημεριανό (το αλέθεις ακομα?) ή να κανεις διαφορα λαχανικα στον ατμο (καλοκύθα , καροτο , πατάτα , αρακά ) να της τα δωσεις . Αν της δινεις σιγα σιγα μη αλεσμένα θα δεις τι ωραια θα ξεκινήσει να τρωει μονη της !

Για σνακ μπορεις να παρεις ρυζογκοφρέτες ή να κανεις κουλουράκια χωρις αυγά , ζάχαρη και αλάτι .

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου απλα ελεγα να μην τρωει παλι φαι αλλα μαλοον θα δοκιμασω και αυτο που ειπες μα τον ζωμο και το αστρακι ετσι σαν κατι διαφορετικο

LALA σαν σνακ για το απογ δεν ηξερα τις ρυζογκοφρετες που μπορω να τις βρω ή εγω να τις φτιαξω?

δεν δινω αλεσμενα με το multi απλα με το πηρουνι της τα παταω και την ταιζω

το μεσημερι της βραζω φαγητα με νερακι δεν τα κανω στον ατμο

δυστηχως δεν τα παω καλα με την μαγειρικη γιατι εγω δεν τρωω τετοια φαγητα λογω προβληματος και δεν εχω φαντασια με λαχανικα..

ηθελα απλα κατι διαφορετικο μια την κρεμουλα μια κατι αλλο..

και κατι τελευταιο να σε ρωτησω κουλουρακια χωρις τιποτα δηλ?γιατι γαλα αυγο ζαχαρι αλατι τι μου απομενει μονο αλευρι και νερο?

δεν ξερω για αυτο σε ρωταω..

καντινου έγραψε:

Bre MITSI μου, δεν ξερω! Δεν της τα εχω κανει ποτε μου!

Η μεγαλη μου ειχε αλλεργεια και της εδινα την ιδια κρεμα με εσας!

Αυτο με την γλυκοπατατα και την κολοκυθα, το ακουω εδω και λεω και εγω να της το δωκιμασω!

Πηγαινε στο θεμα της lovie"τι καλο θα φαμε σημερα μανουλα?" και ρωτησε πως το κανουν!

Υπαρουν εναλλακτηκες λυσεις!

Οχι απαραιτητα κρεμουλα!

το εχω δει το θεμα και εχω παρει καποιες ιδεες απλα αναλυτικα θα ηθελα να ξερω πως γινονται..την συνταγη ας πουμε καλυτερα..

Ρυζογκοφρέτες θα παρεις απο κατάστημα με βιολογικά , εχει νομιζω και το ΑΒ. Να ειναι χωρις αλάτι θα προσέξεις .

Κουλουράκια θα κανεις μονη σου !

Γλυκα :

1 ποτηρι λαδι (οτι θελεις )

1 ποτηρι χυμο πορτοκάλι φυσικό

3/4 ποτηριου ζαχαρη (εγω βαζω καστανή πιο λιγη και βαζω και λιγο μελι)

2 κουταλιες γλυκου σοδα

1 κουταλάκι μπεικιν παουντερ

Το ξυσμα απο τα πορτοκάλια , λιγο κανέλα αν σας αρέσει ή γαρύφαλλο.

Αλευρι οσο πάρει για μια μαλακια ζυμη , παιρνει περιππου 700 γρμ .

Διαλυεις τη σοδα στο χυμο , ριχνεις πρωτα ολα τα υγρα , μετα τα μυρωδικά και τελος σιγα σιγα το αλευρι . Τα ζυμώνεις ελαφρα , το πλαθεις κουλουράκια και τα ψηνεις στο φουρνο για 10-15 λεπτα στους 180 .

Αλμυρά

1 φλιτζάνι λαδι

1 φλιτζάνι νερο

1 μεγαλο καρότο τριμμένο

1 κουταλάκι μπεικιν

Αλευρι οσο πάρει

Κανεις την ιδια διαδικασία και για αυτα !

Το θεμα ειναι ομως να μην τρωει μονο τετοια η μικρη το απογευμα . Να της δινεις κομματάκια λαχανικών ωμων (καροτο , αγγουρι , αβοκάντο ) ή φρουτων ή λαχανικών βρασμένων . Σε μικρά κομματάκια να τρωει μονη της οσο θέλει .

Καλημερα!

μια ερωτηση....

Λαλα...παρομοια συνταγη εχω κ εγω αλλα να πω την αληθεια δεν την εφτιαξα ποτε λογω διογκοτικων(μπεικιν+σοδα)......

εχεις ψαξει καθολου για την περαιτερω δραση τους?εννοω....βγαζουν ολοι την "δυναμη" τους κατα το ψησιμο για να φουσκωσει η ζυμη ή.....συνεχιζει στο στομσχακι????

γι'αυτο παντα προτιμω συνταγες με αυγα αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα ποιο απ'τα 2 ειναι καλυτερο για ενα παιδακι....κ για εμας φυσικα!

lala σε ευχαριστω πολυ για τις συνταγες.

σιγουρα δεν θα τρωει μονο αυτα απλα αυτα ειναι μια λυση και αν ειμαστε καπου εξω και τρωμε να εχω κατι να της δωσω περα απο ψωμι..

Anastacia να σου πω την αληθεια και εγω εχω αυτην την απορια..

mitsi φαντάσου ο δικός μου είναι 18 μηνών και δεν τρώει ούτε την sinlac ούτε την alergy care τον έχουν πειράξει...είμασταν με neocate και εδω και 15 ημέρες πίνει το althera αντιαλλεργικό που μου είπαν απο το παιδων ότι δεν το πειράζει...εγω απόγευμα του δινω το ίδιο με το μεσημεριανό.Το έχω συνηθίσει και αυτος δεν τρωει όυτε γλυκα ( του έφτιαξα εγω μηλόποτα και έφτιαξα και την σφολιάτα που δεν υπα΄ρχει άνθρωπος να μην την φάει και να μην του αρεσει, αλλά αυτος δεν την ήθελε) δεν αγχώνομαι πια.Όσο για τις ρυζογκοφρέτες φτιαχνοντε στις ιδιες γραμμές παραγωγής και υπάρχουν πιθανότητες να έχουν γάλα (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ)για κατι που τους ρώτησα μέχρι και οι φρυγανιές έχουν.Μην στεναχωριέσαι εμεις δεν τρώμε ούτε μπανάνα ακόμα...τρωω καμια φορά παγωτο και έρχετε και μυρίζει το στόμα μου και κάθεται εκει με τις ώρες.Αν προσέξουμε τώρα λενε οι αλλεργιολόγοι θα τους περάσει γρήγορα και δεν θα έχουμε πρόβλημα μελλοντικά

πωπω ραφαέλ και εσεις...

εμεις τουλαχιστον τρωμε την sinlac κατι ειναι και αυτο..

ξερω οτι δεν ειναι κατι τραγικο και το πιστευω οτι θα τους περασει απλα ειναι λιγο στεναχωρο οταν δεν μπορεις να δωσεις τιποτα..

μαλλον θα φτιαξω τα κουκουρακια που ειπε η lala και η ιδεα της αναστασια μου αρεσε..

περαστικα και σε σας ευχομαι αντε να μας περασει οσο το δυνατον πιο γρηγορα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...