Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tι μπορεί να συμβεί στο δευτερόλεπτο!!!

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το είδατε στις ειδήσεις αλλά έπαθα πλάκα...Μια γυναίκα ενώ περίμενε στην αποβάθρα να έρθει ο συρμός του μετρό,άφησε για λιγα δευτερόλεπτα το καροτσάκι από τα χέρια της για να φτιάξει το παντελόνι της..και αμέσως εκείνο κινήθηκε προς τις γραμμές του συρμου..προσπάθησε να το πιάσει πριν πέσει αλλά δεν τα κατάφερε!!!Εκανε να το σηκώσει αλλά έντρομη βλέπει το συρμό να κινδυνεύει να σκοτώσει την ίδια..και το βλέπει να περνάει πάνω από το παιδί της...μέχρι να φύγει ο συρμός είχε τρελαθεί...ευτυχώς..το 6 μηνο μωράκι είχε αγιο!!! Δεν έπαθε τίποτα..η μαμά όμως ένα σοκ σίγουρα!! Εβλεπα και ξαναβλεπα το βίντεο και δεν μπορουσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...εκείνο το λεπτό που περνάει ο συρμός πάνω στο παιδί σου..Χριστέ μου...ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΔΕΜΕΝΑ!!Και επειδή κάποτε τέθηκε θέμα λουριου...νομίζω πως βλέποντας τέτοια σκηνικά..όχι σκύλο δε βάζει το μυαλό σου...αλλά το βλέπεις σωτήριο!! Τη μια στιγμή το έχεις δίπλα σου και την άλλη να μην ξέρεις από που του ρθε..!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τόνια μου..τι να σου πω..πραγματικά το μωράκι είχε άγιο!!! Αυτή η μάνα..μάλλον αυτή τη στιγμή θα έχει αγκαλιά το παιδί της και θα δοξάζει το Θεο που είναι ζωντανο..!.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70310&cid=5

Ειναι συγκλονιστικό ....

Το μωρο ειναι 6 μηνων οποτε μονο σε μαρσιππο αγκαλιας θα μπορουσε να το εχει οχι σε λουράκια κλπ . Ομως και παλι πρεπει να ειμαστε συνεχεια προσεκτικες ...εγω το χα παντα αγχος με το καροτσι και το φρένο !!!

Δεν εννοουσα να έχει με λουράκι το συγκεκριμένο μωρό, απλώς γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου κρατήσει το παιδί ασφαλές είναι χρήσιμο και σωτήριο..μιλάω για λουράκι γιατί ο δικός μου που περπατάει πλέον και τρέχει συχνά αφήνει απότομα το χέρι μου και δεν τον προλαβαίνω..δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορουσε να συμβεί στο παιδί μου...με τίποτα..Δοξα το θεό..χάρηκα πολύ που ήτα τυχεροι και οι δύο μες στην ατυχία τους!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ !!!

ΠΩΠΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ... :(

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

ΜΠΡΡΡΡΡ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ :unsure:

αχ παναγιτσα μου εγκεφαλικο κοντεψα να παθω..μου κοπηκε η αναπνοη..φανταστειτε τι θα ενιωθε εκεινη η μανα μεχρι να το αντικρυσει....πω πω ο θεος να φυλαει τα παιδακια μας κ να τα εχει γερα!!!!! :(

Το βλεπα, το βλεπα σημερα και δεν μπορουσα να το πιστεψω! Αγορακι μου ετσι ακριβως! Εγω νομιζω θα ειχα πηδήξει στις γραμμές ή θα μενα στον τοπο! Να ειναι καλα το παιδακι! Αγιο ειχε!

Ασχετο τωρα αυτο που θα πω αλλα η αποβάθρα θέλει αλφάδιασμα!Κατηφορίζει! :blink::huh:

dimitroula29 έγραψε:

Ασχετο τωρα αυτο που θα πω αλλα η αποβάθρα θέλει

αλφάδιασμα!Κατηφορίζει! :blink::huh:

δημητρουλα μου ξερεις απο οικοδομικα????!!!!!!χαχαχαχα!(πλακα κανω ε?!) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo:

ti lete bre paidia tora!! pagwse to aima mou...panagia mou! :ohmy: ante na koimitheis tora...

k mou lege h kahmenh h mana mou, prosexe me to karotsi, mhn sou figei, mhn afineis to paidi mono tou k sto boutiksoun mh mh...k elega k gw entaksei more yperboles !

ta mora mono panw mas ! Marsipos kai pali marsipos ! apo aurio kiolas !

Άγιο πραγματικά είχε το παιδάκι!

Μόλις το είδα τρελλάθηκα! Τί μπορεί να συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα!

Πρέπει να προσέχουμε πολύ!

Πάντα φρένο στο καρότσι! Και εγώ κάποιες φορές το ξεχνάω! Δεν πρέπει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...