Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

manoula3 να σου ζήσουν τα λουλουδάκια σου να τα χαίρεστε!είναι πανέμορφα!το ένα πίσω από το άλλο ε;μπράβο σας τα παιδιά είναι ευλογία!είμαι η zoza και δεν έχω ακόμα παιδάκι,ελπίζω όμως να αποκτήσω σύντομα!

Δημοσίευση

ΕΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΟΣ ΜΑΣ.....

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ....Κ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟ....Κ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....

084

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

PA150362.JPG

Ναι....εμενα παθαινει κολουμπρα με το κινητο μου!!! :silly:

Λυσσαει που δε του το δινω!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Κι αν τυχει και το βουτηξει χωρις να τον παρω χαμπαρι,εχει ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια!!!! :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

με καλυψες!!!

τελικα το πηρα κ εγω!! ;)

Δημοσίευση

Εχμ δεν μπορω να σας βαλω φωτο γιατι στο μονο που δειχνει αδυναμία ειναι το ...στηθος μου :laugh: :P:blush:

Δεν εχει δεθεί με κανενα παιχνιδι , δεν της αρεσουν τα χνουδωτα (και ας αγοράσει ο καλος μου καμια δεκαρια -εχουμε και σχεδον ιδιο λαγουδάκι ) φυσικα τρελαινεται οπως ολα τα μωρακια με κινητα , τηλεκοντρολ , ipod , φωτογραφική και λοιπη τεχνολογια !

Δημοσίευση

zouzou k tonia να σας πω εχω κ γω το ιδιο κινητο!!!χαχαχα!!αχ χαρηκα παρα πολυ που ξεκινησατε κ βαζατε φωτο...στην αρχη ειχα ανησυχησει οτι το θεμα που εβαλα ηταν τελειως ''κουλο'' κ γι'αυτο δεν εγραφε καμια!!!χιχιχι!!!!!

Δημοσίευση

Α γιαυτο ταιριαξαμε τα τρελοκομεια!!!! :laugh: ω :laugh: ω :laugh:

Ανησυχησες;; βρε μεχρι να παρουμε φωτο το αντικειμενο,να το περασουμε στο p/c να ανοιξει το φορουμ(κυριως αυτο!!!)...ε θελει καποιες ωρες!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Ζουζου μαλλον η Μινι παιρνει αγκαλια την Ελευθεριτσα κι οχι η Ε λευθεριτσα τη Μινι!! :laugh: :laugh:

Τι πηρες κι εσυ; το ιδιο κινητο; ΖΗΛΙΑΡΑΑΑΑ!!! :laugh: :laugh:

Ε μα δεν ειναι τσαχπινικο το ροζακι;;;; :P

ΝΑΙ, ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ!!(ΟΧΙ ΕΓΩ..ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΔΩΡΑΚΙ)

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ..ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!! :laugh: :laugh:

ΤΡΕΛΑ ΕΧΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ..ΡΟΖ ΨΗΦΙΑΚΗ(ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΤΑ ΜΟΥ),LAP TOP ΡΟΖ(ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ)Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΡΟΖ ΚΙΝΗΤΑΚΙ(ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ)!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΡΟΖ VESPA( ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ..ΕΚΑΝΕ :huh: ) :laugh: :laugh:

ΑΑΑ Κ ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΟΥΡΑΔΙΤΣΑ(ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ) :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :blush::S

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

zouzou k tonia να σας πω εχω κ γω το ιδιο κινητο!!!χαχαχα!!αχ χαρηκα παρα πολυ που ξεκινησατε κ βαζατε φωτο...στην αρχη ειχα ανησυχησει οτι το θεμα που εβαλα ηταν τελειως ''κουλο'' κ γι'αυτο δεν εγραφε καμια!!!χιχιχι!!!!!

ΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ3..Η ΤΟΝΙΑ,ΕΓΩ,ΕΣΥ Κ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! :laugh: :laugh:

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ..ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.. ;)

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ????ΟΥΥΥΥΥ :blink: :silly: :lol:

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Εχμ δεν μπορω να σας βαλω φωτο γιατι στο μονο που δειχνει αδυναμία ειναι το ...στηθος μου :laugh: :P:blush:

Δεν εχει δεθεί με κανενα παιχνιδι , δεν της αρεσουν τα χνουδωτα (και ας αγοράσει ο καλος μου καμια δεκαρια -εχουμε και σχεδον ιδιο λαγουδάκι ) φυσικα τρελαινεται οπως ολα τα μωρακια με κινητα , τηλεκοντρολ , ipod , φωτογραφική και λοιπη τεχνολογια !

ΒΡΕ LaLa,εμενα εχει ο αντρουλης μου αδυναμια στο στηθος μου!!! :ohmy:

Η μικρη το ξεχασε κιολας!! :laugh:

Δημοσίευση

Εμενα κοριτσια η μεγαλη μου ειχε και εχει λατρεια με το μαξιλαρακι της το βρεφικο!

Απο μηνων, αν δεν το αγγιζε δεν κοιμοταν.

Πηγε 3 χρονων και ακομη για να κοιμηθει το εχει αγγαλια!

Το νινι, θα συμφωνησω με την λαλα.

Μονο το βυζι!

Θα ηθελα κατι αλο να εχει για να την παρηγορει αλλα δεν!

Δημοσίευση

zouzoυ τι μαρκα ειναι το λαπτοπ?ψιλοψαχνομια κ γω για ροζ!!ξερω ξερω ειμια ζημιαρα ε??!!!καλα αμα παρω κ ροζ λαπτοπ παει θα κολλησουν τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

zouzou21 έγραψε:

ΒΡΕ LaLa,εμενα εχει ο αντρουλης μου αδυναμια στο στηθος μου!!! :ohmy:

Η μικρη το ξεχασε κιολας!! :laugh:

Το ενα δεν αναιρει το αλλο ;) :laugh:

Για τα ανηλικα μωρα μας μιλάμε μην κανεις το θεμα σοκιν :P :laugh:

Τα μωρα που θηλάζουν εχουν πιο σπανια την ανάγκη να δεθουν με αντικειμενο γιατι την παρηγοριά την βρισκουν στο στηθος . Στον αποθηλασμο βοηθάει πολλες φορες να δωσουμε ενα μεταβατικό αντικειμενο στο μωρο για να δεθει μαζι του και να αφήσει πιο ανωδυνα το στηθος .

Στον φυσικό αποθηλασμο το μωρο ειναι τοσο σιγουρο και ανεξάρτητο που δεν χρειαζεται αντικειμενα .

Φυσικά δεν μιλαω απλα ενα μωράκι να ενδιαφερετε για ενα παιχνιδι αλλα για να εχει παντα μαζι του και ειδικά της ωρες που θελει να χαλαρώσει ή νιωθει ανασφάλεια .

Δημοσίευση

zouzou21 έγραψε:

tonia28 έγραψε:

ΝΑΙ, ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ!!(ΟΧΙ ΕΓΩ..ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΔΩΡΑΚΙ)

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ..ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!! :laugh: :laugh:

ΤΡΕΛΑ ΕΧΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ..ΡΟΖ ΨΗΦΙΑΚΗ(ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΤΑ ΜΟΥ),LAP TOP ΡΟΖ(ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ)Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΡΟΖ ΚΙΝΗΤΑΚΙ(ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ)!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΡΟΖ VESPA( ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ..ΕΚΑΝΕ :huh: ) :laugh: :laugh:

ΑΑΑ Κ ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΟΥΡΑΔΙΤΣΑ(ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ) :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :blush::S[/quote:16myh0e4]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απο αυτες τις ροζ "κουραδιτσες" εχω κι εγω πολλεεεεςςς!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ektos apo to sththos pou tora to kanei kai makia panw apo thn mplouza kai to psaxnei exei megalh trela me ta thlexiristiria !!!!!tosh poli pou mporei na kanei ta panta ,akoma kai naektokseutei gia nata piasei :)))

meta me xara kai kamari ta troei mexri telikhs ptoseis kai ta kounaei ston aera san labara .

to mono kako einai oti mou allazei kanalia kai prepei na bgazw tis mpataries .skeytome na tou parw ena diko tou alla eimai sigourh oti tha thelei auto pou exoume emeis .

Δημοσίευση

Εμένα ακόμα είναι πολύ μικρό για να πω ότι έχει αδυναμία σε κάτι! Θα δείξει στην πορεία!! Ελπίζω όχι με το κινητό μου που έχω ακριβώς το ίδιο αλλά σε άσπρο χρώμα με κόκκινο στο πλάι!! :P Ρόζ ήταν το προηγούμενο που είχα κι είπα ν'αλλάξω... Γιατί κι εγώ όλα ροζ τα έχω!! Laptop, εξωτερικό σκληρό, dvd σε ρόζ χρώμα της HP αγοράζω... Καμμένη με το ροζ!!! :laugh:

manoula3

Εμένα το laptop μου είναι της Sony Vaio VGN-CS11S! Αν βάλεις τον κωδικό στο google θα σου βγάλει εικόνα να το δεις! Αλλά είδα ότι κι άλλες εταιρίες ξεκίνησαν με τα πολύχρωμα laptop όπως και η Toshiba! Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλά! Έτσι τα κοίταγα κι εγώ μπας και βρώ κάτι παρεμφερεί με το Vaio που πήρα.. αλλά δε... Τίποτα δεν με συγκινούσε όσο αυτό! Είχα φάει τρελό κόλλημα από τότε που βγήκε το πρώτο ροζ στην αγορά! Θα έσκαγα αν δεν το έπαιρνα! Το μόνο κακό με την Sony είναι ότι πληρώνεις και λίγο τ'όνομα! Υπάρχουν άλλα φθηνότερα και πολύ καλύτερα! ;)

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

zouzoυ τι μαρκα ειναι το λαπτοπ?ψιλοψαχνομια κ γω για ροζ!!ξερω ξερω ειμια ζημιαρα ε??!!!καλα αμα παρω κ ροζ λαπτοπ παει θα κολλησουν τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παροτι με ζηλευεις.. θα σου πω... :laugh: :laugh:

sony vaio..εχει κ ροζ(κουφετι πληκτρα)!!! :woohoo:

επισις θα σου πω κ κατι ευχαριστο,οταν εμεις τον πηραμε εκανε 1.200€

κ τωρα εχει κατεβει παααρα πολυ!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Χαχαχα... ωραιο θεματακι... μονο που δεν ξερω τι φωτογραφια να βαλω γιατι καθε τοσο αλλαζει "αδυναμια"... καθε τι καινουριο τον εξιταρει... !

Ομως θα μπορουσα να θεωρησω ως μεγαλη του αδυναμια τον μπαμπα του με τον οποιο τρελλαινεται και τα παραταει ολα μολις τον αντικρισει...! Εμενα βλεπετε, με βλεπει καθε μερα, ολη μερα, και μονο αν του λειψω πολλες ωρες με αναζηταει...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...