Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν ξέρω αν το είδατε στις ειδήσεις αλλά έπαθα πλάκα...Μια γυναίκα ενώ περίμενε στην αποβάθρα να έρθει ο συρμός του μετρό,άφησε για λιγα δευτερόλεπτα το καροτσάκι από τα χέρια της για να φτιάξει το παντελόνι της..και αμέσως εκείνο κινήθηκε προς τις γραμμές του συρμου..προσπάθησε να το πιάσει πριν πέσει αλλά δεν τα κατάφερε!!!Εκανε να το σηκώσει αλλά έντρομη βλέπει το συρμό να κινδυνεύει να σκοτώσει την ίδια..και το βλέπει να περνάει πάνω από το παιδί της...μέχρι να φύγει ο συρμός είχε τρελαθεί...ευτυχώς..το 6 μηνο μωράκι είχε αγιο!!! Δεν έπαθε τίποτα..η μαμά όμως ένα σοκ σίγουρα!! Εβλεπα και ξαναβλεπα το βίντεο και δεν μπορουσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...εκείνο το λεπτό που περνάει ο συρμός πάνω στο παιδί σου..Χριστέ μου...ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΔΕΜΕΝΑ!!Και επειδή κάποτε τέθηκε θέμα λουριου...νομίζω πως βλέποντας τέτοια σκηνικά..όχι σκύλο δε βάζει το μυαλό σου...αλλά το βλέπεις σωτήριο!! Τη μια στιγμή το έχεις δίπλα σου και την άλλη να μην ξέρεις από που του ρθε..!!!!

Δημοσίευση

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70310&cid=5

Ειναι συγκλονιστικό ....

Το μωρο ειναι 6 μηνων οποτε μονο σε μαρσιππο αγκαλιας θα μπορουσε να το εχει οχι σε λουράκια κλπ . Ομως και παλι πρεπει να ειμαστε συνεχεια προσεκτικες ...εγω το χα παντα αγχος με το καροτσι και το φρένο !!!

Δημοσίευση

Δεν εννοουσα να έχει με λουράκι το συγκεκριμένο μωρό, απλώς γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου κρατήσει το παιδί ασφαλές είναι χρήσιμο και σωτήριο..μιλάω για λουράκι γιατί ο δικός μου που περπατάει πλέον και τρέχει συχνά αφήνει απότομα το χέρι μου και δεν τον προλαβαίνω..δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορουσε να συμβεί στο παιδί μου...με τίποτα..Δοξα το θεό..χάρηκα πολύ που ήτα τυχεροι και οι δύο μες στην ατυχία τους!!

Δημοσίευση

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ !!!

ΠΩΠΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ... :(

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

ΜΠΡΡΡΡΡ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ :unsure:

Δημοσίευση

αχ παναγιτσα μου εγκεφαλικο κοντεψα να παθω..μου κοπηκε η αναπνοη..φανταστειτε τι θα ενιωθε εκεινη η μανα μεχρι να το αντικρυσει....πω πω ο θεος να φυλαει τα παιδακια μας κ να τα εχει γερα!!!!! :(

Δημοσίευση

Το βλεπα, το βλεπα σημερα και δεν μπορουσα να το πιστεψω! Αγορακι μου ετσι ακριβως! Εγω νομιζω θα ειχα πηδήξει στις γραμμές ή θα μενα στον τοπο! Να ειναι καλα το παιδακι! Αγιο ειχε!

Ασχετο τωρα αυτο που θα πω αλλα η αποβάθρα θέλει αλφάδιασμα!Κατηφορίζει! :blink::huh:

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Ασχετο τωρα αυτο που θα πω αλλα η αποβάθρα θέλει

αλφάδιασμα!Κατηφορίζει! :blink::huh:

δημητρουλα μου ξερεις απο οικοδομικα????!!!!!!χαχαχαχα!(πλακα κανω ε?!) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

ti lete bre paidia tora!! pagwse to aima mou...panagia mou! :ohmy: ante na koimitheis tora...

k mou lege h kahmenh h mana mou, prosexe me to karotsi, mhn sou figei, mhn afineis to paidi mono tou k sto boutiksoun mh mh...k elega k gw entaksei more yperboles !

ta mora mono panw mas ! Marsipos kai pali marsipos ! apo aurio kiolas !

Δημοσίευση

Άγιο πραγματικά είχε το παιδάκι!

Μόλις το είδα τρελλάθηκα! Τί μπορεί να συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα!

Πρέπει να προσέχουμε πολύ!

Πάντα φρένο στο καρότσι! Και εγώ κάποιες φορές το ξεχνάω! Δεν πρέπει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κάνε την περιποίηση σου αλλά και να μη φύγουν μη σκας, οι ραγαδες είναι τα παράσημα της μάνας, βέβαια το λέω εκ του ασφαλούς γιατί δεν έκανα ραγαδες παρόλο που δεν έβαλα κρέμα ποτε ήμουν εξαιρετικά αμελής. Επειδή όμως μου έχουν μείνει κιλά και έχει ανοίξει η λεκάνη και οι γοφοι ο άντρας μου λέει ότι είμαι στα καλύτερά μου και να μην αδυνατίσω. Φυσικά σώμα μου επιλογή μου! 
    • Ωωω ευτυχως το προλάβατε ομως κ δεν κόλλησε τίποτα το ζουζουνι😊 αχ κ εμενα όταν κλαίει ο μπεμπης τσιρίζει κ αυτη κ ρωτάει γιατι κλαιει τι θελει;;πανικοβλητη🤣🤣🤣πολυ πλακα😂😂 μωρε καλα τα παω αυτή η κοιλιά θέλω να δω πως θα μαζέψει, εχω κανει κ κατι καινούριες ραγαδες εκει που ειχα στον αφαλο λίγες..βαζω κρέμες κ οτι γινειιι!!
    • Υπομονή Έλενα μου... Και εγώ τον κράτησα σπίτι όλη αυτή τη βδομάδα γιατί μου είπαν ότι στην τάξη του γίνεται χαμός από κάθε είδους ίωση οπότε κάνουμε αγκαλίτσες όλη μέρα. Ευτυχώς έχει αλλάξει γνώμη για τη μικρή, την έχει αγαπήσει, έκοψε το κουκι και τώρα την αποκαλεί μωράκι η μωράκι μου και τη χαϊδεύει και τη φιλαει με καρδιοχτύπι της μάνας να μην κολλήσει τίποτα η μικρή. Αλλά δεν θέλω και να το αποθαρρύνω είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Οταν κλαίει η μικρή χαλάει τον κόσμο να τσακιστουμε να την πάρουμε αγκαλιά εκείνο το δευτερόλεπτο κ σε είμαστε στην τουαλέτα πχ. 😅 Ζυγιστηκες; Μπράβο μια χαρά τα πας! Εγώ δεν ανεβαίνω ούτε αν με πληρωνες! Όσο για τα νευρα τα δικαιούσαι! Μη μασάς!
    • Καλησπερα κορίτσια!!Πως ειστε;;Εμεις δεύτερη μέρα ουσιαστικά που ειμαστε ολη μέρα οι 3 μας κ παει καλα μπορω να πω😁 βέβαια ο μπεμπης εχει αρχισει να κοιμαται πιο πολυ τη μέρα κ το βραδυ δίνει πονο οποτε γιαυτό κ παει καλα😅😅εγω δεν ποναω ιδιαίτερα πια,κανω δλδ κ δουλειές κ απ ολα σπιτι μονο βάρος δεν σηκώνω..νευρα εχω πολλά...παααρα πολλά!!!Επισης τωρα ζυγιστηκα,μου μενουν αλλα 7 για να πιάσω τα προ εγκυμοσυνης,η αλήθεια ειναι ακριβώς δεν ξερω ποσο ημουν τη μέρα που γέννησα νομιζω ειχα φτάσει 75 κάπου εκει κοντα κ τωρα ειμαι 65.5.
    • Απαξ κι αρχισουν στερεες , αρχιζουν και πινουν νερο σε εκπαιδευτικα ποτηρακια με καλαμακι κλπ, οποτε και να αποθηλασεις εκτοτε δεν δινεις μπιμπερο, αλλα ποτηρακι παιδικο. Εμενα το μεγαλο μου παιδακι δεν πηρε ουτε μιση φορα μπιμπερο. Τα δευτερα διδυμακια ειναι τωρα κοντα 5 μηνων κι ενω εκει μεχρι τον πρωτο μηνα που αντλουσα παραλληλα επαιρναν κανονικα και μπιμπερο, πλεον το εχουνε ξεμαθει και δεν πινουν με την καμια! Μονο στηθος… Αμα τους βαλω μπιμπερο γελανε το δαγκωνουν και δεν κανουν θηλαστικη κινηση, προσπαθω σχεδον καθε μερα αλλα τιποτα. Και λογω του μεγαλου, χρειαζεται να λειψω καθε τοσο, για γιορτες, σχολικες ενημερωσεις, γιατρους κλπ….και τα μικρακια με περιμενουν κλαιγοντας καθε φορα…. 😢😢
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...