Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ το αγόρασα αυτή τη βδομάδα. Είναι βιολογικό και νομίζω πως, αν και λίγο "τσουχτερό" αξίζει ο κόπος για τα μωράκια μας. Άσε που δεν περιέχει και ταυρίνη ενώ το προηγούμενο που χρησιμοποιούσα είχε και νόμιζα πως δίνω στη μικρή μου red b....!!!!

Δημοσίευση

Α ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ...ΕΜΕΙΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΑΛΑ...ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ....ΤΙ ΑΣΥΝΕΙΔΕΙΤΟΙ ΕΤΣΙ????ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΔΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ????

Δημοσίευση

Εμεις πηραμε το frezylac της (frezyderm) μολις σταματησα να την θηλαζω

και της εκανε τα κακακια πλαστελινη... :(:(

παρολο που η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο, της δικιας μου

δεν της ταιριαξε. Ειναι 600 γραμ. και κοστιζει 17 ευρω.

Με το novalac παντως ολα κυλουν ομαλα.. :)

Δημοσίευση

ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΜΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ

Η παρτίδα 17381 του βρεφικού γάλακτος BABY-BIO που βρέθηκε την Παρασκευή επιμολυσμένη από τις αρχές στην Ν.Κορέα με το κολοβακτηρίδιο Enterobacter sakazakii ερευνάται εάν έχει φτάσει στην Ελλάδα. Τα βρεφικά, βιολογικά γάλατα babynat έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και κυκλοφορούν κυρίως μέσω των αλυσίδων βιολογικών προϊόντων. Το προιόν παρασκευάζεται στην Γαλλία από την εταιρία Vitagermine.

ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΒΥ-ΒΙΟ

Δημοσίευση

εμεις αυτο το γαλα το πινουμε απο 5 ημερων ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ κακακια κανουμε καθε μερα κ κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα, εχει 19 ευρω το κουτι κ μου παει 4 μερες κ κατι αναλογως την ορεξη του μικρου ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Με το καλό το αγοράκι σας!! Θα ακολουθήσεις κάποιο πλάνο διατροφής; Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω γλυκά αν και δεν είναι εύκολο ειδικά αυτές τις μέρες που έχει παντού γλυκά. 
    • @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...