Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.Παιδακι δεν εχω ακομα,αλλα θα ηθελα να μου πειτε πως οργανώσατε τα πρωτα γενεθλια του μωρου σας ή πως το φανταζεστε να τα κανετε....σπιτι σε παιδοτοπο?εσεις θα κανετε την τουρτα...κλπ...Θελω να βοηθησω μια φιλη μου αλλα εχω στερεψει απο ιδεες....βοηθηστε με την ευρηματικοτητα σας γιατι εγω....

Δημοσίευση

Εγώ είμαι φρέσκια μανούλα, μιας και γέννησα πριν 2μιση μήνες! Αλλά από τις ανιψιές μου ξέρω για παιδικά πάρτυ! Με αυτό που ευχαριστιούνται και τα παιδάκια κι οι γονείς είναι ο παιδότοπος! Κι αυτά λυσσάνε κι η μαμά δεν τρέχει πανικόβλητη για να μην σπάσει τίποτα στο σπίτι!!! Η νύφη μου έφερνα και κλόουν ο οποίος τ'απασχολούσε και δεν έβγαζαν κιχ!! Κι όλο γελάγανε!! Σίγουρα αυτό θα κάνω κι εγώ!! Όχι για το σπίτι μου!! Απλά για να το ευχαριστηθούν όσο πιο πολύ γίνεται τα παιδιά!!

Δημοσίευση

Καταρχας,να σου ζησει κοπελα μου το μωρακι.Να το χαιρεσαι?Παιδοτοπο ψηφιζεις ε?μπορει να χαρει ενα μωρο 1 ετους σε παιδοτοπο?Μηπως εινα πιο ζεστα στο σπιτι για πρωτα γενεθλια?

Δημοσίευση

Στα πρωτα του γενέθλια το μωράκι ειναι μικρουλη ακομα και δεν καταλαβαίνει και παρα πολλα . Εγω ειμαι της αποψης λιγο κοσμο , παιδάκια κοντινής ηλικιας και σιγουρα στο σπιτι !

Τα γενέθλια στους παιδοτοπους δεν μου αρεσουν για μικρες ηλικιες (αν και γενικα δεν μου αρεσει η φιλοσοφια του παιδοτοπου) .

Να και η πρωτη τουρτα που εφτιαξα για το κοριτσάκι μου :)

dsc06716i.jpg

Δημοσίευση

Εσυ την εφτιαξες??πλακα κανεις...τι ομορφη και νοστιμη που φαινεται...Οταν με το καλο κανω και εγω παιδακι...θα σε χρειαστω..εμεινα τωρα,,,μπραβο ρε συ....Εφτιαχνες και πριν τουρτες?

Δημοσίευση

Λαλα απλα τελεια!!Μου εδωσες ιδεα για του μικρου τα γενεθλια.

Αν καταλαβαινω καλα μαλλον θα εννοεις αυτη την εποχη?ΞΕρεις τι?Οι παιδοτοποι ειναι οτι χειροτερο γι αυτη την ηλικια κ ειδικα αυτη την εποχη.Αν εχει χωρο στο σπιτι της καλο θα ηταν να τα κανει εκει.

Για τη απασχοληση παιζει ρολο η ηλικια των παιδιων, παιδια αυτης της ηλικιας το πιθανοτερο ειναι να φοβηθουν με τον κλοουν.

Εγω τουρτα ειχα παρει ετοιμη και ολα ειχαν θεμα τον γουινι(απο προσκλησεις μεχρι χαρτοπετσετες).Ηταν καλοκαιρι ειχαν ερθει γυρω στα 15 παιδακια(το μεγαλυτερο τοτε 2,5) και ηταν πανεμορφα.(αν κ καποια στιγμη ο θανος σαστισε με τοση βαβουρα).

Τα αναμνηστικα δωρακια ηταν λογω καλοκαιριου κουβαδακια, τωρα μπορειτε να μοιρασειτε στα μεγαλυτερα πλαστελινες κ στα μικροτερα παιχνιδια.

Επισης ειχα εξαφανισει τραπεζακια μικρα κ ειχα διαμορφωσει το χωρο καταλληλο για παιδια.Ετσι δεν ειχαμε ατυχηματα.

Οτι αλλο χρειαστεις πες μας.

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Στα πρωτα του γενέθλια το μωράκι ειναι μικρουλη ακομα και δεν καταλαβαίνει και παρα πολλα . Εγω ειμαι της αποψης λιγο κοσμο , παιδάκια κοντινής ηλικιας και σιγουρα στο σπιτι !

Τα γενέθλια στους παιδοτοπους δεν μου αρεσουν για μικρες ηλικιες (αν και γενικα δεν μου αρεσει η φιλοσοφια του παιδοτοπου) .

Συμφωνω απολυτα.

Ειδικα τα πρωτα γενεθλια δε βρισκω λογο να γινουν σε παιδοτοπο γιατι ο/η αμεσα ενδιαφερομενος/η (το παιδακι) ειναι πολυ μικρουλι κ δεν καταλαβαινει ουτε το ευχαριστιεται.

Τα δικα μας πρωτα γενεθλια επεσαν τη μερα του Πασχα οποτε τα γιορτασαμε ακρως οικογενειακα. Παππουδες, γιαγιαδες, θειοι κ τα ξαδερφακια μας.

Να κ η τουρτα μας...

Δημοσίευση

Εμείς λέμε να κάνουμε την βάπτιση της μικρής μας ανήμερα στα γεννέθλια της, οπότε θα κόψουμε τούρτα στο τραπέζι της βάπτισης.

Αλλιώς θα τα έκανα σπίτι ... δεν μου αρέσουν οι παιδότοποι ... προτιμώ να φέρω έναν animater για να παίξει με τα παιδιά παρά να πληρώσω παιδότοπο.

Γενικά δεν μου αρέσουν οι παιδότοποι ... προτιμώ τις κλασικές κούνιες.

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ.ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΥΙΝΙ Κ

ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ..ΑΠΟ ΠΙΑΤΑ,ΔΩΡΑΚΙΑ,ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ

ΕΚΕΙ Κ ΕΥΚΟΛΑ..ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Εσυ την εφτιαξες??πλακα κανεις...τι ομορφη και νοστιμη που φαινεται...Οταν με το καλο κανω και εγω παιδακι...θα σε χρειαστω..εμεινα τωρα,,,μπραβο ρε συ....Εφτιαχνες και πριν τουρτες?

Θα μπορουσε να γινει και καλύτερη αλλα εκεινη τη μερα για πρωτη φορα η μικρη μου εκανε 39 πυρετό οποτε την τελειωσα οπως οπως :)

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια χαρα μου να σε βοηθήσω σε οτι θέλεις !

Σου ευχομαι συντομα να κανεις τουρτες για το μωράκι που θα ρθει:)

Δημοσίευση

τι ωραια τουρτα βρε λαλα!!!! δε νμου λες επειδη το ψαχνω πολυ τωρα τελευταια η επιστρωση ειναι με τι? με ζαχαροπαστα? και μεσα πως ητανε? πολυ ομορφη σαν ετοιμη βασικα!

και εγω θελω μονη να την φτιαξω αλλα φοβαμαι μην βγει χαλια και ειναι κα ιη πρωτη!!!

sexy ant τι ωραια πραγματα που εφτιαξες..!!!!!

εγω ψηφιζω σπιτι για πρωτα γενεθλια..το μωρο ακομα δεν θα καταλαβει και πολλα...

και χειμωνιατικα ειναι λιγο επιφοβο..το μονο καλο ειναι που δεν εχεις ενα σπιτι χαλι μετα!!! :laugh:

εγω ελεγα να φτιαξω αλμυρο κεικ(πολυ ευκολο), κρουασανακια γεμιστα με διαφορα, τυροπιτακια,

καμια πιττα ακομα(ισως κοτοπιττα) και θα δω τι αλλο..

επισης θελω οπωσδηποτε να φτιαξω γιατι μου εχει κολλησει γλυφιτζουρια κεικ!!!

ειναι πολυ ομορφα σε διαφορα σχεδια.

το θεμα ομως ειναι αλλο...

αντε και τα κανεις σπιτι..χειμωνιατικα τα παιδακια που πανε σχολειο παιδικο κτλ μηπως ειναι επιφοβο να συναναστραφουν με το μωρο? ελπιζω να σκεφτομαι υποχονδρια γιατι παιδικο παρτυ χωρις παιδακια δεν γινεται...

Δημοσίευση

Μην φοβασαι γιατι να βγει χαλια? Θα κανεις και μια δοκιμη μερικες μερες πριν και μια χαρα θα γινει .

Για φονταντ εγω εκανα αυτο

δες διαφορα βιντεακια που εχει θα σε βοηθήσουν πολυ .

Βεβαια εγω το ανοιξα παρα πολυ λες και εκανα φυλλο για πιτα για να μην χαλα τη γευση ... Η γεμιση ηταν ..μιση μιση ! χαχαχ μιση βανιλια μιση σοκολάτα για τους μανιακς !!!

Δες dsc06649o.jpg

Οτι βοηθεια θελεις χαρα μου να σε βοηθήσω :)

Αυτη την τουρτα την εκανα για τα γενεθλια της μικρης της κουμπαρας μου . Λατρευει το πιάνο :)

dsc06578o.jpg

Δημοσίευση

Σίγουρα σε παιδότοπο είναι πιο απρόσωπα! Εγώ όταν το ανέφερα, είχα στο μυαλό μου τον παιδότοπο που έχει η αδερφή της νύφης μου και τον κλείνουμε πάντα πριβέ σε τέτοιες περιπτώσεις! Αλλά δεν το σκέφτηκα έτσι! Έχουν δίκιο τα κορίτσια! Τα πρώτα γενέθλια είναι πιο ωραία να γίνουν με λίγα και καλά άτομα! Το μωρό όντως δεν θα καταλάβει πολλά σε παιδότοπο!

Πολύ ωραίες τούρτες!! Μου δώσατε ωραίες ιδέες... αν και αργούμε ακόμα για τα πρώτα μας γενέθλια!! :P

Δημοσίευση

super οι τουρτες κοριτσια!Lala μπραβο!πολυ μου αρεσε η σπιτικη τουρτιτσα!

Τα πρωτα μας και μας ηταν πολυ μαζεμενα,λογω ιωσεων (πολλα απο τα παιδακια φιλων ηταν κρεβατωμενα) το καναμε σπιτι με παππουδες κ θειους,κ κανα 2 στενους φιλους.Ο παιδοτοπος τετοια περιοδο δεν ειναι οτι καλυτερο.Ασε που για ενα πρωτακι καλυτερα ειναι σπιτι του με λιγα ατομα. αν εχει ανθρωπους κοντινους που τους ξερει το μικρο θα περασει καλα,θα χαρει,θα παιξει.

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Κοριτσια βαση καποιας συνταγης ειναι οοι τουρτες σας η αυτοσχεδιασατε?ποσες προσπαθειες κανατε ωσπου να σας πετυχουν?τι ειναι τα γλειφυτζουρια κεικ?[/quote

δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=cdl7we3cGyM

πρεπει να τα φτιαξω!!! μου εχει κολλησει!!!!!

• 2 months later...
Δημοσίευση

158-2.jpg

η τουρτα που εκανα στα πρωτα γενεθλεια της κορης μου!! μετα απο αυτην ακολουθησαν και αλλες αν θελετε να τις ανεβαω να παρετε ιδεες :blush::blush:

και όποια θελει να το επειχηρησει και θελει βοηθεια εδω ειμαι εγω :P:P

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...