Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα αντρια...πολυ αγωνια διακρινω...λογικο θα ελεγα,ετσι θα ημουν και εγω και ισως και χειροτερα....εγω προσωπικα θα εκανα χοριακη αυριο...σιγουρα δειχνει...εξαλλου ξερετε και ποια ειναι η πιθανη μερα συλληψης.οποτε δεν μιλαμε για καθυστερημενο κυκλο και τετοια...

αχ!!!σε καταλαβαινω...εγω εκανα τεστ 5 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο...

καλη επιτυχια γλυκια μου :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΥΨΗΛΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss:

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μαζι δεν περιμενουμε!!!!

εγω το Σαββατο 17/9 δεν περιμενω,,,

αντε να δουμε!!!!

καλη μας επιτυχια................. :woohoo:

egw pantws den kanw xoriaki an den exw kathisterisi tin exw patisei paraaaaaaaaaaaa polles fores omws!!!

opote asto...

tha se elega na perimeneis!filakia :kiss:

Δημοσίευση

ADRIA ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΖΗΣΕΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!

Δημοσίευση

Καταρχήν λυπάμαι...αλλά για όλα υπάρχει λύση...

Συμφωνώ με την Mardio, πράγματι έχει χαμηλά ποσοσά επιτυχίας...και έχουν κάνει διάφορες γνωστές μου σε καμμία δεν πέτυχε....μάλιστα μία έκανε μία αποτυχημένη, πήγαινε σφαίρα για εξωσωματική και τελικά έμεινε φυσιολογικά έγκυος στο ενδιάμεσο....

Τέλος, μήπως ήταν λίγο νωρίς για χωριακή;;;; Στο είχε πει ο γιατρός σου να κάνεις σήμερα την εξέταση; Γιατί σε εμένα που θα κάνω σε λίγο την εξωσωματική ο γιατρός μου μου είπε ότι χοριακή θα κάνω την 14-15η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά;;;;

Μην απογοητεύεσαι, για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να είσαι αποφασισμένη, δυνατή και να έχεις πίστη!!!!!!!

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.4 ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ.ΑΦΟΥ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ,ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ TICKERAKI ΣΟΥ.ΘΑ ΓΥΡΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ,ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ! Μη σε παίρνει από κάτω και πάμε γι' άλλα! Την υγεία μας να έχουμε και θα έρθει και το μωράκι!!

Μη μου στενοχωριέσαι άλλο και άφησε τον οργανισμό σου να ηρεμήσει συζήτησε και με το γιατρό σου και ξεκίνα πάλι..

Όλα καλά θα πάνε, θα δεις!

Δημοσίευση

Αντρια μου μην στεναχωριεσαι και για ολα υπαρχει λυση!!! αυτο που θα σου συστηνα εγω, ειναι ενα διαλειμμα, μια μικρη διακοπη! ασχολησου με τον γαμο σου οπως μου ειπες και κανε ενα διαλειμμα οπως εκανε και η alkost!!!και τελικα στο διαλειμμα της, εμεινε εγκυος!!! φτιαξε, τρεξε, ασχολησου με τον γαμο σου για να παει το μυαλο σου αλλου...να ξεφυγεις απ'αυτην την διαδικασια και μετα τον γαμο σου κανεις εξωσωματικη!

συμφωνω απολυτα σε ολα αυτα που ειπε η mardio! με την σπερματεγχυση εχεις ελαχιστες πιθανοτητες ενω με την εξωσωματικη πααααρα πολλες!!!

ηρεμησε, ξεκουρασου, πηγαινε κανενα ταξιδακι με τον αντρα σου να ξεσκασετε, και αν δεν μπορειτε τοτε εκδρομουλα σε αλλη πολη... και ολα θα γινουν οπως τα θες....φτανει να ηρεμησεις!!!

Δημοσίευση

AΝDRIA ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! ΕΠΙΣΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕ ΛΙΓΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΜΕ ΒΛΛΕΝΗ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ 3 ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΩΑΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΘΩ. ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙ ΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 3 ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Δημοσίευση

Oi paw gia 2i twra :)...Ne simfwnw pws den exei k polles pi8anotites alla gia tis kopeles pou ekanoun otan iparxei kapoio provlima (kinitikotita ktl) enw eimeis eimaste k oi 2 mia xara epomenws apo tis fisiologiki epafi SIGOURA iparxoun perissoteres pi8anotites gi'auto me to kalo na adia8etisw k etoimazome gia 2i spermategxisi...O epimenwn nika :)..

Sas euxaristw oles...Twra eime kala ekla4a 3espasa k twra pio dinati pame gia ta kalitera!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου μην στενοχωριεσαι...ολα καλα θα πανε...και θα ερθει συντομα το μωρακι σας....σιγουρα...απλα πρεπει λιγο να ηρεμησεις και να το βγαλεις απο το μυαλο σου...ειναι ενα θεμα που σοσο πιο πολυ το σλεφτεσαι τοσο πιο ολυ αγχος αποκτας και αυτο ειναι εναντια στη αναμενομενη συλληψη με τον αλφα η βητα τροπο.....οποτε προσπαθησε να διωξεις το αγχος απο το μυαλο σου....και ολα θα μπουν σε μια ροη....φιλακαι ειμαστε κοντα σου.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...